Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:57
24.04.2024
Сряда
3.142.250.114


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Могъщият дар на прошката

Архангел Михаил чрез Рона Хърман

Възлюбени творци, според това, как висшите честоти на Светлината и мъдростта на Твореца пронизват Земята и човечеството, в съзнанието протича радикална промяна. Все повече и повече скъпоценни души поставят под съмнение своите основни убеждения и подлагат на проверка своите жизнени принципи и структури, както физическите така и менталните, тези които съставляват тяхната лична реалност. Страхът и неувереността нарастват, и повечето хора се страхуват, че добрите времена от живота им са назад, а бъдещето изглежда сурово и неопределено. Съпротивлението на радикалните промени и чувството за дискомфорт са нормални, особено когато човек живее с усещането, че не той отговаря за своето бъдеще и няма власт над него. Ето защо е толкова важно да призовете мъдростта на своя Висш „Аз” и да общувате със своите прекрасни ангели – наставници и учители.

Знайте, че пътят към дома го е имало винаги и вашето завръщане във висшите сфери на светлината не се подлага на съмнение; също знайте, че отговорът на загадката, как да го преодолеете, се намира вътре във вас, а не в заобикалящия ви външен свят. Вътрешният трансформационен процес може да бъде изпълнен с лекота и изящество, ако отново получите достъп до мъдростта на своите Свещени Сърце и Разум, и използвате преимуществата на цялата прекрасна информация, постъпваща от Световната Светлина чрез множеството посланици и учители, посветили живота си на това, да донесат тук висшата вселенска мъдрост.

Възлюбени, вие преминавате процес на дълбоко изцеление на минали постъпки и освобождаване от болезнени спомени за миналите животи на земния план, а също и в цялата слънчева система и галактика. Ние вече говорихме, че никой няма да ви наказва или заключва в ада. Моля ви, вземете под внимание нашите думи. Вас не ви осъжда и никога не ви е осъждало нито едно същество от невидимите или висши сфери; единствено вие осъждате себе си!

Съгласно универсалния закон за причината и следствието, всички ваши мисли, намерения и постъпки се запазват вътре в полето на вашата аура и система от чакри, и вие излъчвате създадените от тях вибрационни полета, които излизат от вас под формата на знак за безкрайност и се завръщат при вас със същата честота и сила.

В миналото често били необходими много жизнени въплъщения, за да се насладите на плодовете от положителните, изпълнени с любов действия или да изпитате наказание за негативните действия, причиняващи болка. По такъв начин често не било така очевидно, че „правилните” дела наистина се възнаграждават, а „неправилните” получават съответното възмездие. И отново: няма нито висши, нито нисши същества, които биха раздавали награди или наказания. Универсалните закони действат строго и вашето собствено Висше „Аз” съблюдава за вашия прогрес или неговите недостатъци, като или разчиства пред вас пътя благославяйки ви с големи и малки чудеса, или поставя пред вас препятствия с надеждата, че ще се събудите и ще започнете да се изкачвате по спиралата на възнесението.

Скъпи сърца, твърде много от вас носят тежкото бреме на миналото, грешки извършени в този живот, а също товара от миналите условности и съхранените дълбоко във вас болезнени спомени от събития или действия в жизнените ви въплъщения. Няма полза да се държите за тези спомени или да носите „бремето на несправедливостта”. Време е да ни позволите да ви окажем помощ в изцелението на болезнените спомени, съхранени вътре във вашия физически носител и полето на аурата, така както ние поправяме изопачените убеждения на колективното съзнание от третото и четвъртото измерение, довеждайки тези измерения обратно в техния първоначално замислен спектър на дуалността.

Когато навлязохте в ограничителните тесни сфери на съзнанието, над вашата памет беше спусната завесата на забравата, и затова често вие не можете да си спомните предишните животи, понеже ще ви бъде твърде тежко да си спомните всички ваши грешки и несъвършенства. Това е акт на милосърдие, понеже се оказа, че на вас ви е изключително сложно да простите собствените си грешки и погрешно мнение от тези животи, и още по-сложно да преодолеете всичките заблуждения на миналото. Тези ограничителни мембрани на Светлината бавно се разсейват, докато се завръщате към равновесието и хармонията, изкачвайки се нагоре по спиралата на възнесението и повторното обединяване. Важно е да помните, въпреки че голяма част от вас не помнят грешките от своето минало, мислите и постъпките, които са ви изкарали от равновесие; техните енергии и досега присъстват във вътрешността на клетъчната ви структура, очаквайки кога ще ги поправят и върнат към състояние на вътрешна хармония. Сега се намирате в същността на този процес. Благодарение на вашата осъзнатост и относително изравнявайки своята воля с Волята на вашето Висше „Аз” и нашия Бог-Отец-Майка, всеки, който не е в хармония с високите честоти на четвърто и пето измерение се изкачва от глъбините на повърхността, за да получи изцеление и да се възвърне в хармонията на мирно съществуване, радост и любещи намерения.

Представете си огромен оркестър, изпълняващ симфония, в която обаче всеки инструмент е малко фалшив; и сега помислете, какъв дискомфорт би ви създало това. Сега си представете вибрационните модели, които сте излъчвали в миналото. Вместо красиви мелодични честоти, въодушевяващи и вдъхновяващи, основно изпращахте във външния свят изкривени честоти, агресивни и пораждащи хаос, вместо равновесие и хармония. Песента на вашата душа вече не била сладка и плавна, поради което вашият вътрешен и външен свят излезли от равновесие и се изкривили. Много пъти подчертавахме, че една от най-важните задачи, които е необходимо да изпълните за да стъпите на спиралата на възнесението е, да се върнете вътре в собствения Център на Слънчевата Сила. Това спомага за откриването на Свещеното Сърце, което позволява на Светлината на Твореца свободно да струи през вас, което на свой ред ще ви помогне да възстановите подписа на своята душа в нейната уникална красота и хармония.

Ние обяснихме, че върху задния портал на вашия Свещен Сърдечен Център е поставена мембрана от Светлина, която е необходимо да остане там дотогава, докато започнете обратния си път към висшите измерения и всемирната Светлина. Все пак защитната мембрана върху предния портал на Свещеният Сърдечен Център сте поставили единствено и само вие, защото са ви причинявали болка, разочарования и често са рушили вашето доверие.

Бавно, но сигурно, с помощта на техниките, които ви дадохме, разсеяхте ограничителните мембрани, за да могат Любовта и Светлината свободно да преминават през вас така, както това е замислено първоначално. За да получите достъп до постоянно повишаващите се честоти на Светлината, трябва да интегрирате и насищате цялото си същество с тези високи вибрации, и трябва да сте готови да ги излъчвате към центъра на Земята, а след това цялостно да ги проектирате във външния свят чрез портала на Свещения Сърдечен Център – както напред така и назад. Представете си, как сте изглеждали, когато за първи път сте дошли на Земята: вие сте били сияеща кристална Колона от Светлина, обхващаща в себе си пълния набор от добродетели, качества и таланти на съзнанието в собствения ви Божествен Лъч. Потапяйки се бавно в плътността, сте започнали да изграждате кръста на материята, ставащ все по-тежък, според това, как вашите Светлинен спектър и цвят се разширявали. Сега, стараейки се да се включите към все по-високите честоти на Светлината, трябва да обичате фрагментите, които възвръщате в равновесие и хармония. Постепенно, възлюбени, се превръщате в кръст на Светлината, а системата от чакри по дължината на гръбначния ви стълб се възпламенява и започвате да излъчвате Любов-Светлина през предния и задния портал на вашият Свещен Сърдечен Център.

Защо да не се преместите в центъра на спиралата възнесението на съзнанието, в центъра на дуалността и полярността? Там има мир и спокойствие и всичко е изпълнено с чиста космическа жизнена сила, субстанция, наречена Първични Частици, които само чакат да създадете от тях своя образ на бъдещето. Навлизайки в този момент в собствения ви Свещен Сърдечен Център, можете да изпитате дълбоката любов и състрадание на нашия Бог-Отец-Майка и на Върховния Творец. Знайте, че сте скъпи деца, изпълняващи важна мисия. Каквото и да кажете и направите, любовта към вас няма да намалее.

Чрез дарът на Прошката, вашите тела – емоционално, ментално и ефирно – могат да бъдат изцелени и трансформирани, отново да станат единно цяло, което на свой ред ще донесе полза за вашето физическо тяло и ще подобри вашето благосъстояние.

Застанете пред огледалото и погледнете в очите си или влезте в собствената си Светлинна Пирамида и легнете на кристалната маса. Кажете си:

Прощавам си, за което и да е действие, мисъл или постъпка в миналото, настоящето или бъдещето, в тази или друга реалност, които не са част от чистотата на Свещената Любов. Прощавам на всички хора, с които влизайки в конфликт, в мен са възникнали изкривени енергии в течение на моя сегашен или минали животи, в тази или друга реалност. Връщам им затворените в сферата на любовта, всички негативни спомени, изкривени енергии и варианти на бъдещето, които сме създали заедно. Аз моля ангелите, прошката да изпълни цялата ми същност с честотите на Любовта и Светлината, за да мога да се фокусирам в душата и да се концентрирам в сърцето като Носител на Светлината и Творец.

Дишайте дълбоко, докато влизате в своя Свещен Сърдечен Център. Позволете на чистата Любов-Светлина да се изразява чрез вашият Висш „Аз”. Почувствайте разширение в Сърдечния Център докато Божественият Еликсир на Любовта напоява центъра на вашето същество. Свещената Любов е тази, която ви освобождава от оковите, в които сами сте се оковали, завързали, ограничили и залутали себе си в кармическите взаимодействия. Отричайки тази любов, отричате наследството и правото на Божественост, дадени по рождение. Изпълнявайте тези упражнения толкова често, колкото ви е необходимо дотогава, докато не приемете истината, че сте достойни за прошка.

Прошката е един изключително личен акт, който трябва да идва от сърцето. Няма значение дали ще ви простят другите хора. Когато прощавате от цялото си сърце, променяте енергийната динамика между вас и обкръжаващите ви. Както вече казахме, вие можете да промените само себе си. Позволете на другите да се променят във времето, изминавайки собствения си път. Вие отговаряте единствено за собственото си духовно израстване, но помнете, скъпи сърца, че вашата любеща енергия говори сама за себе си и твори чудеса.

Прощавайки на себе си и на другите, вие правите главната стъпка към отварянето портала на Свещения Сърдечен Център. Вашият сърдечен портал трябва да бъде отворен, за да можете успешно да се свързвате с многоликия си Божествен „Аз” и своето вселенско съзнание. Трябва да положите усилие, за да възвърнете хармонията и равновесието на собственото си същество и така да се подготвите за срещата със своите Божествени двойници. Вашите болезнени, неудовлетворителни земни отношения се явяват като резултат от вътрешното чувство на недостойност, вина, страх от провала и отрицание.


Битката между половете в действителност е вътрешна битка със своя „Аз”, докато проектирате своите „потребности, желания и стремежи” на някого отвън, с надеждата, че ще получите това, което ви липсва отвътре. Вашите взаимоотношения отразяват към вас негативните енергии, които трябва да преодолеете, както и някои положителни качества, които бихте искали да видите в себе си. Отношенията могат да бъдат болезнени или възвишени, В зависимост от това, как искате да водите „играта на взаимоотношения”. В основата на физическите взаимоотношения, създадени върху негативни енергии, са залегнали страхът, жестокостта и ограничеността. Свещените взаимоотношения, основаващи се на Любовта и вдъхновени от Духа позволяват и на двете страни да се интегрират и изразяват положителните качества на свята вродена мъжка и женска природа. Те се фокусират върху целостта и единството, и въпреки това дават свобода на себеизразяването.

Според това, как повдигате съзнанието си и възвръщате вътрешната си хармония, вие излъчвате все по-високочестотни модели. По този начин привличате към себе си тези, които излъчват Светлинен спектър на същото ниво и така се чувствате комфортно. Процесът на присъединяване, подразбира единство на много лица и равнището на духовното ви семейство, в което влиза земното ви семейство, вашето слънчево, галактическо и вселенско семейство и множеството лица на „Аз”-а, а също и по-нататъшното възстановяване на целостта на „АЗ СЪМ Присъствие". Възлюбени, започнете процеса на опрощение точно СЕГА и направете целенасочено усилие, да отворите портала на своя Свещен Сърдечен Център, за да може тези чудесни дарове да се излеят върху вас. Призовете ни и позволете да ви помогнем. Помнете, че ние сме на разстояние от вас само един удар на сърцето или една мисъл. Ние ви обгръщаме със свещената, безусловна любов.

АЗ СЪМ Архангел Михаил

Превод: София Велева

http://forum.galactika.info/viewtopic.php?f=83&t=2354
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6108
Папка: Великият преход | Посещения: 1994 | Ченълинги
Контакт          3.142.250.114