Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


22:21
25.04.2024
Четвъртък
3.15.151.214


Онлайн: 4
Гости: 4
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Активиране на Психичните способности

Има два основни начина за получаване на психична информация: като зададете въпрос или като оставите информацията да потече спонтанно във вашето съзнание.

При първия метод трябва да оставите ума ви да се изпразни и отпусне във възможно най-голяма степен. На мен ми помага да визуализирам ума си като една гигантска, празна, декорирана купа, готова да бъде напълнена с безкрайната космическа мъдрост. След това аз мислено задавам въпрос, например: "В колко часа ще пристигна там, за където съм тръгнала?" или "По какви въпроси се нуждае от помощ клиентът ми, който има сеанс в 3 ч следобед?" Можете да отправите въпроса си специално към Бог, Светия Дух, Исус, Буда или друг любящ духовен водач. А можете просто да сложите своя въпрос в купата и да вярвате, че в отговор тя ще се изпълни с най-висшата мъдрост. Ще усетите отговора в ума или тялото си, под формата на образ, чувство, знаене или глас, която ще се обърне към вас с доловими думи.

Вторият метод е подобен но вместо да питате нещо решавате да си дадете позволение да узнаете някаква информация. Така че, след като визуализирате ума си като една купа, се отпуснете и направете мислено изявление. Ако, например, пътувате за накъде и искате интуитивно да получите инструкции за посоката заявете утвърдително: "В момента знам точно по кой път да тръгна, за да стигна до конкретното място." Моментално ще получите напътствие, като или ще чуете имената на улиците, по които трябва да се движите, или направо ще почувствате натиск да завиете наляво или надясно на някое кръстовище.

Предлагам ви няколко примера на специфични упражнения, с помощта на които ще увеличите увереността си в своите способности да се потапяте в Източника на безкрайното знание.

Място за паркиране: Когато се намирате на някой претъпкан паркинг, позволете на ума и тялото си да се отпуснат и да станат възможно най-отворени и възприемчиви. Отпуснете се, дишайки дълбоко. Почувствайте как се движите към свободно място за паркиране и позволете на интуицията си да ви води. А можете и да помолите вашите ангели или духовни водачи да ви намерят някое свободно място, като поискате от тях да ви дадат знаци или указания как да стигнете до него.

Докато шофирате: Задавайте психични въпроси, като например какви действия се готви да предприеме водачът пред вас, откъде да минете, за да стигнете до желаното от вас място, или по кое време ще пристигнете там. След това или ще чуете отговора на своя въпрос, или ще го видите с вътрешното си зрение; или ще получите усещане за него, или просто ще го знаете.

Подготовка за срещи: Ако имате среща с непознати хора, помолете да получите психична информация за тях. Попитайте за техните физически характеристики, личните им предпочитания или за това, което ги тревожи или интересува. Можете да попитате и за времето, по което те ще пристигнат на срещата ви, и дали са подранили или ще закъснеят.

По телефона: Всеки път, когато телефонът звъни, оставете психичното усещане за това кой се обажда да навлезе в ума ви, преди да отговорите на обаждането. Попитайте: "Мъж или жена се обажда?" и "Кой се обажда?" С практиката ще успеете да се настроите доста добре към хората, които ви търсят. Когато сте твърде заети, за да отговаряте на обаждания, можете психически да "блокирате" тези от тях, които са нежелани, като кажете: "Моите телефонни обаждания се подчиняват на божествен ред и виждам, че в момента до мен достигат само тези, които са абсолютно наложителни."

Телевизия: Пуснете си някое телевизионно предаване, което досега не сте гледали. Обърнете се с гръб към телевизора, така че да не виждате неговия екран, нито отраженията от образите. Слушайте гласовете на хората. които говорят в момента, и си представете как изглеждат тези хора. От време на време се обръщайте, за да проверите своята прецизност.

Водете си дневник на съвпаденията: Записвайте си всеки случай, при който някое съвпадение, важно или незначително, е изиграло роля в живота ви. Този списък ви помага да насочите ума си върху съвпаденията. Колкото по-голямо внимание им обръщате, толкова по-често ще ви се случват те.

 

СИЛАТА НА МОЛИТВАТА

През 1995 г едно проучване на Уйлям Макдоналд от щатския университет в Охайо показва, че хората, които редовно са молят, са по-склонни да развият телепатия, в сравнение с тези, които не се молят. Макдоналд обяснява резултатите от проучването по следния начин: "В известен смисъл, изследванията не са изненадващи. За молитвата може да мислите като за общуване между ума на човека и Бог. Следователно молитвата и телепатията са сродни концепции."

 

Дорийн Върчу - Пътят на работника на Светлината

Папка: Статии | Посещения: 1536 | Ченълинги | Етикети: Дорийн Върчу
Контакт          3.15.151.214