Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


15:37
20.04.2024
Събота
3.145.108.9


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Барбара Марчиняк


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Разкриване на историята

ДНК носи кодираната програма, тъй като този генетичен материал и неговите спирали са направени от светлинно-закодирани влакна - малки, фини нишки, които носят информация точно както го правят влакновите оптически системи. Стълбът от светлина, който използвате, за да се включите и да внесете информация в тялото си, също се състои от светлинно-закодирани влакна. Тези светлинно-закодирани влакна носят огромно количество данни и информация и вашето тяло е изпълнено с тях. Когато се съберат на едно място и се подредят по определен начин, светлинно-закодираните влакна взаимодействат и отделят информация, която дава обяснение на историята, която те носят.

Светлинно-закодираните влакна във вашето тяло са като огромна библиотека - библиотека, която е толкова голяма, че съдържа историята на вашата вселена. В историята на Земята е имало много различни видове, които са живели тук. Вие си мислите, че човечеството се е зародило на тази планета. Човешките същества са били поставени тук. На хората им предстои голям шок, защото скоро ще открият скелетите на едни много различни същества. Някои от тях вече бяха открити, главно в Южна Америка, но това попадна или само на страниците на жълтата преса и бе прието за измишльотина, или пък старателно бе пазено в тайна. Когато човешкото съзнание се издигне до честотата на приемник и нервната система на масовото мислене бъде настроена така, че да може да настъпи смяна на парадигмата, Земята сама ще разкрие своите тайни чрез най-различни средства, като промени във времето и земята, психични открития и така нататък. Вие ще извадите на повърхността една съвсем нова история.

Задачата, която стои пред вас, е съзнателно да се стремите, да налагате и да предизвикате еволюцията на своето ДНК. Налагането, предизвикването и желанието за това не са нещо лесно, тъй като трябва да преминете през много самоличности. Историческият поглед към вашето многоизмерно съществуване, или същност, или душа показва, че сте били най-различни личности и някои от тези изживявания са били болезнени. Били са трудни и са представлявали предизвикателство.

Сега е моментът да преминете през предизвикателствата и да разкриете историята, която е във вашето тяло, като позволите на светлинно-закодираните влакна да се съберат, да образуват нови спирали и като приемете това, което ще ви донесе тази нова информация чрез вашето ДНК. Тя не винаги ще бъде разбираема за логическото ви мислене. Ще разберете, че вашето логическо мислене има своето място, функция и значение, но то не е вашата самоличност. Логическото мислене се прилага прекалено много от повечето хора. То се претоварва и с него се злоупотребява, а когато използвате прекалено много и злоупотребявате с логическото мислене, създавате напрежение в тялото си. Не винаги е необходимо да разбирате по логичен начин това, което изживявате. Наблюдавайте себе си, не губете чувството си за хумор в нито един момент и никога не забравяйте, че се развивате.

Ще преживеете много неща, защото ще изкачвате една стълба на самоличността, която е изградена от вашата система от чакри. Чакрите са енергийни информационни центрове, настройвани в различни животи, когато сте действали или сте се изразявали в една или друга област. Задължително е да откриете своята самоличност в следващите няколко години.

Светлинно-закодираните влакна са инструмент на светлината, част от светлината и нейно изражение. Тези светлинно-закодирани влакна съществуват под формата на фини, нишковидни власинки във вашите клетки, а извън тялото ви също съществуват съответни на тях светлинно-закодирани влакна. Светлинно-закодираните влакна са носители на Езика на светлината, който е носител на историята за това кои сте вие. Преди тези светлинно-закодирани влакна не са можели да дойдат на планетата, тъй като имало замърсяване, създадено от отбора на мрака и то им пречело да влязат.

Светлинно-закодираните влакна са като светлинни лъчи, които съдържат един геометричен език. Те идват при вас от една космическа база данни и съдържат информация. Много от вас са на етапа, в който тялото ви няма нужда да бъде лекувано. Вие имате нужда от спонтанно образование - един присаден орган, поставен във вашето тяло, за да ви учи. Именно това предстои да се случи през следващите няколко години.

Някои хора на тази планета, особено тези, които работят с кристали, ще се научат да изпълват и да задействат други тела с тези влакна. При хората, които желаят това изживяване, влакната ще бъдат задействани в техните тела, за да им дадат веднага информация и знания. Образованието ще се развива именно в тази посока. Ще има същества, които ще ви съдействат за всичко. Ще трябва да сте в състояние да забележите тези същества и да забележите съществуването на други реалности около вас.

Когато информацията в светлинно-закодираните влакна била разпиляна, библиотеките не били изгорени - просто всички книги били издърпани от полиците и оставени в центъра на стаята. Представете си, че влизате в стая с размерите на гигантски стадион и всички книги или цялата информация, с която е била пълна, е издърпана от полиците и оставена в средата на пода. Как можете да намерите нещо, освен по случайност? Тъй като хората никога не са вярвали в реда на случайностите, никога не са следвали вътрешния си ред.

Информацията от влакната си останала вътре във вас, но нямало логичен начин да стигнете до нея. Така че, как сега да намерите информацията? Тя сама ще ви се разкрие. Такъв е процесът. Няма нужда да я търсите, защото това, което ще се разкрие, е вашето наследство и това кои сте. Когато вашето ДНК започне да образува нови нишки, тези нови нишки ще се разпространят по нервната система на тялото, която в момента се развива, и спомените ще нахлуят в съзнанието ви. Трябва да работите, за да развиете тази нервна система, да привлечете светлина в тялото си, да набавите кислород на системата си, да се научите как да се справяте с ускоряващата се енергия и да предизвикате повече идеи и преживявания в тялото си. Когато този процес започне да израства и да се подхранва във вашето тяло, просто го наблюдавайте, тъй като ще искате да разберете как да влезете в досег с него. Да се занимавате непрекъснато с драмите си е като да препрочитате една книга отново и отново и да не позволявате на цялата информация в другите книги да стигне до вас. Има нещо повече: една цяла история.

Тази история е свързана с цялата ви душа. Като членове на Семейството на светлината вие сте съгласни да съхранявате във физическите си тела съзнанието за всичките си съществувания. Съгласявате се да приемете това, което сте направили, и ролите, които сте изпълнявали във всички тези съществувания, и след това да навлезете в различни действителности и да ги променяте според принципите на вашето съглашение като представители на Семейството на светлината. Разбира се, в рамките на това съглашение, вие имате право на свободна воля.

Тройната спирала ви води до центъра на чувствата. Центърът на чувствата е емоция, а емоцията е вашият път или мост, или билет към духовния ви Аз. Когато хората отричат духовния си Аз, те не могат да навлязат в духовните сфери. Христос е казал: "Познай себе си." Познайте себе си. Това е същото. Посланието е било изпратено на планетата отдавна, но то било изопачено, така че хората не можели да разберат колко велики всъщност са и че просто трябва да се преработят.

Работата винаги е вътрешна. Когато искате да разберете как да предизвикате промяна на планетата, ние винаги ви казваме да работите върху себе си. Развивайте се. Излезте извън границите на Аза. Научете се да бъдете многоизмерни, да присъствате в астралния свят и да пътувате извън физическото тяло. Престанете да определяте тялото като свършващо "дотук", както ви насърчава обществото, за да можете да бъдете контролирани. В една зона на свободна воля контролът е част от играта, защото някой иска да държи нещата в свои ръце. Вие сте членове на Семейството на светлината. На каква йерархия и на какви богове се подчинявате?

ДНК е живата история на истината и живота. Когато човек може да се слее с тази история, той може да влиза в различни действителности без видео, касети или книги. Той може да изживява. Много местни култури били обучавани да откриват останките от Живата библиотека. Това обяснява факта, че те почитат Земята и животните и разбират взаимодействието, което свързва всички неща. Тези местни култури били поставени на Земята умишлено, за да има някаква основа за обучение и място за потенциално задействане на паметта, когато дойде моментът.

ДНК съдържа кода. Съдържа програмата на самоличността, плана за съществуване, историята на вселената и историята на живота на това определено място. И всичко това се съхранява в клетките на човешките същества. Първоначалното ДНК на човешките обитатели имало генетически заложена система, основана на числото 12. Тоест дванадесетте нишки генетичен материал били свързани с множество други представители или информационни източници, също 12 на брой. Не забравяйте, действителността се отразява огледално от друга действителност. Дванадесетте информационни нишки осъществявали връзката между човешкия обитател и съответните информационни центрове вътре и извън неговото тяло.

Земята сега влиза в съюз или събиране на силите за замисъл, чрез който Изначалните автори се завръщат, за да задействат отново системата от 12 спирали в обитаващия вид - човешкия на този етап - и да върнат Земята в пътя, който са начертали. Когато биологичната библиотека била замислена преди цяла вечност било решено, че обслужващите тази планета ще съхраняват ключа за достъп до данните, които се намират в тази жива библиотека.

Каква е връзката на това с дванадесетте информационни центъра? Когато чакрите на хората се свържат, отворят и задействат, информацията започва да търси свой собствен израз и става достъпна. Има някои неща, които ще кодират или изстрелят тази информация, ще я извадят на предните линии на съществуването, за да започне тя да се изразява. Когато се свържете с информационните центрове, седем във вашето тяло и пет извън него, вие сте готови да получавате енергия чрез още един комплект от 12 информационни центъра. Когато задействате своите дванадесет чакри, се свързвате с енергията, съхранявана в паралелни комплекти от по 12 центъра, които ще засилят още повече вашия процес. Това в крайна сметка ще доведе мозъка до завършеното му, пълно и подобно на компютър функциониране.

Дванадесетте паралелни действителности съхраняват начини за разкриването на информация, която е била засекретена. Има много стъпки за разкриването на тази информация. Това може да се сравни с тайните служби, които използват различни нива на пръстови и звукови отпечатъци, за да получат крайната информация. Има много различни начини, по които трябва да се направи връзка между нещата, ако нещо много тайно е скрито.

Задействането на дванадесетте нишки ДНК съвпада със задействането, завъртането, движението и отварянето на дванадесетте информационни центъра - дванадесетте чакри или енергийни диска. Това е началото на връзката между завъртането на дванадесетте. Когато става това подреждане на енергията, то внася и притегля енергия към дванадесетте божествени тела във вашата Слънчева система. Тези тела започват на свой ред да захранват Земята с енергия. Те се задействат освобождавайки това, което съдържат, за да може Земята биогенетически да започне живот. Има още много много групи от по 12 - дванадесетте въртящи се вселени, например. При въртенето на дванадесетте центъра ще настъпи хаос от ново съзнание тъй като, когато тези 12 енергийни центъра - особено външните пет, започнат да правят обратна връзка с тази планета, ще се появи невероятен поток от нова енергия.

Образуването на дванадесетте спирали не означава, че вие ще станете напълно информирани като вид. То означава, че за да бъде прехвърлен човешкият вид в една по-висша форма на съзнание, има един максимум и един минимум от промени, които трябва да настъпят, за да се създаде нов начин на действие. Тези промени ще въведат ново честотно ниво, от което всеки човек ще бъде засегнат по свой начин. Процесът може да се сравни с раждането на едно ново слънце във вашата атмосфера. Тези 12 спирали определено не съдържат цялата информация на светлинно-закодираните влакна. Но образуването на дванадесетте спирали ще ви даде много като на човешки вид, един много по-широк поглед за това кои сте вие.

Като членове на Семейството на светлината, вие знаете кои сте. Хората са тези, които не знаят кои са. Затова, докато носите маската на хора, понякога вие заблуждавате себе си, че всъщност не знаете кои сте. В непреходната част на своето същество вие знаете, че сте член на Семейството на светлината.

Ние наричаме Земята Живата библиотека, защото всички вие имате представа какво представлява една библиотека: това е място, където информацията се съхранява и винаги е на разположение. Използваме тази аналогия, защото искаме да ви създадем увереност, че навсякъде, където отивате сте в библиотека. Просто още не сте разбрали как да превеждате информацията или да откривате къде точно се намира тя.

Това е представата, която искаме да ви създадем. Тя ще доведе до по-голяма любов към Земята и по-голямо разбиране на идеята, че тук за всеки има по нещо, с което може да направи връзка. Никога няма да има самотни същества, когато се разбере, че има разумен живот, който желае да общува с хората. Щом се образуват дванадесетте спирали, които свързват човека с дванадесетте информационни центъра, библиотеката ще се задейства.

Хората са замислени така, че да бъдат ключът за достъп до тази информация в Живата библиотека. Има много истории, които можем да ви разкажем. Преди милиони години всички форми на живот съществували заедно на тази планета, особено във времето на динозаврите, когато тези огромни същества действали като пазители на планетата. Тук се натрупвали определени енергии за съхраняването на данни. Това ставало в продължение на милиони години.

В момента дванадесет е системата, която прави връзката, и ако се огледате, ще я видите навсякъде. Този символ бил въведен с определена цел: за да можете някой ден да разберете, че ви свързва с нещо, някъде другаде. Това не е вашият естествен ритъм, а групово съглашение да се използва енергията на дванадесет в много различни системи на действителността. Това е закодирана формула. Много неща, които са неразбираеми за логическото мислене, се разбират много добре от светлинно-закодираните влакна и от тялото, което става много по-сензитивно.

Има такива, които биха казали, че това е много неефикасна система и че естественият поток не е такъв. Но тази система от 12 е потокът, към който тази планета е настроена. Всъщност, ако се вгледате, вие сте система от 13. Колко пъти в годината има пълнолуние? Тринадесет. Системата 13 ще дойде. Ще се отворите за нея скоро, защото ще преминете през времето. Енергията на 13 е отвъд логиката и отвъд наложените системи.

Сега, както отбелязахме, Семейството на светлината е дошло на тази планета да получи енергия от Изначалните автори. Тази енергия ще предизвика генетична промяна, ще задейства и ще свърже отново светлинно-закодираните влакна. Влакната ще изградят системата от 12 спирали, която може да задейства тялото. Това ще направи човешките същества много ценни, защото те вече ще могат да бъдат използвани за достъп до данните, които се съхраняват на Земята.

Какви са тези толкова важни данни? Те са скрити в насекомите, цветята, опашките на магаретата, ушите на зайците и въобще в най-различни места и вие сте тези, които трябва да ги откриете. Искаме да подчертаем, че когато данните били складирани в дванадесетте библиотеки, ги подредили на много различни пластове. Там е имало различни кодове за достъп. С други думи имало много различни начини за влизане в библиотеките. Не можело просто да влезете и да кажете: "Имам свободен достъп и мога да получа цялата тази информация." Както сега има охрана, която дава достъп до правителствените служби, така библиотеките, съхраняващи тази информация, имали охранителни системи.

Имало си причина за построяване на библиотеките, тъй като пулсациите на тиранията били много силни по това време. Определени енергии, Пазителите на времето, проявявали загриженост, че информацията може да попадне в неподходящи ръце. Така че, с много фантазия, библиотеките били проектирани в най-различни режими. Другите библиотеки или светове въобще не са като вашия свят. Задачата на Пазителите на времето била да създадат проект, чрез който съзнанието може да се развива, да получава информация и да бъде устроено така, че да достига до информацията.

Първоначално ролята на човешките обитатели като пътеводители към библиотеката била много на почит. Без човешките обитатели не можело да се получи достъп до библиотеката и колкото по-добре настроен бил човешкият обитател, съответно толкова по-голям бил достъпът до библиотеката. Човешките обитатели изпитвали известна гордост от това, че са достатъчно свободни и достатъчно свързани, за да открият данни във всяко едно нещо.

Ако хората били библиотечни картони, то някои от тях били по-добри библиотечни картони от други. За да станеш библиотечен картон, се минавало през специално обучение и когато идвали същества, които искали да открият информация на планетата, те се сливали с човешкия обитател, който бил кодиран да отговаря на определени кодове. Ако някой имал нисък код, то той виждал само определено количество от нещо; всеки идвал с целта да получи достъп до определена информация. Информацията не се давала на дадено същество не защото била секретна, а защото не подхождала в електромагнитно отношение на биологическата му структура.

Данните трябва да могат да проникват в системата от вярвания на даден индивид; иначе индивидът може да се пръсне, ако е затрупан от енергия, която не е свързана с любовта. Когато нещо е силно подправено с любов, то не позволява на индивида да се пръсне и поддържа неговия фокус върху получаването на едно много разширено понятие. Именно така разширените понятия се пренасят на вашата планета: носи ги честотата на любовта.

Честотата на светлината не може да носи разширени понятия, защото тя не е свързана с чувствата. Честотата на любовта е свързана с чувствата. Когато един индивид сам създава разширено понятие, трябва да има любов, която да му придаде смисъл. Без любов индивидът няма усещането, че има смисъл, а той трябва да се чувства свързан със смисъла, за да разбере колко необятни са нещата.

Един ден ще откриете, че сексът е част от процеса. Когато притежавате собствена сексуалност, ще съзрете възможностите, които имате, за да я изразите, и ще решите дали искате да я изразите по тези начини или не. Когато другите получат достъп до вас и ви използват, за да открият библиотеката, може да имате много интересни срещи с минаването на годините. Ако се върнете назад и се зачетете в древните ръкописи, ще разберете, че боговете са слезли на Земята и са се смесили с дъщерите на човешките същества.

Сексуалността е била използвана за разпалване на библиотечния картон. В това обаче има нещо много опасно, тъй като с него се е злоупотребявало. Затова е много важно да притежавате своята сексуалност и да сте сигурни с кого я споделяте. Не искаме никой от вас да изпада в положение, в което да бъде купен или запленен. Съветваме ви да се вглеждате и да проверявате дали усещате другите като честни и достойни, или те просто ви ласкаят. Вие ставате проводници на силата.

Има такива традиционно настроени същности, които смятат, че даваме достъп до твърде много информация, без да упражняваме контрол. Ние казваме, че Земята е тръгнала към страхотна катастрофа, така че всичко е позволено. Ние заливаме планетата, както правят и много други, с възможности да си спомни. Така че започвайки да натрупвате тези знания и способности, ще има други привлечени от вас по свои причини, поради това, до което могат да получат достъп чрез вас.

Когато сте в сексуални отношения с някого, отваряте път към други библиотеки. Това е свързано с много, много неща. Част от това, което искаме всички вие да направите, е да обичате и почитате телата си, да обичате себе си и да сте сигурни, когато влизате в сексуални отношения с някого, че този човек наистина ви обича. Това не означава, че трябва да сключите брак с него. Но трябва да има любов, за да знаете с кого се свързвате; по този начин откритията, които правите, се движат между вас двамата. Ние не ви предупреждаваме, а по-скоро ви уведомяваме, тъй като ще видите как някои неща се случват на други, които не внимават със своята сила.

С други думи сексуалността не е нещо, с което можете да си играете. Тя е начин за отваряне на много пътища. Ако не подхождате внимателно към нея, може да привлечете енергии дори без да имате партньор. Ако използвате сексуалността си, за да активирате информация, можете да приветствате погрешните енергии. Така че внимавайте с честотата на сексуалността, тъй като тя поражда чувства, а чувствата са ключът за достъп до данните, които се намират в Живата библиотека.

 

Барбара Марчиняк, „Вестителите на Зората – Учението на Плеядите”

Папка: Барбара Марчиняк | Посещения: 1063 | Ченълинги
Контакт          3.145.108.9