Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


06:16
24.04.2024
Сряда
3.135.213.214


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Защо все още страдам

Послание на Мираел чрез Антон К.

Приветствам ви, Скъпо семейство, преминаващо урока на Любовта и Свободата в планетата избора на път. Аз съм Мираел, Наставник на творческите сили.
   
Скъпи, мнозина ми задават въпроса: "Защо все още страдам, след като съм изучил толкова духовна литература, посетил съм толкова семинари и съм изказал толкова намерения?".
  
Работата е там, Семейство, че вътрешно не сте се променили, което означава, че и опитите ви се илюзорни и повърхности. Страдате затова, че от една страна, сте готови да повишите вибрациите си и да живеете щастливо, но от друга - не се решавате да приложите Знанията си в ежедневието. Може и да се обогатявате със Знания като изучавате нова литература, посещавате семинари и т.н., но си задайте въпросите: "Разширява ли това светогледа ми или съм с предишния си багаж Знания? Как мога да приложа точното и уместното в живота си? В кои случаи? Синхронични ли са въпросните знания със мен? Приложими ли са към моя момент Тук и Сега?".
   
Като се стараете да приемете новото, обърнете внимание на емоционалната ви реакция - как се променят отношенията ви с близките? Помогнаха ли ви тези знания да простите на себе си и всички около вас? Има ли още следи от гордост, осъждане и предубеждения във вас? Колко честен, добър и търпим стана след като получи новите знания?
   
Обърнете внимание, Скъпи, на количеството Радост, които ви носят новите Знания. Доколко радостен, приятен и щастлив става живота ви? Станахте ли по-благодарни? Започнахте ли да прилагате главните магически изкуства в живота си - изкуството на намерението и визуализацията? Дали енергията на изобилието започна хармонично да влиза в живота ви благодарение на новите знания? Промени ли се личния ви живот? Какви са отношенията ви с любимия човек?
  
 Скъпи, ако още страдате, това означава, че:

    - или получавате неподходящи, отвличащи ви от момента Сега, Знания и се ръководите от ума, а не от сърцето. Това е урок за изкуството да разпознавате интуицията и това, кое е уместно и синхронично точно за вас.

    - или засега си оставате теоретик. Духовността винаги е в съжителство с Материята. Мечтите и образите се претворяват в живота уместно и синхронично. Знанията идват в реалността на мига или, в противен случай, Знанията си остават в биополето ви като виртуална реалност, образувайки блокаж. Всички знания, лишени от практика, блокират творческата ви енергия.

    - или се страхувате от промените.

    - или искате да прехвърлите цялата отговорност за живота си на раменете на околните. Може би имате претенции към близките си, че не решават проблемите ви, че ви игнорират и избягват, че не ви отделят достатъчно внимание и т.н.

    Знанията са първата степен. Втората е Материализирането на щастието във всичко. И всичко това е по силите ви, точно Тук и точно Сега. Затова смело напред!

    С любов - Мираел, Семейство на Светлината.

    Превод: Анита
http://rdlove.ru/2013/04/pochemu-eshe-stradau/
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6201
Папка: Статии | Посещения: 1623 | Ченълинги
Контакт          3.135.213.214