Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:55
23.04.2024
Вторник
3.17.128.129


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Еволюция на съзнанието. Седем инициации

Послание на Мираел чрез Антон К.

    Анонс: Каква е същността на Дара за цялото човечество в периода на прехода? Как се проявяват знаците на пробуждането? Какви са особеностите на съзнанието Индиго? Защо е толкова важно състоянието Извънвремие? Какви са даровете на хората-кристали, Творците? Каква е същността на Съзнанието на Единението?

    Приветствам ви, Единно семейство на Светлината и Любовта. Приветствам Енергиите на Гая, отразени в благословените ви сърца. Аз съм Мираел, Майстор на творческите сили. Ние, Семейството на Дома, образно казано, прегръщаме Семейството, преминаващо през експеримента на Вселената. Пречистваме ви със сълзите си на благодарност, скъпи наши родни души, връщащи се у Дома, спомнящи същността си и всичко.

    Експериментът за потапяне в дуалността е последният експеримент на Гая в съюз с човечеството и постепенно се приближава до успешен завършек. От началото на експеримента до сега много осезаемо се проявява изтъняването на завесата и повишаването на вибрациите, което е следствие еволюцията на Съзнанието на човечеството. За това ще си поговорим с вас. Ще ви разкажем как постепенно и хармонично еволюира Осъзнатостта на Душата, правейки преход от третото измерение в четвъртото. Спираме се на преходния етап в петото измерение. Ще ви разкажем също за безценния дар на човечеството, даден му в епохата на прехода. Същността му е в следното - за едно въплъщение могат да се направят няколко квантови скока след повишаване на Осъзнатостта, повишаването на вибрациите, разкъсване завесата на дуалността и разкриването на сърцето.


    НИВО НА ДУАЛНОСТТА. Трето измерение

    Това ниво съзнание на хората е началото на експеримента. То е ниво на хора с матрично мислене. Главната дума за мисленето на ниво дуалност е "зависимост". Признаците на матричното ниво са: "стадно" мислене и егрегориална зависимост. Още:

    - послания на егото - послания на матрицата, която владее човека, който се чувства роб и се е загубил в съня на забравата. Тези послания са поток от мисли, които винаги си приличат при хората на матричното мислене.

    - усещане за времето като за линеен процес.

    - предсказуемост на живота. Модели и стереотипни матрици, разпознаваеми от предсказатели, хироманти. По тези "стадни" модели са изградени хороскопите.

    - хората на матричното мислене са под въздействието на средствата за масова информация, рекламите, невролингвистичното програмиране.


    СЪЗНАНИЕ НА ПРОБУЖДАНЕТО. Преходно ниво в четвъртото измерение

    Скъпи мои, в живота на всеки човек, потопен в съня на дуалността, се отваря прозорецът, възможността за пробуждане на съзнанието. Тези знаци, разтърсващи психиката, често са разтърсващо озарение, стимулиращо повишаване на вибрациите и стартиране разкриването на Сърцето. Знаците на пробуждането могат да са стихийни бедствия, катастрофи, смърт на близки, загуба на работа, раздяла и т.н. Може и да е книга, попаднала "случайно" в ръцете ви, в която се казва, че светът съвсем не е такъв, какъвто ви се е струвал преди. Може и да е човек, който ви е вдъхновил да търсите собствения си път, развитието на Душата, Еволюцията на съзнанието. Така се отзовавате на нивото Преход в четвъртото измерение.


    СЪЗНАНИЕ ИНДИГО. Четвърто измерение

    Това е период на активиране на виолетовата нишка ДНК, нишката за освобождаване от матричното мислене. Човек добива непреодолимото желание да разобличи стереотипността, стадността, системата. Това е много вдъхновено състояние. Човекът е прогледнал и е разбрал, че светът на миналото му е бил управляван от матрицата на дуалността. Сега иска да възстанови справедливостта, да разкаже на всички за истината, която сам е опознал. Съзнанието Индиго е съзнание, което се стреми да разруши дуалността, то е съзнание на Война на Светлината.

    Човекът със съзнание индиго преминава Великото изпитание като понякога разобличава и осъжда света. Той може да стане фанатик, призоваващ към борба и противодействие, към унищожаване на животи. Велика е задачата му - да не забрави себе в този "праведен гняв", да не спира дотук, защото спира развиването на Душата си и посвещава на това цялото си въплъщение.

    Съзнанието Индиго е предназначено да разруши старите отживели времето си психически модели на поведение, а не за унищожаването на хора, за войни и насилия.


    СЪЗНАНИЕ ИЗВЪНВРЕМИЕ. Четвърто измерение

    Това е състояние на Тишина след бурята Индиго. Това е състоянието на Пашкул, потопен в Себе си, Духовен Аутизъм, Отшелничество. Това е състояние на откъснатост от социума. На самосъзерцание, на Раждане на божествената индивидуалност - Това е изучаване на себе си и възможностите си. Това е уникално време за откъсване от навиците на стадността. То е опознаване особеностите на своя Път, на Висшия си АЗ. То е спомняне на Синхроничността и Уместността при взаимодействието с Околния свят. Състояние на Пашкул, раждащ Пеперудата. Откровено състояние на разкриване на сърцето. Време на познаване на покоя.


    СЪЗНАНИЕ КРИСТАЛ. Ниво съзнанието на Миротвореца

    Съзнанието Индиго унищожава старото. Съзнанието на Миротвореца изгражда новите взаимовръзки на света. Хората със съзнание Кристал познават новото качество на Духа - отговорността за света. Тези хора помиряват политици от различни страни, опитват се да сложат края на враждите между представителите на различни религиозни общности. Хората-Кристали примирявате науката с религията, мъжът с жената, възрастния с детето, човечеството с природата. Те са миротворци, Ангели-Утешители, защитници на природата. Хората-Кристали говорят за това, че всички се обединяват от любовта - началото на началата, и че няма смисъл от борба за власт и унищожаване на живата планета, живото човечество. Те са спасители, хора с мисията да възстановят мира, покоя, радостта и любовта, което е истинския смисъл на израза "връщане У ДОМА".


    СЪЗНАНИЕ ТВОРЕЦ. Четвърто измерение

    Това е ниво на Еволюцията на Духа, опознал нов аспект - Божественото достойнство и уникалността. Такъв човек вече е познал свободата, независимостта от матричното мислене и е на ниво Предназначение. Той се е слял със Съзнанието ВИСШЕ АЗ. Този човек знае особеностите на Закона на свободната воля, Закона за избора, Закона за синхроничността и уместността. Той живее тук и сега в радост, покой и любов, като твори новото, Божественото. Този човек е активирал Многомерните си дарове, таланти и способности и дава на света Творенията си в любов и светлина.

   
СЪЗНАНИЕ НА ЕДИНЕНИЕ. Преход в петото измерение

    Висшето ниво осъзнатост на душата на Гайя или Прехода в Петото измерение е ниво на сливане на Индивидуалното Божествено Съзнание с Колективното Съзнание на Просветленото човечество. То е ниво на сливане съзнанието на творците, на обединяване на предназначенията и единение в планетарен мащаб. Човек се осъзнава като слят с всяка частица от Планетата, с Духа на природата-майка, с всеки човек.

    Човек иска с цялото си сърце да обедини предназначенията, да издигне колективната мисъл, колективните образи. Това е ниво на Творението на Рая.

    Скъпи знайте, чувствайте, че във всеки от вас се съдържа потенциала Индиго, Кристал и Творец. Вие постепенно се пробуждате, като активирате това в себе си. Вие преминавате прекрасните седем инициации на Духа и извършвате еволюция на съзнанието. В любов и светлина, с всички разтворени сърца.
    И ние ви благодарим за това.

    Винаги с вас - Мираел, Майстор на творческите сили.

    Превод: Анита

http://rdlove.ru/2012/07/evo-sozn/
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6079

Папка: Великият преход | Посещения: 1617 | Ченълинги | Етикети: Мираел
Контакт          3.17.128.129