Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


19:06
24.04.2024
Сряда
18.116.63.174


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Животът без карма е пълната Осъзнатост

Златно правило за всички:
   
Никога не се обръщайте назад - там нищо не се е променило.
   
Пред теб са сложени две таблетки - червена и синя. Коя ще избереш?
   
Червената те връща в миналото, за да можеш през цялото време да поправяш грешките си.
   
Синята ти дава възможността да видиш, как твориш своята реалност без грешки.
   
КАКВО ОЗНАЧАВА, ДА НЯМА КАРМА?
   
КАРМА е поставената на човека задача, която е цел на въплъщението му.
   
Докато задачата не се изпълни, човекът на безсъзнателно ниво се движи в набелязаната от душата посока. Изпълни ли се, човек става творец на съдбата си. Разбира се, по-лесно е да се живее съобразно набелязания план.
   
Лесно е да си творец на новата реалност чрез вдъхновението, но ако няма вдъхновение... тогава духът те води в живота през спомените, скрити в подсъзнанието, изживени в предишен живот.
   
Мнозина, които се стремят към възнесение, продължават както преди, като понякога да проявяват конфликтност, въпреки че не искат това, но все още са водени от егото. И естествено, такива ситуации продължават да изграждат ежедневната карма.
   
Така човек твори живота си. Така че - има ли карма или не? Забележете, че това са тези хора, които се стремят към възнесение и вървят по духовния път. Какво остава тогава за човечеството като цяло? В колективното съзнание, както и преди има много несъвършенства и то влияе на емоциите, мислите и постъпките на хората.
   
Нима разрушителните действия на хората няма да донесат кармични последствия? - Разбира се, че ще донесат.
   
Пред човечеството стои задачата за еволюция в съзнанието, за усъвършенстването на всеки, което ще повлияе за повишаване честотите на съзнанието на цялото човечество, защото действат всички Закони на Космоса.
   
След зануляването на планетарната карма, хората ще имат възможността да избират - да действат и живеят така, че да се образува само позитивна карма и да се строи само светло бъдеще!
   
"Осъзнатото влизане на човека в новото вибрационно измерение ще му даде възможност да си спомни полето си - своето Мер-Ка-Ба, да възстанови забравеното си състояние на просветлено съзнание, което е основната му задача" - Н.Королчук
   
ЖИВОТЪТ БЕЗ КАРМА Е ПЪЛНАТА ОСЪЗНАТОСТ
   
Кармата е начин за обучаване на душата в старите енергии. Това е старо наследство, което сме дошли да завършим в това въплъщение. Не всички ще успеят да направят това в близко време и дори в този си живот, защото вярата им закрепена към кармичните нагласи - първоначално трябва да се изпълнят условията!
   
Да се отработи написаното в старите енергии е задача на Душата. Дуалната матрица на отделеност, винаги поставя условия и духовно насочените хора следват това предписание, страхувайки се да нарушат правилата на играта. Но правилата са остарели и не подхождат на новия свободен живот!
   
Днес съзрелите и събрали достатъчно опит (зрелите души), започват да осъзнават, че няма смисъл да приключват кармата и да я отработват. Достатъчно е да се излезе от влиянието на старите енергии, инструкциите, всички системи, изградени върху ръководенето от страни и следването на предписания кармичен маршрут.
   
Всъщност това е новата задача на Душата - да осъзнае и да излезе от старите сценарии като преосмисли натрупания опит. Преходът, създаден от Новите енергии, за да излезем от старите си убеждения и се освободим от обичайното си духовно наследство, като не се кланяме на предишните условия и условности, които разделят цялостното Съзнание на човека.
   
Вярата е свързана само със самите себе си, с вътрешния ни свят, с вътрешната ни сила, докато вярванията, както и условностите, идват от външния илюзорен свят чрез законите и правилата, ритуалите, традициите като вкарват човека в зависимост.
   
Кармичните ситуации са изградени върху материализирането на проблемите - болест, като реакция на тялото ви към проблемите (записи в подсъзнанието), отношения, като търсене на любов и нейната липса, парите, като ограниченост в средствата за живеене.
   
Разбира се, всичко това са уроци за душата до момента, в който личността не осъзнае живата си връзка със собствената си душа в това си въплъщение, без да чака "леталния изход", тоест да се съедини с вътрешната си духовна сила докато е жив.
  
 
ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЗА БАЛАНСА
   
Когато някой противопоставя разумната си сфера на чувствено-емоционалната си такава, вътрешно не е балансиран. А това е причина за съмненията, неувереността, незащитеността... (паразитите на енергетиката ни), които създават мъглата, пречеща за ясното разбиране на личните ни живи сигнали.
   
Чувствознанието е вътрешен орган, който точно определя и дава ясни отговори, ако самите отговори не са скрити под щампата на триизмерните програми.
   
За менталната ни сфера Преходът е само едно - да се излезе от социално-психологическите програми на тримерното съзнание, което повечето емоционални хора свързват с "да се ограничи ума, да се спре мисленето и да се осланяме само на емоциите си".
   
Очевидно, такъв подход води до много проблеми, тъй като става неясно, за какво да се поема отговорност, и какви избори да се правят.
   
Тогава е необходима Кармата или тайното ръководство на душата, написано преди въплъщението, за да напредва самостоятелно, личността и душата да получи опита за развиването си.
   
"Двете полукълба на мозъка в съвременния човек са дисоциирани, защото работят поотделно, несъгласувано. Вътрешното налягане или блокажите се появяват в човека вече в утробата и се закрепват при раждането. Човек използва интелекта си на 7 %, докато всеки е роден за мисията си на Земята, поради което е и дошъл на този свят".
   
Осъзнаващото себе си съзнание хармонизира работата на двете полукълба на мозъка, което позволява да се постигне по-пълно реализиране на умствения потенциал и на чувствата. По този начин човек осъзнава истинските си чувства, които са преки послания на душата и затова кармичните записи, насочващи личността да върви към нужния й опит, вече са излишни.
   
Човекът с открито съзнание получава пряк достъп до подсказката и следва пътя на сърцето си или духовната интуиция, която е прозрачна и разбираема, без да изключва разума си, а съединява хармонично всички сигнали на своето същество.
   
Хората, които по навик се опитват да разделят нещо и някой, например, не слушат разума, а сърцето и така се самозалъгват, защото едното без другото не работи пълноценно.
   
При старите възгледи кармата не дава на личността правото на свободен избор и го задържа в мрежата на Сансара (ограничения от кармата кръговрат от раждания и смърт в световете). Тоест, чувствата трябва да са осъзнавани от Разума, за да може и самият човек да ги различава и да поема отговорността, какъв опит да преживее, и какъв не иска да има.
   
Осъзнатостта е възможна, когато неговата Душа и Личността му са съединени и си сътрудничат. Това се постига при равновесие на мъжките и женските енергии (баланс между лявото и дясно полукълбо), които са строителният материал за финото тяло на Светлината. Разделянето или разединението на тези съставляващи отключва Осъзнатостта, при която човек или живее чрез емоциите с недоразвит интелект, или използва механично знанията, като потиска емоциите.
   
Нужен ни е нов духовен опит в своя човешки живот, при който Цялостното съзнание издига човешкото същество над животинското ниво с преодоляване чувството за вина/греховност и страх от живота/смъртта. За развиване на едно по-високо ниво на чувствата, трябва да участва и разума. Повечето хора живеят с емоциите, без да стигнат до чувствата си и дори не се досещат за това (животните нямат чувства, но имат емоции, което те не осъзнават).
   
Нищо "ужасно" няма в излизането от кармичното наследство и всеки от нас трябва смело да приема случващите се промени в Прехода. Тоест, не са нужни космически "пищови", за да се премести физическото триизмерно тяло в тялото на Светлината, което само се управлява, така по естествен път става влизането в Светлинния поток.
   
Много Души са дошли на Земята със задачата да активират Светлинното си Тяло, което е Преход от физическото тяло от животинско ниво в четвърто измерение, където то се изцелява и за всичко жизнено необходимо се проявява Достатъчност, защото Съзнанието вече управлява тялото от 5-тото измерение.
   
Активираното поле Мер-Ка-Ба става инструмент за чувствознание, където сборната точка на съзнанието е в центъра, над линейната логика и емоционалните реакции, между лявото и дясно полукълбо (пирамидата на триединството).
   
Да се преминат енергийните бариери между двете полукълба на главния ти мозък, без да се изключва на смени всяко от тях, е същинското духовно развитие или придобиването на Цялостност (осъзнатост).
   
Активираното Тяло на Светлината не използва кармична карта, за да реализира всичките си висши намерения и желания.

    ДВИЖЕНИЕ В ПОТОКА

Човек, освободил кармата си, става Майстор. Той се движи в живия Поток от Енергии като използва своя си творчески подход, тоест, твори своята реалност, опирайки се буквално на Същността си, без да изтича в потока на безсъзнателното.
   
Човекът, излязъл от режима на оцеляване и преминал на ниво Творение, си поставя сам актуални задачи, които дават качествено други резултати, защото вече не трябва да се бори с проблеми, понеже задачите винаги имат творчески смисъл, а не изпълнителски.
   
Свободният човек е синхронизиран с висшите честоти Потока и не се допира до ниските честоти на 3-тото и 4-тото измерение. Той ходи по Земята, но съзнанието му е освободено от матричната мрежа, диктуваща пътя, по който да мине неосъзнатата душа.
   
Това е съвършено нов начин за изразяване на Духовността - "ОСВОБОДЕН ОТ КАРМАТА".
   
"Осъзнатите щастливи хора не боледуват. Изворите на техните енергийни центрове работят свободно, поради което енергиите са в изобилие".
   
Такъв човек не използва енергия от кръговрата с другите хора, той я черпи от Източника.

    Допълнение в заключение

    Изход от кармата:
    - ако старата мелодия е свършила за вас - пишете нови ноти.
    - Когато преминавате Зоната на зануляване, не се оглеждайте и не чакайте никого..., дойде ли тя, ще разбереш това.
    - Ако потърсите нов смисъл, енергиите ще потекат в нужното направление, за да ви покажат пътя.
    - Всеки, който е стъпил в своя Поток, ще прочете своята Книга на Мъдростта, за да извлича това, което му е нужно към момента.

    Светлана Ория
    Превод и предложение: Анита

http://www.znaxar.com/knigi-stati/20651-zhizn-bez-karmy-eto-polnaya-osoznannost.html
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6493
Папка: Великият преход | Посещения: 1367 | Ченълинги
Контакт          18.116.63.174