Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


23:24
23.04.2024
Вторник
3.140.186.241


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Да бъдеш мост към Новата Земя

Йешуа чрез Памела Крибе

Скъпи приятели, мило мое семейство,

Обичам ви искрено. Дошъл съм тук от пространството на приятелството. Аз съм подобен на вас, а не учител, който стои над вас. Искам да общувам с вас от душа, като човек с човешко същество. Знам какво е да бъдете човек на Земята, да изпитвате емоции на страх, гняв и съмнение. Искам всички да проявите състрадание към самите себе си и всички емоции, които носите. Но преди всичко искам да съзнавате своето величие и значимост.

В днешно време, ние се движим в една нова реалност на Земята. Ражда се ново съзнание. Това е съзнание, което произлиза от сърцето и се основава на нашето единство. Всички вие сте работили това съзнание да се появи на Земята - това е вашия висш идеал. Но това, върху което искам да акцентирам е, че вие самите сте носители на това съзнание. Това не е нещо, което се случва извън вас, не е нещо, което трябва да чакате. Вие сте в самия център на тази трансформация. Вие сте каналът за тази нова енергия и искрено ви моля да се изправите гордо и да бъдете това, което сте, защото усещам, че много от вас се колебаят. Сърцата ви са отворени и вие достигате до новото съзнание. Вие чакате тази вибрация на единство, но се и страхувате.

Има два вида вибрации на Земята. Едната е старата вибрация на страх, която вече се е пропила в клетките ви. Вие реагирате под влияние на чувството на страх от дълго време, защото така сте били научени. Учили са ви също, че за да оцелеете трябва да се държите като малък човек, а не като велик такъв. Да бъдеш „добър” човек се свежда до това да слушате гласа на страха. Новата вибрация е абсолютно противоположна. Почувствайте я сами- новата вибрация е изпълнена с радост. Новата вибрация ви подтиква да бъдете велики, да споделяте талантите си, да се гордеете със себе си.

Как да се придвижим между тези две вибрации? Понякога, свързвайки се с високата вибрация на радостта, вие изпадате в екстаз, като, че ли сте леко опиянени, защото тази вибрация ви напомня енергията на Дома, енергията на вашата душа. Просълзявате се, когато усещате, че това е, което искате. Искате това усещане на екстаз да се проявява в работата ви, във взаимоотношенията ви. Искате го във всеки аспект на живота ви.

Искам да ви предложа едно малко упражнение. Представете си, че тази нова вибрация на радост, светлина, изобилие идва при вас в този момент. Аз съм тук, стоя в средата на този кръг и с мен са множество водачи и приятели, които ви се усмихват, искат да ви предложат тази нова вибрация, която е вибрацията на Дома. Искам от вас да я приемете и да наблюдавате всичко вътре във вас, което се опитва да й се противопостави. Може да забележите напрежение в тялото, причинено от страх. Това на което искам да обърнете внимание е коя част от тялото ви не може да се слее с новата вибрация.

Вътре във вас има дете, което се страхува да се предаде на тази нова вибрация. То не й вярва, защото детето не е научено да се доверява. Моля ви да обърнете внимание на това дете, защото то е ключът. Това, което наблюдавам при вас е, че живеете в две реалности в едно и също време. Понякога се чувствате вдъхновени и приповдигнати, друг път се връщате отново в старата вибрация и страхът ви овладява. Всичко, което сте почувствали със сърцето си, вашата истина, изчезва и вие се чувствате подтиснати да продължите напред. Някои от вас дори изпадат в безнадеждност. Чувствате се като че ли не принадлежите на тази земя, дори искате да напуснете. За това е важно да разберете какво стои зад тази реалност на страха. Тя е едно изплашено дете, а вие сте в състояние да му помогнете; това е вашето истинско величие.

Ако не почитате и разбирате това дете вътре във вас, вие не може напълно да навлезете в новата вибрация. Затова поканете това дете да се доближи до вас. Нека ви сподели своята болка, да я изкаже свободно, дори ако започне да преувеличава. Кой е неговия най- дълбок страх? Готово ли е да бъде тук на Земята?

Нужно е да опознаете това дете, това вътрешно присъствие, да го обгърнете с ръце и да го спасите от страха, който е надвиснал над него. Страхът може да се прояви по различни начини. Може да се прояви чрез депресия, а също и като гняв и нежелание да сте част от тази реалност; недоверие към останалите, желание за бягство. Но ако погледнете отвъд деструктивното поведение, ще видите лицето на това изплашено дете вътре във вас.

Представете си сега, че вашето вътрешно дете стои пред вас. Кажете на вашето дете, че е в безопасност. Бъдете наясно, че да се докосне до Светлината може да бъде плашещо за това дете. Приканвам ви да почувствате енергията, която аз и другите водачи, които присъстват тук, изпращаме на това дете. Ние доближаваме вашето дете с търпение и нежност. Ние го обичаме за това, което е. Може ли приемете тази любов от нас?

Истинското лечение означава да слезете в дълбините на тъмнината и в тази ви способност е и вашето величие. Това е същността на Христовата енергия. Тя не разделя, не прави разграничение между Тъмнина и Светлина, защото знае, че единството е навсякъде.

Моето послание днес е, че вие сте носители на Христовата енергия в тази епоха. Приложете я в своя собствен живот. Не бягайте от реалността, не бягайте от страха и тъмнината, когато ги видите. Не се страхувайте, защото този страх ви спира да преминете в новата вибрация.

 Вие всички имате спомени, не само от този живот, но и преди това. Пазите спомени и за моменти, когато страхът ви е овладявал и сте губели пътя си. Затова и сега има моменти, в които чувствате, че сте се изгубили и не вярвате в своето величие. Казвам ви обаче: сега е времето за промяна, точно сега. И вашата мисия не е само да напуснете старата вибрация и да навлезете в нова, но и да внесете новата вибрация на любов и радост в старата, да излекувате детето в себе си, както и цялото общество. Защото такъв е резултата от това хората първо да помогнат на себе си; тази енергия ще се влее в обществото. Ще се влее в образователните институции, дори в политиката и медицината. Новата вибрация ще навлезе мирно и без борба.

Вие сте способни да го направите. Благодаря ви, че сте тук.

Pamela Kribbe


www.jeshua.net
Превод от английски Диана Маринова
http://www.spiralata.net/kratce/index.php/pamela-kribe/883-pamela-most

Папка: Великият преход | Посещения: 1473 | Ченълинги | Етикети: Йешуа
Контакт          3.140.186.241