Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


20:34
24.04.2024
Сряда
18.218.38.125


Онлайн: 7
Гости: 7
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Използване на Вселенските закони за материализация

АЗ СЪМ Архангел Михаил и ви нося тези истини.
    
Любими майстори на Светлината, днес искам да си поговорим за законите на материализацията от научната гледна точка на разума.
    
За известно време ще забравим, че материализацията и съ–творението са в хармония с Духа и е част от вашето Божествено право и духовно наследство.
    
Много работници на светлината питат, защо не могат да получат достъп до Божествения поток за благополучие и изобилие, за да изпълнят мисията и мечтите си в живота.
    
Много по старому се борят за оцеляване и изпълняват ежедневните си задължения, докато тези, които действат, изхождайки от алчност за пари и власт, което е присъщо на третото измерение, стават все по-богати.
    
Съществуват вселенски закони, неутрални закони, на които се подчиняват всички – както светците, така и грешниците.
    
На Земята, в незапомнени времена, под ръководството на Първичните Създатели, Елохими, архангели и сътворци на вашата Вселена изпратиха големи потоци от енергия.
    
Всяко същество, имащо в душата си Божествната Искра на Твореца, притежава способност да получи достъп до тази електромагнитн, или космическа енергия и да твори с нейна помощ. Но трябва да знаете правилата, според които можете да черпите от източника и да правите така, че той да ви носи полза.
    
Първо, трябва да имате правилна настройка. Не трябва да сте духовни, добри, с възвишени идеали, може в действията си да се ръководите от желанията на егото, даже може да се стремите да контролирате другите и да ги управлявате – законите на материализацията все едно ще работят.
    
Ако се вгледате в тези, които притежават голямо богатство и власт ще видите, че те виждат изпълнено желанието си, имат вяра в себе си и способност да го достигат.
    
* Започват с придобиване на знания и навици, необходими да станат експерти в работата си.
    
* Те губят точно толкова енергия и време, колкото е нужно, за да се въплътят мечтите си в живота.
    
* Не слушат негативните изказвания на другите и нито за секунда не се съмняват в способността си да получат това, което желаят, да постигнат целите си.
    
* Те привличат към себе си хора със сходни интереси и стремежи. Картината на реализираното им желание здраво се вкоренява в разума им и всеки ден, всеки миг, правят всичко необходимо да въплътят тази картина.
    
Така че, в какво е тайната им?
    
Защо те имат успех, докато много духовни Работници на Светлината изпитват трудности в придобиването на достатъчно ресурси, за да живеят леко и изящно и да имат възможност да се съсредоточат на духовната си мисия и помощта за другите?
    
Вие сте електромагнитно поле, мои любими приятели. Излъчвате честоти, които се съединяват с подобни енергийни вибрации, привличайки към вас още повече от същото. По такъв начин, ако ден и нощ изговаряте утвърждения, молейки за благополучие, ако постоянно говорите за това, което искате да постигнете, получавайки необходимите ресурси, ако от цялото си сърце и душа мечтаете за изобилие, то защо това не донася никакъв резултат?
    
Защото в подсъзнанието ви по старому се спотайват все същите остарели убеждения: ’’За да съм духовен трябва да отричам даровете на материалния свят. Трябва да пожертвам щастието си, за да служа на другите (стар мъченически комплекс). Ако се съсредоточа в духовното си развитие – Бог ще ми даде...’’ и т.н.
    
* Сега сте в подем и ви се струва, че можете да покорите целия свят и да получите всичко, което пожелаете, а в следващата минута във вас отново се появяват съмнения в собствените ви сили.
    
* Произнасяте утвърждения за благополучие, а после разрешавате на неспокойното си его, денонощно да се вълнува за сметките, покупката на нова кола или по-високо платена работа.
    
* Съжалявате за парите похарчени за данъци, застраховка, зъболекар и т.н., вместо да благодарите и благославяте парите, които се оказват в ръцете ви, когато трябва да плащате по сметка или да обменяте заплатата си срещу услуги на други хора.
    
Само в някои от вас има способност да управляват огромно богатство, даже ако по чудодеен начин го придобиете.
    
Какво ще направите, ако внезапно ви дадат няколко милиарди долари?
    
Ще ги внесете в банка?
   
Ще започнете да се притеснявате да не ги загубите или че може с лъжа да ви ги отнемат?

Или радостно ще ги похарчите, въплъщавайки мечтите си и помагайки на другите да въплътят своите, знаейки, че изобилието ще продължава да идва към вас, и че винаги ще имате нужното, за да удовлетворите потребностите и желанията си?
    
Сега не говорим за това, че изобилието ви прави щастливи и ви носи удовлетворение, и дали го заслужавате.
    
Помнете: говорим за безпристрастен поток на вселенска субстанция и съм уверен, че забелязахте факта, че много от притежателите на най-голямо богатство, са едни от най-нещастните, уморени и жалки хора.
    
Но трябва да им отдадете дължимото.
    
* Те знаят, как да черпят от вселенския източник с помощта на своите мислите, желания и намерения.
    
* Никога не се отклоняват от целите си.
    
* Никога на никой и нищо не позволяват да им попречи в изпълнението на мисията им.
    
* Те създават образи, правят, вярват, действат и следователно получават.

** Отначало трябва да се съсредоточите на изобилието, което вече имате в живота си.
   
** Бъдете благодарни за него, радвайте се на това, което имате и на всичко хубаво, което има във вашия живот.
   
** В съзнанието си се отвърнете от това, което не е както трябва, с вас, с окръжаващите и със света и започнете да забелязвате хубавото, прекрасното и чудесното.
   
** Трябва да действате така, все едно цялата красота и изобилие на Вселената ви принадлежи и все едно са в неограничено количество, докато не започнат да се проявяват в живота ви.
   
** Не казваме, че трябва да харчите пари, които нямате, но можете да започнете да се наслаждавате на даровете, които са ви достъпни и не изискват в замяна ресурси и енергия. Мислите ви са много по могъщи отколкото предполагате. Постоянно ви говорим за това, но по старому позволявате на разума си, да се изпълва със съмнения, негативизъм, страх, чуство за вина т.н., поради което утвържденията ви стават неефективни или съвсем не носят ползи.
    
* Сега вярвате, че можете да получите всичко само да го пожелаете, а после ви обхваща съмнение в себе си и самосъжаление.
    
* Не е важно, колко духовно осъзнати ставате, но ако не черпите от този поток на съзнание с помоща на мисловното си тяло и разума, които привличат кам вас енергиата на материализацията, никога няма да станете съ–творци на изобилието в земния свят.
    
* Преди всичко, трябва пределно ясно да знаете, какво искате да материализирате. Почуствайте енергията в душата си, а не в егото си.
    
* Второ, трябва да сте уверени, че желанията ви са в хармония с вашия Висш „Аз".
    
* Трябва да се доверите на най-висшето благо за себе си и за другите, разбирайки, че не винаги можете да видите цялата картина, и че не искате да ограничавате Божественото си Присъствие в това, по какъв точно начин мечтите ви да се изпълнят.
    
* След това трябва да се вслушате във вътрешния глас на интуицията си. Внимамавайте за упътвания и очаквайте чудеса, а когато пред вас се открива възможност, действайте.
    
* Когато се появяват съмнения или егото ви си спомни старото чуство за малоценност или вина, приемете и преобразувайте тези усещания и насочете мислите си към целта.
    
* Благодарете за малките чудеса, които се случват в живота ви, давайки път на все по-големи и по-големи дарове, които се появяват пред вас.
    
* Все по-често, съсредоточавайки се на положителните страни в своя живот, вие усилвате тези енергии, привличайки към себе си още повече подобни енергии.
    
*Вие създавате силово поле на любовта, изобилието и хармонията, което никой не може да разкъса или унищожи; само вие можете да направите това. И когато се стремите към по-голяма осъзнатост и духовна хармония, откривате великата радост и удоволствието от своето изобилие, защото ще сте в равновесие с всички аспекти на Вселенския Закон и с цялото Творение.
    
Ето в какво е тайната, скъпи мои.

Ние знаем, колко е сложно да се вземе връх над мислите, навиците и чертите на характера, които са се натрупали във вас за много хиляди години, но настъпи времето за нови начинания и освобождаване от старите, ограничаващи убеждения, съмнения и слабости.
    
Вие сте МАЙСТОРИ и преминавате в ново състояние на осъзнатост, в ново съзнание: вие се развивате и се връщате в съвършенното си състояние на радост, равновесие и хармония, в което отново ще сияете с красотата на Духа, която е видна за всички.
    
Осмелете се да мечтаете, осмелете се да се протегнете към звездите, осмелете се да вземете всичко това, което Твореца е ви е обещал. Всичко това е ваше, любими.
   
Но помнете: трябва да изпробвате това, което създавате.
   
Така че давайте заедно отново да създадем рай на Земята, изпълнен с любов, изобилие, красота и хармония.
   
Превод: Нона Григорова

http://praktikdelosvet.ru/chenneling/ispolzovanie-vselenskikh-zakonov-materializatcii
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6271
Папка: Статии | Посещения: 2965 | Ченълинги
Контакт          18.218.38.125