Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


00:53
20.04.2024
Събота
18.189.2.122


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Шестата раса ще наследи Земята след квантовия скок?

Вибрацията на Земята вече е 14,12 Hz, полюсите ще се сменят при 18 Hz

Хората индиго или т. нар. представители на шестата раса ще наследят Земята след очаквания от мистиците квантов скок. Това е всъщност естествен еволюционен процес, който се случва след завъртане на земната ос. Явлението е циклично. Веднъж на 25 000 години земните полюси се сменят и обитателите на Земята поемат по нова спирала на развитие, появява се друго измерение. Мнозина очакваха квантов скок да промени съзнанието на човечеството на 21.12.2012 г., но това не се случи. Руското издание "Наша планета” обаче публикува задълбочен анализ, подплатен с цифри и факти. Оказва се, че на На 21 декември 2012 година вибрацията на Земята е била 13,67 Hz, а днес е 14,12 Hz. Промяната е необратима. Земята пулсира ритмично, танцува в космическото пространство. Движението й произвежда звук, който прониква във всички сфери. Всяка частица, всяка наша клетка трябва да е в синхрон с вибрацията на Земята. Преходът продължава. Той е бавен, за да може повече земни души да бъдат спасени и при преминаването на планетата в друго измерение (в пето за представителите на светлината, 4-то за тъмните сили), съобщава planeta . moy . su. Според руското електронно издание, квантовият скок ще стане факт, когато земната вибрация достигне 18 Hz, а за да бъдат спасени хората, трябва да се промени вибрацията на съзнанието им и тя да бъде над 19 Hz. Успешно ще преминат през портала между измеренията тези, които носят в себе си вяра в Бога и в своя Божествен произход.

Авторите на материала за квантовия скок от "Наша планета” сравняват времето, в което е живял Исус Христос и сегашната действителност. Преди две хилядолетия вибрацията на човека е била 7 Hz, (на Земля-7,8 Hz). Апостол Петър е достигнал до 16 Hz, Апостол Павел – до 17,5 Hz, Йоан Кръстител имал 47 Hz, а самият Исус Христос - 105 Hz, съобщава planeta.moy.su. Три са етапите на духовното развитие според авторите на хипотезата за квантовия скок. Началото на човешкото пробуждане е при 14 Hz, на същинското пробуждане - 15,5 Hz, а преходът към висшето съзнание - 18 Hz. През последните няколко години вибрацията се повишава много по-бързо. В началото на века тя е била 9,2 Hz.

За да се приспособят успешно към новата реалност, хората трябва да повишат своята честота на вибрация до 19 Hz. Могат да трансформират енергията си обаче само една част от земните жители. Ако до квантовия скок човешките индивиди не достигнат 15,5 Hz, вероятността да преминат успешно прехода е много малка.

Душите на хората, които са с примитивно материално съзнание, трептят с по-ниска честота. Те още не разбират разликата между дух, душа и тяло.

През януари 2012 г. хората със животинско (материално) съзнание са били 78% от населението на Земята. През юли 2012 година - намалят до 70%, а през август — 69%. През прехода към новото измерение човешките същества с примитивно съзнание ще са не повече от 10%, а през 2018 г. - 3,5%, прогнозира "Наша планета”.

Космосът е океан от вибрации, а както казва бургаската ясновидка Мария Ралева, човекът е Бог в развитие. За да еволюира съзнанието му обаче и да достигне душата до висшите астрални светове, съвременният човек трябва от консуматор да се превърне в творец, да се откаже от остарелите модели на мислене, да преодолее страха си, завистта и да спазва Божиите заповеди.

http://www.flagman.bg/новини/49807/Шестата-раса-ще-наследи-Земята-след-квантовия-скок

Папка: Статии | Посещения: 2465 | Ченълинги
Контакт          18.189.2.122