Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


22:23
19.04.2024
Петък
18.191.186.72


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Законът за Убежденията и Вярата

Приветствам ви Майстори! Аз Съм Владиката на Светлината Метатрон, прегръщам всеки от вас в уникалното поле на любовта, Безусловната Любов, понеже четете тези думи.

    О, хора, живеете в такова вълнуващо време! Действително, 2012 година е годината на ускорението във вашето творчество. Това е времето, когато вашите мисли са по-способни за изобразяване на същността в създаването на живота, проявлението на живота във вашата действителност. Това е квантова възможност. И затова молим всеки от вас да разгледа механиката на процеса. Искаме да споделим с вас, как протичат тези процеси и тяхното значение.

    Както винаги, разгледайте това, което ви предлагаме, а ние го предлагаме с любов и радост.

    Скъпи мои, съществува Закона за Привличането и тази наука – Закона за Убежденията. Закона за Убежденията управлява това, което създавате в живота си. В рамките на Закона за Убежденията съществуват допълнителни жизнени нагласи от вашия план и договора за собственото ви израстване. Но уроците, които изучавате, преминават през вашето противоборство и усилия за дисциплиниране.

    Затова е важно да разбирате напълно, че никога не сте извън властта на събитията, не сте безпомощен кораб, изгубен в морето. Майстори, никакви психологически събития или физически явления не ви управляват. Това е благородната истина.

    Когато човечеството постигне напълно огромните възможности на своя мозък, да постига разнообразни убедителни убеждения, свързани с вашия опит, ще забележите, че имате безкрайно число варианти.

    Но тези от вас, които поддържат стари шаблони и ограничени убеждения, са затънали в повторенията на предопределените отговори, включително, склонност към блокиране на нови решения чрез отричане на най-добрите възгледи. В този смисъл, ако не се учите от грешките в миналото, сте обречени на повторението им. Действително, ще повтаряте цикъла, докато не разберете, как протича процеса постигане на Божествения Разум. Това е вярно за всички хора.

    Трябва да си поставите задачата да се освободите.

    Три закона

    Съществуват три процеса, управлявани самостоятелно в съответствие с Закона за Привличането. Всички те имат различни критерии за постижения. Нека да определим основните аспекти на всеки Закон:

    • Закона за Привличането – Мислите имат честота и привличат подобна честота.

    • Закона за Убежденията: Знанието е извън всякакво съмнение. Можете да проявите само това, което смятате за възможно.

    • Закона за съзнателно Създаване: съзнателната способност фокално проявява целите и събитията чрез Мер-многомерния разум в Мер-Ка-На.

    Установките в Договора на душата

    По този начин, отново решително подчертаваме, че именно вашите убеждения, проектират във форма вашата индивидуална и групова действителност.

    Както обсъждахме в предишните съобщения на тази тема, съществуват сценарии, запланирани от Висшия ви Аз, вашият аспект от Божествения Разум, които можем да наречем „установки/нагласи" или договор на душата, които сами сте избрали като уроци за израстване, помагащи ви да достигнете до висшата ви мъдрост.

    Напомняйки ви това, ви казваме също така, че „кармата" във вашите условия, не е дълг един спрямо друг, във висш смисъл. По-скоро е пред самия себе си за уравновесяване на Божественото Аз.

    Нека също така да потвърдим, че ако имате цели или стремежи в тримерния свят, които са в противоречие с Висшия Аз, в повечето случаи, няма да се проявят, ако са избрани като уроци за израстване. Например, ако човек желае богатство и това богатство е използвано неправилно или е спряло процеса на израстване, висшето Аз може да отклони такова желание да се прояви. В някои случаи, хората, чиито всички материални „потребности" са удовлетворени, са по-малко склонни да търсят разширение.

    Скъпи мои, когато установявате, че сте ограничени от някакви събития, които са ви неудобни или не ви харесват, трябва да разбирате, че сами сте създали така изглеждащата загадка. В пределите на тази аксиома, действително, в пределите на дуалността, сценариите в линейното време са това, с което трябва да се сблъскате. Приемайки или не, всяко обстоятелство и всеки резултат от действията, колкото и да са страшни, са създадени от вас.

    Ако, например, при изключителни обстоятелства, действително е извършено престъпление и човека по съответния ред е осъден на затвор, то с такива действия ще се сблъсква с последствията и ще ги изживява. Осъдения затворник не може, при повечето обстоятелства в дуалността, просто да пожелае, всичко това да го няма. Най-вероятно, той трябва да се сблъска с дуалността, която сам е създал. Съществува Закон за Причината и Следствието в тримерния свят.

    Отговорността не само за своите постъпки, но и за убежденията, е ключов момент от процеса ви на обучение. Това признание е важно. Но сблъсквайки се с това, можете да измените обкръжението.

    Скъпи Хора, трябва да разберете, че всеки път, когато се опитвате да избягате от отговорност за собствените действия, се опитвате да прехвърлите „вината" на друг човек, група или причина. Но в този процес на прехвърляне вината, подсъзнателно отдавате силата си, и премахвате собствената ви част, която ви позволява да „създавате".

    Естествено, за повечето от вас, е трудно да поемете отговорност за своето поведение, защото искате да избегнете болката и вината за последствията от извършените постъпки. Не обичате да признавате грешките си.

    Но при недостиг на изобилие и неблагоприятни отношения, които могат да са по-малко видими, трябва не само да промените природата на съзнателните си мисли, но също така и вярата в тези същите очаквания, а след това да действате в съответствие с тези убеждения.

    Програмиране на подсъзнанието

    Вие създавате собствената си реалност чрез своите убеждения за себе си и обкръжаващия ви свят. Ако избирате неосъзнато и необмислено своите убеждения, вие сте подсъзнателно програмирани. Поемате без да се замисляте от тримерната култура, обучение и обкръжение. Ако сте дисциплинирани и отговорни за своите действия, как може да си позволите, да не се усъмните в своите убеждения? Както определяте себе си и света около вас, който формира убежденията ви, който на свой ред, формират вашата реалност.

    Щом напълно разберете, че убежденията ви формират вашата действителност, тогава и само тогава ще престанете да сте пленник на ставащите събития. Просто трябва да изучите механиката и методите.

    Само тогава, когато вярвате, програмата от убеждения отхвърля напълно и заменя предишните грешните убеждения, които съставят триадата от три крачки на собственото предназначение, изменение, съвършени действия.

    В процеса, мислите трябва да хармонират с убежденията и да формират действията!

    Затова останалата част от беседата посвещаваме на творчеството. Имайте предвид, че се движите по пътя на съзнателното творчество.

    Не сте предоставени на милостта на обстоятелствата

    Не сте оставени на милостта на обстоятелствата, но убежденията, което е най-интересното, са причина за погрешната престава за себе си. Това е Закона за Убежденията.

    Ако предполагате, че обстоятелствата са ви примамили в капан, така и ще бъде до тогава, докато не промените вярата си в това. Вие сте създатели, учещи се на съ-творчество. Тук сте за да се учите, че можете да създавате и действително да го правите. Една от основните причини за пребиваването ви на дуалната Земя, е обучението да създавате отговорно и съзнателно. Основен преподавател най-често е доктор Причина и Следствие и този доктор ви посещава и в къщи!

    Сърбате това, което сте си надробили, и неприятното е средството, което ви кара да се замислите за това, което сте постигнали.

    За да се изскубнете от обстоятелствата, предизвикани от собствената ви психология, са необходими съзнателни и дисциплинирани усилия за промяна на ставащото.

    И отново, ключ са вашите убеждения. Има малка разлика, ако сте убедени, че съществуващия ви живот е обусловен от инциденти в ранното ви детство или минали животи, над които чувствате, че нямате никакъв контрол. Вашите животи, вашите изпитания, вашите събития се определят от предишните ви убеждения. Променете съществуващите убеждения и живота ви ще се промени, не само в настоящето, но и в миналото и бъдещето, по подобен начин. Това е творческата сила на вярата.

    Майстори, независимо от нивото ви на Светлинен коефициент, независимо от подсъзнателното ви творчество или съзнателното проявяване, не можете да избегнете убежденията си. Те са ферменти, чрез които създавате своя опит.

    Майстори, причината, че повечето книги, които са превърнати в източник на доходи от ученията, в действителност, не работят, е в това, че в тях липсва дълбочина на мисълта, в сравнение с работата на тримерния мозък. Повечето от тях са за проявление на парично богатство, и в повечето случаи, само някои от тях, са истински полезни.

    Има много нюанси, много необяснени аспекти в текстовете. Дори, когато съзнанието ви е разширено, трябва да оптимизирате и балансирате аурата си с кристалния аспект, който позволява да създавате.

    Ключови принципи на Развитието за достъп до Закона за Създаването:

    1. Разширено програмиране на мозъка – Знания в Убежденията;
    2. Преход от его-личностния контрол към аспекта на Божествения разум и висшето съзнание;
    3. Поддържане баланса в електродвижещите сили;
    4. Активация кристалните аспекти на Мер-Ка-На в хипофизата, епифизата и тимуса;
    5. Поддържане на баланс и яснота.

    Важно е да разбирате, че тримерния мозък, его-личностния аспект, включени в физическата тримерна биология, са програмирани за „оцеляване" в първичните си кодове. Този код за „оцеляване" носи предупреждаващи сигнали, често изживявани като страх и съмнение. Фронталния ум, его-личностностния аспект, е проектиран да доминира в тримерното ви съзнание, позволявайки протичането на линейното време и оцеляването на физическо ниво. Проблема е в това, че издигайки се над тримерното съзнание, трябва да излезете отвъд пределите на его съзнанието и да течете в Божествения Разум към местонахождението на душата, портала на Божествения Разум.

    Мозъкът се намира в тримерността, умът е във висшите измерения, в пределите на Висшия Разум на вашата Божественост. Мозъкът функционира в тримерността, така да се каже, неговото тримерно програмиране е доминиращо в областта на дуалността.

    Той работи в по-ниска парадигма и за да се разшири разума, трябва да действате „извън кутията", засягайки вашия истински творчески потенциал.

    Ясност на вашите цели

    Важността на определената яснота е важна в съзидаването. Вие хората, само отчасти привличате вашите желания чрез „Някога ще бъда". Това прилича на частично програмиране при компютърните програми. Струва ли си да се учудвате, че не се получава?

    Някога ще пътешествам, някога ще стана богат, някога ще осъществя мечтите си…, така и си остава „някога", остава на разстояние. По този начин, това, което се опитвате да създадете, винаги остава програмирано от вас за бъдещето. Не сте го поставили в настоящето. Да, мечтата е първата част, но тя трябва да бъде ясна, кратка и да се съпровожда с определени действия.

    Мозъкът ви има две полукълба, едното контактува с интелекта, другото – с чувствата. Мозъкът работи посредством биохимическа активизация и стимули. Интензивността и яснотата на мисловните програми са изключително важни, за да станат убеждения.

    Виждате, че мозъкът ви е жив тримерен компютър. Той трябва да има работа с определени термини. Той няма да работи с „може би" или „мога ли аз?".

    Например, ако поставите някого в дълбока хипноза и го попитате: „Може ли умът да излекува това тяло?", отговора би бил „Да". Но това е емпиричен отговор за възможностите на ума, а не излекуване.

    Благородния път

    Всяка мисъл произвежда биохимичен фермент. Този фермент работи и с физическото, и с нефизическото, синхронизирано с програмирането. Едно от изключенията в концепцията: „Молете и ще ви бъде дадено" е, че ако молбата не е отвътре, синхронизирана с висшия разум, няма да има голям ефект.

    Така човек на пътя, в относително напреднало съзнание, напълно може да неутрализира от по-висока позиция, желанията, препятстващи прогреса. След това, в състояние на молитва, става естествено филтриране на желанията. Целите трябва да са достойни.

    Най-благородната цел е да се изучат тайните на живота. Да се постигне мъдрост и Майсторство. Но за постигането на тези цели, ще трябва да преодолеете определени трудности и стрес, които изискват някакви усилия. Това изисква дисциплина и воля.

    Ако сте мързеливи, няма да получите нищо. Трябва да си поставите задача да го постигнете. Така опитите да си създадете безпроблемен живот, може да бъде в противоречие с жизнената цел за обучение. Целите са предизвикателства. Майсторите не планират безпроблемен живот.

    Разумът – строител

    Разумът е строител и съсредоточената сила на волята са неговия активатор. Колкото повече отговорност поемате върху себе си, толкова повече се повишава честотата ви.

    Важно е умението ви да програмирате мозъка си. Мозъкът е тримерен компютър с тримерни филтри и програми, заложени още с раждането. Ако не сте се родили в тибетски манастир, програмирането ви иде от това, което наричаме социокултурни идеологически обработки. По-голямата част от социалното програмиране, ви учи да приемате много ограничена представа за човешкото съществуване и способности.

    Учат ви да приемате само това, което можете да възприемете чрез зрението, слуха, вкуса, миризмата или докосването.

    Скъпи мои, знайте, че материалния свят, който виждате около себе си, е образи, които чувствено интерпретирате и проектирате. Възприемате го с очите и по зрителния нерв го предавате на мозъка. Полученото стимулира невроните и отговора се получава във вид на биохимически реакции, които са топлина по своята природа.

    Понеже, в повечето случаи, вярвате на това, което виждате с очите си, усещате като миризма, чувате или възприемате като допир, възприемате го и му вярвате като реалност. След това решавате, харесва ли ви или не. И мозъкът отделя на тази база, дали ви харесва или не. Така работи действителността и привлекателността. Изначално ви привличат хора, които са приятни, имат мелодичен глас и миришат добре! Чувственото ви тяло казва „Да" или „Не".

    Действително, мозъкът приема мислите и се съгласява да приеме или откаже, съгласно параметрите на програмата. В действителност, мозъкът е неспособен да диференцира фактически събития или психологични, такива като сънищата. В многомерния ум, тези две неща са едно и също.

    И макар мозъкът да е способен да приема информация и честоти, които са по-високи от тримерните, повечето хора програмират егото си да отклонява всичко, което е по високо от тримерния свят като сензорно съответствие. По този начин, мозъчния компютър получава само това, което му позволите.

    При такива ограничени парадигми в програмирането, единствените части от мозъка ви, които са активирани, са двете полукълба в горната част на мозъка и долната част на малкия мозък, които са около 10 – 12% от възможната активност на мозъка. Мозъчната дейност и процесите в кората, основно функционират във физическата сфера.

    90% от вашия мозък остава неизползвана, неактивирана, програмирана на латентно състояние.

    Ето защо, всяка мисъл, която не се съгласува с ограничените мисловни програми на вашето културно програмиране или догми, автоматично се отхвърля от вас.

    Ограничените убеждения поради ограничаващите мисловни програми, е една от основните причини, поради която Закона за привличането не работи за вас. Да имате предразсъдъци, означава, да сте затворени за всички възможности, съществуващи отвъд тесния диапазон за възприемане на петте ви сетива на физическото ви тяло.

    Как да разширявате мозъка си? Разтваряте ли разума си? Как да препрограмирате компютъра си? Отговора е прост, но видимо, е трудно препятствие за мнозина от вас. Чрез собствен опит. Чрез изследване и изучаване, с желание да се отворите.

    Съответно, самото желание за разширение, привлича мощни честоти на мислите, които предоставят тази възможност. След това, при всяка възможност, в която открито приемате идеята, излиза отвъд пределите на познатите параметри и тази идея активизира още една част от вашия мозък за целенасочено използване.

    Всеки път, когато това се случва, всеобхватната мисъл се изразява като средство за разширение на областта от убеждения и позволява великото Космическо мислене. Такъв процес, повтарян искрено, ще привлече нови идеи за изследване и размишляване. Естествено, този цикъл активизира други участъци от мозъка за голямо разширяване, ново програмиране и приемане, приемайки чистия ум Мер-Ка-На.

    Когато във вас няма съмнения, когато знаете, и това е абсолютно…, това е вяра. Именно, чрез разширението на ума, започвате да създавате съдбата си.

    Как функционално разширявате мозъка си и отваряте входа в Божествения Разум? Това не се случва като ослепителна светкавица. Това не е стъпка на Божествено помазване. Това е Свещена пътека към това, което може да се нарече „Просвещение", постигано с бавни крачки.

    Мнозина в метафизиката искат да отворят книгата на знанията и да прескочат на последната глава. Това не работи по този начин.

    Започва се с изучаване на себе си. Чрез внимателно разглеждане, какво работи и не работи за вас. При този метод позволявате на нови и всеобхватни идеи да навлязат в мозъка от Божествения Разум, като мисли с висока честота. След това ги обработвате и разглеждате, изпробвате новата концепция, която ги обхваща. Реагирайте на тях. Развивайте ги и управлявайте емоциите, живеейки с новата информация в знание и мъдрост.

    Влошаване на биополето

    Проблема на повечето хора, които не променят убежденията си, е приемането тримерното програмиране на мисленето. Мислите ви могат да са положителни, можете да мислите за положителни промени, но, ако в дълбините на душата си се съмнявате в това, няма да се случат.

    Съмнението е една от блокировките, която предотвратява проявлението на желанията ви. Ако имате съмнения – вие не вярвате. Съмнението създава в мозъка биохимична реакция. Те активизират носителите на невроните в мозъка, протичащи от хипофизата в епифизата и блокиращи отварянето на „входа". Съмненията възникват, защото не вярвате.

    Както вече споменахме, за програмирането на аспекта оцеляване, мозъкът на Личността/Егото използва „страха" на дуалността като предпазна система. Но аспекта на дуалността е тояга с два края и страха може да премине в много отрицателни емоции, включително и депресия, ненавист, съмнение, ревност и самопрезрение. Тези качества, в основата им, са отрицателните аспекти на страха, които влошават аурата и може да доведе до аурично кръвотечение. Както се преподава в Ключовете на Метатрон, аурата на човека трябва да е неразделна част от Мер-Ка-На, като я усилва. Разрушеното или имащо пукнатини енергийно поле, е неспособно да работи оптимално със Законите на Съзиданието.

    Биохимически процес

    Мисъл-образите на вярата, които ви обкръжават, са създадени в масата от полета на цялото човечество. Индивидуално се проектират съгласно Светлинния ви коефициент. Те се проявяват във физическата действителност.

    Това засяга физическия процес. Чистотата на мисълта се произвежда в цифров формат и биохимически постъпва веднага в мозъка.

    Менталните ферменти са свързани с епифизата. Получава ги като геокодирано предаване. Всеки образ, всяка мисъл се интерпретира и сортира съгласно своя енергиен подпис. След приемането им в епифизата, трябва да преминат през параметрите в програмата на вярата. Мозъкът ви ги сортира, определяйки ги като реални или нереални. Правдоподобни или невероятни, съгласно светлинния коефициент, програмиран в мозъка ви. Биохимичните вещества се произвеждат с приети или отклонени компоненти. Това позволява да се отвори или затвори входа към Висшия Разум.

    Тези биохимични вещества се изпращат като закодирани неврони и са механизъм, представляващ енергията на мисълта, която съдържа всички зашифровани данни, необходими да преведат всяка мисъл или образ в физическа действителност.

    Мислите, които съвпадат с убежденията, преминават, възпроизвеждайки вътрешни образи в мозъка, чрез нервните влакна на физическото тяло. Те инициират огнища на зараждане и формиране на новата действителност.

    Следваща крачка е ускоряване на емоциите и чувствата, чрез ясно ментално намерение и сила на волята.

    Извървяйки това, физическото тяло изработва цел в цифровия код на съвършеното тяло, на неповредената аура в полутвърди кодове замразена светлина, проектирани и ускорени от чакровата система.

    Аурата трябва да бъде здрава и оптимална в цикъла 13-20-33. След това се осъществява прехода чрез Мер-Ки-Ва към Мер-Ка-На. Всичко се придвижва от волята. Яснотата и интензивността, стоящи зад мислите и целите, определят, в голяма степен, непосредствената им материализация. Щом изучите механиката на съзнателното съзидание, ще стане основа за използване инструмента на истинското желание с визуализация на образите и емоциите за пълно физическо проявление.

    Закон за съзнателно творчество

    Няма нито един физически обект редом с вас, нито едно събитие в живота ви, което да не сте създали. Това включва и физическата ви форма, тялото ви. Няма нито един физически образ, който да не сте създали. Фактически, ако можеше да се видите в предишните си животи, бихте били удивени, колко много приличащи си физически черти създавате, в така наречените последователни животи.

    Когато имате божествена мъдрост, можете да създавате безгранични царства. Когато имате знание, няма от какво да се страхувате, и няма нищо, нито стихии, нито власти, нито разбиране, които могат да ви заплашват, поробват или плашат. Когато на страха е дадено знание, наричат го просвещение.

    Имате естествен ритъм на съществуване във физическото и не физическото. Това е състоянието на бодърстване и сън. Сънят е един от най-силните естествени методи за лечение и ресурс, който съединява вътрешната и външните реалности с вселените.

    На обичайното съзнание, полза носят екскурзиите и почивката в други области на нефизическата действителност, които навлизат във владение, когато спите и така нареченото сънно съзнание, също получава полза от честите екскурзии във физическата материя в бодро състояние.

    Но позволете да ви кажа, че образите, които виждате в тези състояния, в своята основа са ментални интерпретации на цифровите честотни полета в основните единици съзнание. Честотата получавана от мозъка е фактически цифров код, кристален шаблон от символи, който вие интерпретирате и превеждате в изображения и чувства.

    Не е толкова трудно да признаете, че вие създавате сънищата си, както и да признаете, че създавате физическата си реалност, също така определяте, реални ли са или не.

    Премахване на блокировките от съмнения

    Проблема на повечето хора е в това, че не променят убежденията си и приемат на доверие тримерното ментално програмиране. Можете да мислите позитивно, да мислите за положителни промени, но ако дълбоко във вас се съмнявате в това, то няма да се случи.

    По този начин, отново се връщаме към програмирането и неговото влияние в пределите на Закона за Притеглянето. Съмнението е една от блокировките, които препятстват проявлението на желанията ви. Ако се съмнявате, не вярвате. Съмнението създава в мозъка биохимични реакции. То активизира невронните носители в мозъка, които протичат от хипофизата в епифизата и блокират отварянето на „входа". Съмненията възникват поради липса на вяра.

    Епифиза

    В продължение на векове е известно, че епифизата съединява по-високите измерения и физическата сфера. Това може да се нарече портал между егото на личността, мозъка и Божествения Разум. Била е наречена от такива метафизици, като Декарт и Едгар Кейси, местообитание на душата.

    Епифизата е средство за придвижване на знанията в реалното проявление. Заедно с хипофизата, епифизата работи над откриването на моста, вратата между физическото и нефизическото, между мозъка и мисленето. Независимо от знанията, си позволявате да вярвате, че действително става следствие първоначалното отваряне на епифизата като портал към Божествеността. Това става чрез преобразуване честотите на мислите в топлинен биохимичен електрически ток в цялото ви тяло, отваряйки ума.

    Човешкия ви мозък преобразува мислите ви всяка секунда, в хиляди биохимически реакции. Не всяка мисъл на обикновения мозък достига до Висшия Разум, както вече обяснихме…

    Божествен Разум

    Божествената Мъдрост идва от Божествения Разум, и когато му позволявате да обуздае егото на личността, достигате до мъдростта на Божественото Творчество. Точно тази мъдрост, очистена от знанията, дава способността да навлезете в Закона за Творението. След като навлезете, узнавате, какво искате да създадете и започвате да действате.

    Човешкото тяло е инструмент, което може да се използва за получаване достъп до удивителни и необичайни Божествени енергии. Но има определени принципи за получаването на достъп до Божествеността. Когато тялото е добре настроено, мъдростта достигната, аурата уравновесена при достигането на Мер-Ка-На, когато вратата на Закона за Творението чрез Закона за Вярата и Притеглянето, е отворена.

    За да се случи това, всички системи трябва да работят в синхрон. Ако използвате тялото си за физическо удовлетворение, а не като инструмент за постигане на Божественото, ще пожънете това, което сте посеяли.

    Заключение

    Вие винаги сте Майстори на своя опит. Дори и в най-отчаяните състояния на изглеждащата безпомощност, сте сценарист на всеки милиметър от тези събития.
    Освен това, ако използвате решителността и мъдростта си, анализирайки отговорно събитията, непрестанно търсейки Закона, съгласно който се случват, ще станете мъдър майстор, насочващ разумно енергията и мисълта към достойни цели и тяхното осъществяване.

    Една мисъл привлича следващата. Положителната енергия привлича положителна енергия. Една умна мисъл привлича друга. Аналогично, когато живеете в жалост към себе си, в депресия и ниско самоуважение, притегляте още повече от същото. Това е Закона за Притеглянето.

    Такъв е съзнателния човек, Майстор, и можете само по този начин да се развиете, откривайки за себе си Законите за съзнателно Творчество, откриването на които съответства напълно на науката. Това е въпрос на прилагане, самоанализ и опит.

    Майстори, както беше казано, вие сте мощни духовни същества, които имат човешки опит. Действително сте великолепни Същества на Силата, Интелекта и Любовта. Когато откриете, че ставате господар на мислите си, във вас ще се появи ключ към всяка ситуация. В Мер-Ка-На оптимизирате Закона за Притеглянето, Закона за Вярата и Закона за Творението, които са Божествени способности във всеки от вас, трансформиращи и регенериращи средства, благодарение на които можете да сътворите това, което искате.

    Можете действително с намерение да проявите своя свят и при това да изпробвате това, което наричат Царство небесно. Съзнателното творение е ваша съдба и можете всичко да превърнете в златен жизнен опит, който отговорно желаете.
    Аз Съм Метатрон и споделям с вас тези Истини. Вие сте любими.

    И това е така.

    Прието от Джеймс Тиберон

http://bcoreanda.com/ShowArticle.aspx?ID=3998 ; http://bcoreanda.com/ShowArticle.aspx?ID=3220 ;
http://bcoreanda.com/ShowArticle.aspx?ID=3246 ; http://bcoreanda.com/ShowArticle.aspx?ID=3264
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6133
Папка: Великият преход | Посещения: 1511 | Ченълинги
Контакт          18.191.186.72