Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


22:14
25.04.2024
Четвъртък
3.140.186.201


Онлайн: 5
Гости: 5
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Напрежение и освобождение

Послание на Мираел чрез Антон К.

    Как да усетите, че се освобождавате все повече и повече?

    ПЪРВИ ПРИЗНАК - намаляване напрежението, съпротивата към саморазкриване. Предишното напрежение отслабва. Дишате по-дълбоко и пълно, чувствате, че повтарящите се мисли и емоции ви напускат. Точно в този момент осъзнавате, колко напрегнати сте били, колко стабилно сте се натикали в ъгъла, блокирали сте свободната си воля и губили жизнените сили, здравето си под лозунга "обичайно".

    Абсолютно всеки човек, дори неосъзнатия, се стреми да се освободи от напрежението. Някои го правят чрез наркотици, алкохола, пушенето, екстремните спортове, секса и т.н. Но това е бягане от реалността, временно пребиваване в друга, астрална реалност - забравата, временната забрава. След това отново чувствате предишното напрежение, което се усеща значително повече. Така възниква зависимостта от метода "бягство от самия себе си".

    За да се освободиш, трябва първоначално да се приемеш такъв, какъвто си. Наблюдавайте се - как усещате себе си в самота или в компания? Напрегнати ли сте, когато говорите? Подбирате ли щателно думите, напрягайки ума или казвате свободно това, което мислите и чувствате? Усещате ли дискомфорт, когато ви гледат? Притеснявате ли се, как точно ви виждат другите, как ви слушат, приемат ли ви? Играете ли ролята на човека, който е приеман от другите?

    Скъпи мои, копирането на някого, от една страна създава допълнително напрежение, а от друга - вие не сте себе си и това се усеща от околните, т.е. борите се със същността си, с уникалността си. Да бъдеш себе си е най-естественото от всички ваши състояния. Хилядолетия сте играли ролята ту на злодеи, ту на достойни герои, но все още не сте били себе си. Преди сте участвали в експеримента-игра, а сега сте извън него. Вече сте си вие. Хвърлете маските, опознайте себе си, опознайте Божественото си достойнство, неповторимата си същност, опознайте това, което сте извън дуалността.

    Семейство, помнете - ИЗВЪН ДУАЛНОСТТА СЕ ОСВОБОЖДАВАТЕ ОТ ВЪТРЕШНОТО НАПРЕЖЕНИЕ.

    Тялото ви ще помогне да усетите дали сте на верния Път на освобождаването от сковаващите илюзии, на отпускането и приемането, на истинското виждане на реалността. Свободата да обичате и да творите. Чувството за единство с всичко съществуващо? Толкова много привилегии. Вие възвръщате божественото си право.

    Ако напрежението ви отслабва, то близките ви го чувстват и това ги вдъхновява. Чувства се неизразимото желание да се освободите на момента, да изказвате свободно мислите и чувствата си, да говорите искрено, без подтекст и изкривяване на истината. Да гледате другите в очите и да правите това, което отдавна сте мечтали. Да свалите забраната да обичаш и да бъдете обичани. Да се освободите от илюзията "Не мога да съм толкова щастлив, когато наоколо има толкова нещастни". Всички тези илюзии са в миналото - щастливи ли сте вие, щастлив е целия свят. Защото вирусът на нещастието вече изнемощя, ред е на вдъхновение чрез щастието!

    С любов - Мираел, Семейство на Светлината!

    Превод: Анита

http://rdlove.ru/2013/03/napryazhenie-i-osvobozhdenie/
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6086

Папка: Статии | Посещения: 1386 | Ченълинги | Етикети: Мираел
Контакт          3.140.186.201