Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


23:39
24.04.2024
Сряда
3.145.36.10


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Ангели и Архангели


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Ако се разпознавате в няколко групи Земни Ангели

Когато описвам характеристиките на различните групи Земни ангели, около 10% от слушателите на моите семинари ми казват: "Струва ми се, че отговарям на повече от една категория!" Тези Земни ангели знаят, че са работници на Светлината, но не са сигурни към коя група принадлежат. Ето някои основни моменти:

1. Енергия: Определете основния си енергиен модел

Представителите на: Са:
Въплътените ангели - Нежни и любящи
Въплътените елементали - Топли, весели и палави
Звездните хора - Готови да помогнат, невъзмутими и дистанцирани
Мъдреците - Сериозни, впечатляващи и царствени
Леприконите Ту сериозни, ту палави
Ангелите-мистици - Сериозни, впечатляващи, мили и любящи
Морския народ - Ту непокорни, ту "послушни"
Рицарите паладини - Вежливи и внимателни, но донякъде непохватни в общуването

2. Физически облик

Представителите на: Имат следните физически характеристики:

Въплътените ангели - Красиви лица на херувими и едри тела

Въплътените елементали - Приличат на увеличени копия на феи, елфи, русалки и гноми

Звездните хора - Високи и източени фигури; или са ниски -слаби или пълни. Имат необикновени очи и черти на лицето. Обличат се скромно, почти не слагат грим.

Мъдреците - Издължени лица със замечтан поглед. Носят тъмни, свободно падащи ризи и рокли; имат дълги, често посивели коси.

Леприконите - Мнозина приличат на леприкони. Предпочитат да носят дрехи в зелени и землисти тонове. Обикновено в очите им играят дяволити искрици.

Ангелите-мистици - Привлекателни лица със сериозно изражение, едри тела

Морския народ - Жените имат изваяни тела, с формата на пясъчен часовник. Обикновено очите им са зеленикави, а косите им имат червени оттенъци. И мъжете, и жените предпочитат дългите коси. Често се обличат в синьо, тюркоазено или синьо-зелено.

Рицарите паладини - Високи, едри; със силен поглед

3. Интереси

Представителите на: Интересуват се от:

Въплътените ангели - Лечителство, служене; спокойствие и щастие в личния живот

Въплътените елементали - Преподаване, развлекателен бизнес, изкуство и екология

Звездните хора - Енергийно лечение, особено Рейки; напреднали технологии; помагат, когато има нужда от тях

Мъдреците - Преподаване; мистика; психични занимания; духовни практики, свързани със Земята

Леприконите - Преподаване, музика, приказки, грубовати шеги и закачки

Ангелите-мистици - Преподаване на лечебни методи

Морския народ - Делфини, китове, водни спортове, морето и океана, Лемурия, Атлантида

Рицарите паладини - Защита на правдата, истината и свободата; закрила на слабите и унижените, борба за справедливи каузи

Еволюиращи души и Променящи се

Ако все пак не успяхте да се разпознаете никъде, може би идвате от още неизвестна група. А може би сте "Еволюираща" или "Променяща се" душа. (Преди за групата на Променящите се използвахме термина "Аматьори"). Това означава, че или в момента преминавате от една група към друга, или прескачате от царство на царство - заради разнообразието и развитието.

- Еволюиращи души: Ако сте от тях, значи се прехвърляте от едно царство в друго, затова не се разпознавате в никоя конкретна група. Може би сте прекарали много животи в една от тях и сте научили всичко възможно, затова сте решили да се преселите на ново място. Затова не се идентифицирате напълно с групата, която току-що сте напуснали или към която сте се присъединили наскоро.

Ако отговаряте на това описание, дайте си време да се приспособите към новата група и не съдете себе си много строго, че се чувствате донякъде изолирани. Понякога Земните ангели от категорията на Еволюиращите са двойно по-самотни - те се различават не само от хората, но и от представителите на другите царства! Сякаш сте последното дете, избрано в училищния отбор по бейзбол: нежелано и недооценено.

Помнете, че тези усещания са временни. Молете се за духовна подкрепа, за да почувствате, че не сте сами, че сте желани и ценени. В края на краищата, сте проявили голяма смелост да се прехвърлите в нова група и вероятно сте го направили от благородни подбуди - да бъдете още по-полезни за хората!

- Променящи се: Някои души копнеят за разнообразие, силни усещания и натрупване на богат опит. Ако сте от Променящите се, сигурно приличате на дете в сладкарница: не можете да решите какво точно искате, затова си поръчвате всичко от менюто. Променящите се са Земни ангели, които се местят от едно царство в друго. Така и не се задържате дълго в никое "семейство", а бегло се запознавате с най-важното, което може да ви предложи. И в същото време им носите даровете от всички уроци, които сте научили в другите царства на Земните ангели. Променящите се бързо се адаптират към нови обстоятелства и хора - също като децата, които се местят често от град на град и сменят училищата. Те са се научили да се приспособяват лесно.

Ако сте Еволюиращи или Променящи се души, приличате на пчеличка, която прелита от цвят на цвят, храни се и пренася цветен прашец. Вие сте много полезни на всички, защото във всяко ново царство вливате нови усещания, свежи идеи и активна енергия.

А може би идвате от ново измерение, което още не е изследвано. Светът се развива и непрекъснато се появяват нови задачи. Ако сте от тези души, които са се нагърбили с нова мисия, Бог да благослови вашето служене!


Житейската мисия на Еволюиращите и Променящите се души

Тези хора могат да се разделят на две основни групи: Независими мислители и Приспособяващи се. Първите са радикални неконформисти, способни да поемат отговорност и горди от това, че си аутсайдери. За тях "нормално", е равносилно ни "посредствено". Независимите мислители са последователи на всякакви хуманитарни и екологични каузи - стига въпросните каузи да не са твърде популярни. Те не обичат да следват популярните за деня течения, а търсят своята уникална ниша извън общоприетите тенденции на масовото съзнание.

Не е чудно, че тези хора се справят най-добре, когато работят самостоятелно - най-вече в сферата на изкуството и изобретенията. Не харесват системите, правилата и ръководните принципи на "властта" и "авторитета". Идеалните професии за тях са изящните и приложните изкуства, литературата и издателската дейност, фотографията.

Приспособяващите се с удоволствие се занимават с всякаква работа, която им е интересна и им дава възможност да се учат. Справят се по-добре с широката аудитория, в сравнение с Независимите мислители. Идеалните професии за тях биха били туризмът (като екскурзоводи или уредници на корабни круизи), агенти на изпълнители в шоубизнеса (обичат да реализират мечтите на хората); търговци на всякакви продукти или услуги, в които наистина вярват.

Съвети и предложения към Еволюиращите и Променящите се души

- Уважавайте избора си да бъдете независими. Душите от тази "ничия земя" по принцип са неконформисти и пропагандатори. Точно сега светът има нужда от вашите сили и възможности, затова ви моля - не се ограничавайте в опит да се вместите в някоя конкретна група (освен ако не се получи естествено).

- Учете другите как да бъдат свободни. Твърде много хора позволяват да бъдат контролирани от властта. Отказвайки да се подчините или да се съобразявате с авторитетите, вие им показвате алтернативни пътища. Колкото по-спокойни и щастливи изглеждате, толкова по-добре ще учите другите на същото. Помнете, че най-важен е личният пример, а след това идват възможностите за "официална" преподавателска работа - стига да им дадете възможност да се проявят.

- Проявявайте, изявявайте се, реализирайте се. Тъй като предпочитате да работите "извън системата", ще трябва да разчитате на собствените си способности за проявление, за да поддържате материалното си съществуване. Помнете, че не съществуват неутрални мисли и думи, така че всичко, което казвате или мислите, създава вашето бъдеще. Затова мислете за нещата, които желаете, а не от които се страхувате.

Послеслов
НИЕ РАЗЧИТАМЕ НА ВАС!

Земни ангели, благодарим ви, че сте дошли на тази планета по това време. С вашата огромна енергия и любов, вие ни помагате - просто със самото си присъствие! Но наред с това, както добре знаете, вие сте поели много по-големи задачи. Били сте избрани да дойдете тук, в този съдбоносен момент от човешката история, за да подпомогнете големите промени чрез вродените си умения и таланти, съчетани с хармонични действия.

Ако жителите на тази планета масово не променят отношението си към околната среда и едни към други, животът, какъвто го познаваме, може и да няма бъдеще. Вие сте тук, за да им покажете, че съществуват и други възможности. Сами ще разберете на какво да ги научите - обърнете внимание какви проблеми ви привличат, вълнуват, тревожат или предизвикват гняв и негодуване.

Например, вие лично може да сте дошли тук да ни научите - нас, вашите човешки събратя - как ди задоволяваме материалните си нужди, без да се налага да си съперничим, да крадем или да подклаждаме войни, за да грабнем своя дял. А може би сте пристигнали, за да ни покажете колко е належащо да опазим чистотата на въздуха, водите и почвата. Или целта ви е да ни научите как правилно да отглеждаме и възпитаваме децата. В момента жизненоважните теми са стотици.

А как да учите хората? По всеки възможен начин - например, давайте личен пример, пишете книги и статии, изпращайте писма на издатели и публицисти, предприемайте конкретни действия в образователните и правителствените системи и/или изнасяйте лекции и се изявявайте в медиите.

Едно е ясно: ние се нуждаем от Земни ангели, които са готови да станат лидери. Старите системи, които проявяват непочтеност, като големите корпорации и църквите с опетнена репутация, вече са изживели времето си. Новите процеси повече няма да поддържат и прикриват тъмните енергии. Мракът ще разклати отвътре образователната, правителствената и правната система. В процеса на тези промени Земните ангели (като вас) могат да извадят хората от състоянието на паника или песимизъм, да ги накарат да се откажат от старото и да го заменят с нещо по-добро.

Ние всички разчитаме на вас да поведете осъществяването на промяната, да осъзнаете житейската си мисия и да я изпълните докрай. Всяка ваша стъпка е полезна и много необходима точно сега ... стига да идва от желанието ви да помогнете. Моля ви, вървете напред, не се бавете, не чакайте да разберете каква точно е мисията ви, каква следваща стъпка да предприемете или да получите твърда гаранция за успех. Всяко нещо, което идва дълбоко от любящото ви сърце, ще бъде от полза - с всеки малък принос, в името на достойна кауза, накрая се натрупва солидно "дарение". Просто започнете отнякъде!

Моля ви, не забравяйте да се грижите добре за физическото си тяло. То е много важен инструмент за изпълнението на вашата мисия. Да, знам, че много Земни ангели като вас, за първи път са в тяло, затова понякога го пренебрегват или измъчват. Ако приемате екологично чисти храни и напитки, спортувате и почивате достатъчно, ще имате повече енергия да изпълните задачите си.

Преди време, един много енергичен Земен ангел, на име Луиз Хей (споменавах я няколко пъти -тя е основателка на издателството "Хей Хаус", което публикува моите книги) получава вътрешни напътствия да опише прозренията си за връзката между физическите болести и нагласите, които са ги породили. Нито едно издателство не пожелало да издаде нейните материали! Но вместо да се откаже, тя сама си напечатала няколко екземпляра от ръкописа. После интуитивно усетила, че трябва да организира семинари на тази тема. Отначало на лекциите й идвали по двама-трима души. Досега, книгата на Луиз Хей "Излекувай тялото си" е помогнала на безброй хора и е станала основа за бестселъра "Излекувай живота си" , от който са продадени над 30 милиона екземпляра по цял свят. Днес семинарите й се посещават от хиляди хора!

Не се ли радвате, че Луиз не се е отказала от житейската си мисия и е устояла? Има десетки подобни истории за хора, които са започнали съвсем незабележимо, но в крайна сметка са направили света по-добро място за живот.

Вашият истински Аз е творение на любовта, а егото е резултат на страха. То се стреми да ви накара да се чувствате незначителни, неспособни и безсилни, но едно същество, създадено по образ и подобие Божие, не би могло да бъде нищо друго, освен силно, мъдро и могъщо!

Вашето его знае, че ако си спомните истинската си духовна природа (съвършена, съзидателна и интелигентна), то ще изгуби силата си да ви плаши, затова постоянно ви нашепва лъжи: "Ако придобиеш голямо могъщество, ще злоупотребиш с тази сила. Хората не те харесват чак толкова. Ще ти завиждат" и т.н. Моля ви, умолявам ви, не го слушайте! Кажете му да се скрие в ъгъла и да мърмори на себе си. Отпъдете го като досадна муха и не му обръщайте внимание.

Ангелите казват: "Ако се притесниш, съсредоточи се върху служенето." Хората се изнервят от постоянното безпокойство на егото "какво ще кажат хората". По-добре мислете: "Как мога да изпълня тези обстоятелства с повече любов и светлина?" Така ще активирате естествените духовни дарби и сили на Висшия си Аз.

Помнете, колкото по-висша е целта, толкова по-голям е страхът - зависимостта е право пропорционална. На колкото повече хора бихте могли потенциално да помогнете, толкова по-големи усилия ще впрегне егото ви, за да ви дърпа назад. То ще ви кара да отлагате мисията си, като губите време за допълнителна подготовка, вместо да започнете да действате. Ще ви казва: "Първо трябва да свалиш излишните килограми, да събереш повече пари, да се ожениш, да се дипломираш, да публикуваш статия, да отвориш лечебен център и т.н.... чак тогава ще можеш да помагаш на хората." Това са глупости!

Земни ангели, още в този момент вие сте готови за мисията си! Няма по-подходящ ден от днешния да я започнете! Дори да се чувствате недостатъчно подготвени и некомпетентни, пак я започнете! Някога Шелдън Коп беше написал: "Никога не съм започвал нещо сериозно с усещането, че съм напълно подготвен." С други думи, сигурно никога няма да се почувствате напълно готови за мисията си, затова няма смисъл да отлагате.

Молете се да ви се дават ежедневни задачи, които ще помогнат на Земята да стане по-чиста, а животът да бъде по-щастлив. Ще получавате отговор под формата на възможности да учите и лекувате. Когато тези врати се отварят пред вас, моля ви, не им обръщайте гръб и не хуквайте в противоположната посока. Вие сте готови. Вие сте достойни за тази прекрасна работа. И сте добре подготвени ... още в този момент!


Дорийн Върчу "Земните ангели"
Папка: Ангели и Архангели | Посещения: 1928 | Ченълинги | Етикети: Дорийн Върчу
Контакт          3.145.36.10