Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


02:29
25.04.2024
Четвъртък
3.128.204.140


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Вибрациите на желанията

Послание на Мираел чрез Антон К.

    Приветствам ви, скъпи Приятели, преминаващи през уроците на Планетата на свободния избор. Аз Съм Мираел, Наставник за Творческите сили.

    Скъпи мои, има една рецепта за щастие "Живей по душа, по сърце и уважавай свободната воля на ближния". За егото, всички желания на човека са свързани с другите и за да ти се изпълни желанието, трябва да подчиниш волята на ближния - да го убедиш или да го преубедиш. Егото е зависимо от мненията и постъпките на околните. Но, скъпи мои, това е илюзия. Собствените ви желания са свързани само с вас и зависят само от вас, а отговорността за тях носите само вие. Това е един от най-трудните модели за Просветления човек, който той трябва да усвои.

    Щастието е в отсъствието на фантомите и проекциите на желанията си върху другите. Какво различава фантома от мечтата? Фантомът носи в себе си отпечатъка на потребителската философия, която звучи така: "Искам го за себе си". Фантомът само приема енергии за себе си, като се прикрива зад благи намерения. А мечтата се образува от чистата детска радост да даряваш. Ето защо, понякога ви е трудно да възприемете концепцията за детето във вас. Детето от мечтата ви сътворява това, което може да се дари и приеме. Тоест, мечтата е хармонията между даряването и приемането. Фантомът на илюзията изтощава енергийно и емоционално човека, като го лишават от вътрешните сили. Мечтите вдъхновяват, изпълват с енергията на любовта и творчеството. Фантомите са зависими от резултата и времето до резултата.

    Защо не всички желание се сбъдват?

    В епохата на Новата ера, вибрациите са много високи и резонират само с честотите на енергията на Любовта. Въпреки, че сега много се пише за това, как да привлечете пари, успех и др.п., виждате, че не е толкова лесно и далеч не всички ваши желания се сбъдват (усмивка на Мираел). Защо? Ефект на случайността или несправедливост? Повтарям - в епохата на Новата ера, вибрациите са много високи и резонират само с енергиите на Любовта. Изводът е, че ако не се сбъдва желанието ви, значи е лишено от любов, следователно и от осъзнатост. Всичко неосъзнато подсилва дуалността, подсилва егото до неконтролируемост, разклаща психиката, поради което и не ви се дава.

    Примерно искате нова рокля (или нова кола, нов дом, пари), но защо? За да ви завиждат, за да сте желани или само вие да имате това? В такъв случай желанието ви е лишено от любов.

    Два са принципите на осъзнатото желание, основано на любовта - пожелайте същото на всички желаещи и нуждаещи се от това, за да донесе това желание благодат и хармония. Целта на желанието ви, да е вдъхновение и служба. Пример е, ако в същата тази рокля, вие сте вдъхновение за жените да бъдат красиви и не очаквате от тях завист. Да радвате мъжете, а не да предизвиквате нагона им.

    И така, желанието се материализира ако:

1.
Не е нарушена Свободната воля на Човека (на хората);

2. Ако е уместно и не ви отклонява от предназначението ви;

3. Ако умеете да чакате спокойно синхронния срок за изпълнението му, защото понякога Семейството трябва да разиграе многостъпков и многомерен последователен сценарий, за да материализира желанието ви.

    Желанието ви е енергията на Магнетизма, която търси свободно място в биополето на човека. Ако човекът е алчен, завистлив, изпълнен с гняв, обиди и претенции, то високовибрационните енергии на желанието, не могат да влязат в биополето му. Вярата е ключът към материализирането на желанията, защото повишава вибрациите му.

    Любов, Вяра и Чистота на осъзнатите помисли - това са главните помощници във вашето вълшебство.

    С любов - Мираел.

    Превод: Анита
http://rdlove.ru/2013/04/vibracii-zhelanijj/
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6131
Папка: Статии | Посещения: 2953 | Ченълинги | Етикети: Мираел
Контакт          3.128.204.140