Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


20:45
25.04.2024
Четвъртък
3.145.119.199


Онлайн: 5
Гости: 5
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Сал Ракели


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Сценарият, който се развива на Земята

ЖИВОТЪТ НА ДРУГИТЕ ПЛАНЕТИ ОТ НАШАТА СЛЪНЧЕВА СИСТЕМА

Нито една от жизнените форми, живеещи днес на Земята или дошли някога тук, не могат да съществуват в плътната атмосфера на външните газообразни планети в Слънчевата система. Затова единствените измерения или плътности, имащи достъп до тези огромни планети, са по-висшите нива на плътност, в които гравитацията не играе съществена роля за разгръщането на живота. Много са чували термина „Съветите на Сатурн". Този израз се отнася до духовни същества, които са членове на Галактическата Конфедерация. Галактическата Конфедерация е организация, част от които са Лиа и Арктурианците. Тя има съвети в атмосферите на Сатурн и Юпитер. Това са същества от седмото ниво на седма плътност.

Животът на Сатурн и Юпитер не е възможен в по-ниско от седмо ниво на плътност. Същото е валидно и за другите газообразни планети. По тази причина, в това ниво вибрират и стражевите постове на Уран и Нептун. Това не са общества или цивилизации, но и те се отнасят към онова, което бихте нарекли седма плътност. По този начин, на планетите от Слънчевата система има много градове на Светлината.

СЦЕНАРИЯТ, КОЙТО СЕ РАЗВИВА НА ЗЕМЯТА

Много от същностите, които сега са въплътени на Земята, някога са били част от цивилизациите на Марс и Малдек. Върху тях силно влияние оказва Орион, включително Съветите на Ригел и Бетелгейзе. Можете да откриете, че много от действията на орионците на Земята се извършват по старому и отразяват тяхното поведение на Марс и Малдек.

Малдек е престанал да съществува. Почти напълно е разрушена и атмосферата на Марс. Бъдещата ситуация на Земята ще бъде много по-малко сурова от случилото се на тези две планети. Най-лошият сценарий, основан на проекцията на времевите линии, който можем да видим, е следния: приблизително около 80% от населението на Земята ще бъде изтеглено и ще замине. Главната причина е това, което вие наричате „срив на имунната система". Това означава, че населяваните от вас тела, ще престанат да ви защитават от обкръжаващата ви среда, няма да се борят ефективно с нахлуващите микроорганизми и ще престанат да функционират при тези, които изберат да се движат в това направление.
Вчера Лиа представи сценарии на три ситуации. Тя разказа за три пътя на най-силно доминиращите времеви линии на вашето бъдеще. Тези времеви линии включват:

1. Съзнание на третата плътност, което вие наричате „всичко ще бъде, както винаги е било". Душите на Земята се преструват, че всичко върви така, както е вървяло и преди, и няма необходимост от истинска промяна, растеж или развитие. Всъщност, дори най-традиционните триизмерни учени могат да видят, че ако бъде избран този път, той ще стане формула за нещастие и разрушения. С времето изкопаемото топливо ще се изчерпи, а количеството на въглеродния двуокис в атмосферата ще се увеличи до такава степен, че атмосферата на Земята ще стане като тази на Венера, макар не толкова гореща и отровна. Затова душите, които отказват да растат и да се променят или се преструват, че не им е нужен растеж и промяна, ще загубят своите тела.

За съжаление, от сега живеещите на Земята, между 3/5 и 4/5 са такива души.

Трябва да се разбере, че голям брой от тези, които се вълнуват за бъдещето, да речем за следващите 25 години, много трудно живеят във физическите си тела. Възможно е да изберат да си отидат деца, живеещи на границата на гладната смърт в някои страни, а също и много от онези, които са се лишили от илюзиите, но не виждат начин да приемат по-голямата истина. Те ще създават начини за напускане на Земята.

Душите, които ще напуснат Земята в близките 25 години, ще си отиват в резултат на войни, глад, болести или ще се оказват в ситуации на цунами, земетресения и климатични катастрофи. В различна степен, това ще се случва в следващите 25 години от времевата линия на Земята. На Земята ще има и триизмерни души, но ще се запази много малка част от живущото сега население.

Съвременното население на Земята (в началото на 2006 г.) е наброявало 6.8 милиарда човека. По наша преценка, след 2030 г., вашето население ще наброява приблизително 1,5 милиарда. Почти всички души, останали на Земята, ще вибрират в четвъртото ниво на плътност. Голяма част от заминалите триизмерни души, ще живеят на други планети, по-подходящи за тяхното ниво на вибрации. Останалите ще преминат в човешка форма от четвърта плътност. Тази информация е достъпна от много източници във вашия свят, включително и от Галактическата Конфедерация. Затова сега няма да се спираме по-подробно на нея.

СЦЕНАРИЯТ НА ВЪЗНЕСЕНИЕТО

Ние възнамеряваме да преминем на темата за ДНК и генетиката. Ще обсъдим и темата за Възнесението, тъй като за мнозинството от присъстващите в тази стая, главната работа е подготовката за Възнесението.  Казваме „главна", защото действително сте готвите да се придвижите към Възнесението. Голяма част от тези, които са привлечени от нашите учения, ученията на Лиа, Арктурианците и на този канал, вече е решила, че ще върви по пътя на Възнесението и ще създава тяло от светлина от пета плътност. Затова същността на въпроса сега е как да бъде осъществено това по най-удобния и полезен начин, включващ осъзнаването на това, че вие можете да живеете на Земята най-оптималния живот, т.е. всичко да се развива според Божествения План.

Както вече говорихме, възнесението е преход от физическа форма от трета плътност, във физическа плътност от четвърта плътност, а след това - в етерно тяло от светлина от пета плътност. Ако бяхте странични наблюдатели и наблюдавахте душите, възнасящи се от трета в пета плътност, бихте видели следното:

Първото, което бихте забелязали в хората от третата плътност е, че те започват да осъзнават, че сами са творци на своите собствени индивидуални жизнени опитности и, че състоянието на съзнанието отразява жизнения опит. В определена степен, те стават метафизици. Те стават съзнателни творци.

Те ще осъзнават, че сами формират своята реалност. Ще се научат съзнателно да създават събития и ситуации в живота си. Ще живеят осъзнавайки, че са контролен пакет или, че са контролиращ земния живот център, притежават свободна воля и ще се учат как да се ползват от нея. Ще разберат какво е карма, как работи тя и как да я балансират. Ще научат за различните договори на душите, за целите на въплъщението, за целта на своя  живот и т.н.

На този етап ще се превърнат в хора от четвърта плътност. Ще продължават да чистят физическите си проводници и ще се научат да изравняват шестте по-ниски тела, за които вчера говори Лиа. Ще се научат да изцеляват миналите животи и времевите линии. Докато вървят по своя път, постепенно физическите им тела ще се превръщат в силициеви или кристални тела от светлина.

Ако наблюдавате душа от четвърта плътност, движеща се към пета, първото, което ще забележите, е че душата става психически невидима за онези, които живеят във вибрациите по-ниски от третата плътност. Това означава, че вие бихте могли да се разхождате късно вечерта в опасни части на вашия град, дори и да пребивавате в тяло на жена. Тези, които биха искали да ви навредят, ще ви видят, техните оптични нерви ще ви фиксират, но към вас няма да има психологична реакция.

В краен случай, някой, който може да се окаже насилник или убиец, ще види, че вие се разхождате, ще осъзнае, че покрай него току-що е преминало човешко същество, но нищо повече. Това се нарича психична невидимост.

Много биха искали да постъпват така по отношение на правителството и представителите на правителствената администрация. В определена степен вие сте успели в това, като пребивавате почти в паралелна реалност или паралелен свят, където живеете живот, различен от живота на обкръжаващите ви. Вероятно вече не сте настроени на вълната на това, което наричате „масовата хипноза" във вашия свят.


ПРОМЕНИ В ПСИХИКАТА НА ХОРАТА, ВЪРВЯЩИ ПО ПЪТЯ НА ВЪЗНЕСЕНИЕТО

Когато хората осъзнаят, че стремежът към материалното не им е послужил по пътя към душата, ще започнат да използват материалните вещи само за това, да им помагат в служенето. Да им помагат да се доближат до хората, за да могат да ги събудят.

Вие напълно сте се отделили от явлението на поп културата, известно като „побеждава този, който има повече играчки". Не ви вълнува с какъв шампоан миете косата си или изделията на коя фирма обличате върху тялото си. Все по-малко ви интересува какво е станало на вчерашното телевизионно шоу.

В живота ви, тези неща стават незначителни. Вие започвате да обръщате повече внимание на хората, които се намират на вашето ниво или в подобно състояние на съзнанието.

Както беше казано, много от вас са се научили да бъдат психологически невидими за онези, които могат да им причинят вреда - били те негативни извънземни или хора в правителството, желаещи да ви контролират и заробват. Затова ще откривате в себе си пълна свобода и ще можете да отидете където поискате на планетата, без да се поддавате на онези, които се опитват да ви манипулират.

Следващата стъпка след психологическата невидимост е истинска физическа невидимост за онези, които се намират в третата плътност. Християнството нарича това възнесение. Това не е внезапно събитие - да изчезнете като струйка дим, а дрехите ви да паднат от тялото. По-скоро това е състояние, в което вие ставате все по-прозрачни и изпълнени със светлина до тогава, докато с времето тялото не се разтвори в чиста светлина. От време на време ще можете да се явявате на онези, които могат да ви видят, във вид на фигури, излъчващи сияние, като изображение на светии от картините по време на Възраждането, с ореол около главата.

В крайна сметка, светлината ще стане невидима за очите на онези, които пребивават в третата плътност. Възможен е относително кратък преходен период, когато живущите в третата плътност ще започнат да осъзнават съществуването на някакви същества от светлина, някакъв вид посещения. Поради ограниченото съзнание, те ще сметнат това за посещение на ангел или ангел-хранител и могат да си помислят: „Днес ме споходи ангел". Всъщност това е бил един от вас, с вибрация около 4.8 от физическа форма, (използваме скалата за плътност, описана от Лиа и канала).

Когато достигнете вибрацията, която наричате пета, вие ставате напълно невидими за тези, които вибрират под 3,5. В повечето плътности съществува така нареченото ниво на оптически спектър 1,5. Това означава, че вие можете да виждате и взаимодействате с души, които се намират на 1,5 ниво над или под вашето. Извън този диапазон става много трудно да се взаимодейства с други души. Ето защо на нас, във висшите сфери, ни се налага да понижаваме вибрациите си няколко пъти, за да осъществим общуването. За да можете да ни видите, се налага да понижим своите вибрации под шеста плътност. Да направим това, за нас е много трудно.


КАКВО СЕ СЛУЧВА, КОГАТО СЪЩЕСТВА ОТ ПО-ВИСОКА ПЛЪТНОСТ ПОНИЖАВАТ СВОЯТА ВИБРАЦИЯ

Бихте могли да кажете „Основателите пребивават в дванадесета плътност. Те могат всичко." Да, истината е в това, че ние можем да правим голяма част от онова, което можете да си представите.

Обаче, за да правим това, трябва да поддържаме вибрацията на дванадесетата плътност. Законът е: „подобното привлича подобно". Законът за привличането гласи: „Вие ставате това, в каквото се фокусирате". Вибрацията, в която разпределяте своята доминираща енергия е нивото, на което вибрирате. Затова, ако се фокусирате на дванадесета плътност, след време вие ще вибрирате именно на дванадесета плътност. Но ако решите да се спуснете и да помагате на хората от трета плътност, ще трябва да се фокусирате на трета плътност достатъчно, за да можете да общувате с нея. За да направите това, следва да понижите вашата вибрация по-ниско от третата плътност. Но в момента, в който направите това, вие вече няма да можете да правите всичко, което можете да си представяте. Разбирате ли?

Затова онова, което повечето хора виждат пред себе си като възможен следващ етап от своето развитие, е способността постепенно да се придвижват през четвъртата плътност към пета. Като казваме „постепенно", всъщност имаме предвид „много бързо", защото няколко години или дори няколко десетилетия не е толкова много време в грандиозната схема на космоса.

В нашата чиста дванадесета плътност ние можем «да мигнем с очи», а при вас да са минали милиони години. Такава е природата на времето в по-високите сфери. Бихме искали да знаете, че в по-високите сфери, можем да манипулираме времето по желание. Можем да го ускоряваме, да го забавяме, да го разтягаме или свиваме и да се възползваме от това за свои цели. Можем да правим това на принципа на вашия магнетофон - да превъртаме лентата на бързи обороти, да я размотаем, да я превъртаме в забавено темпо, в нормална скорост или даже да поставяме в магнетофона (нашето съзнание) друга касета (времева линия). От нашата перспектива, ние можем да правим подобни неща и с времето.

Имайте предвид, че думите, които формулираме, изискват от нас значително да сме снижили своята вибрация. Затова, като изключим факта, че сме същества от дванадесетата плътност, сега общуваме с вас от седма, понеже това е най-високото ниво на плътност, от което можем да общуваме и това да има интелектуален смисъл за вас.

ШАБЛОН НА МАЙСТОРА

Какво точно се случва по време на възнесението?

Във вас е заложена програма, която се казва „шаблон на Майстора". Това е автоматична програма, която прилича, както я описа Лиа, на превръщането на гъсеницата в пеперуда. Тя автоматично се включва в определен момент от развитието на душата. Колко време ще е необходимо на душата да достигне момента на активиране на шаблона на Възнесението, зависи от свободната воля. Скъпи творци, шаблонът на Възнесението при вас вече е активиран. Голяма част от вас са го активирали далече преди сегашния си живот.

Ще откриете, че огромното мнозинство от лекарите и лечителите, а също и тези, които идват при вас за лечение, вече са активирали шаблона на Възнесението. В случая, на тези, които са във връзка с този или който и да е друг канал, вършещ своята работа и не са активирали шаблона на Възнесението, ще им бъдат давани инструменти и техники, с които да го сторят.

Съвсем скоро каналът ще проведе с вас медитация за активиране шаблона на Възнесението. По време на медитацията той ще бъде активиран, ако все още това не се е случило. Ако все пак той е активиран, процесът ще се ускори и пътят на Възнесението ще стане много по-лек. Ще установите, че сте достигнали повече яснота за процеса на своето Възнесение.

Сега бихме искали да преминем към въпроси и отговори. Все още не сме говорили за начина на задвижване на Меркаба. Но за това ще поговорим по-късно. Сега усещаме, че имате въпроси и бихме искали да отговорим. Затова, задавайте вашите въпроси. Вярваме, че нашите приятели Арктурианците, са готови да разговарят с вас за времевите линии веднага след въпросите и отговорите.


КАК ДА БЪДЕМ НА ДУХОВНИЯ ПЪТ, ДОКАТО ЖИВЕЕМ ВЪВ ФИЗИЧЕСКИЯ СВЯТ

Въпрос: Може ли да се интересуваме от материалния свят, а да се намираме на духовния път?

Основателите: Бихме казали следното: Въпросът е следния: как може човек да се наслаждава на материалния свят, след като вече е стъпил на духовния път? Бихме казали, че това се осъществява много лесно, тъй като всичко е Бог, включително и материалния свят. Ако човек иска да носи красиви дрехи, да яде вкусна храна, да кара хубава кола, и да прави други неща, които правят хората в материалния свят, в това няма нищо лошо. Няма нищо лошо и в това да се наслаждавате на физическото тяло на планетата Земя. Проблемът възниква тогава, когато човек забрави, че е духовно същество и започва да вярва, че източникът на благосъстоянието и щастието, е материалният свят. Това е грешката, която е допускана в миналото във вашия свят.

Ще се върнем на този въпрос малко по-късно, а сега каним Арктурианците. Те биха искали да говорят за времевите линии. Също бихме ги помолили да разяснят някои понятия, свързани с Възнесението, като развитието на Меркаба, за което на нас не достигна времето.

(Забележка на канала: Посланието на Арктурианците ще се приеме по-късно).

Сеанс с Основателите на следващия ден Кратък обзор за новопристигналите Ние ви приветстваме. Ние сме Основателите. Днес сме дошли да поговорим за процеса на Възнесение. Най-напред искаме да се извиним, че нямаме подходяща терминология за да изразим всички наши идеи. Вашият език е предназначен за общуване в четвърта плътност.

На по-високи нива, той не може да опише адекватно предаваните идеи и концепции. Затова търсим в ума на канала най-подходящите съчетания от думи за описание на нашата реалност, както и за описание на онова, което се случва във вашата реалност.

Ния бяхме конструкторите на вашата ДНК. Тя е програма, включваща вашата жизнена форма, в дадения случай - хуманоидната. Хуманоидната форма е възникнала преди повече от 100 милиона години в съзвездието Лира / Вега. Бог я поръча на нас и подобните на нас. Беше ни поръчано да изградим клетъчна структура, която би могла да изследва външните светове на Творението с максимална ефективност.

Отдаде ни се да създадем форма, която в определена степен можеше да се ползва във всичките шест по-ниски плътности, макар първата и втората да не подхождат на нашите цели. Докато пребивавате в трета плътност, вие изследвате и първата, и втората. Пребивавайки в четвъртата - вие изследвате третата, втората и първата. Живеейки в петата - изследвате четвърта, трета, втора и първа плътности.

ПРИРОДАТА НА ПЛЪТНОСТТА

И така, всяка плътност или измерение може да има достъп към по-ниските от нея плътности. Обаче проблема с нивата на плътност е така нареченото „разцепване". Съзнанието на същностите, които се намират в по-високите плътности, не е способно напълно да извлече осъзнаването за тези плътности и да ги използва, докато пребивава в по-ниските плътности. С други думи, ако вие сте душа от седма плътност и желаете да изследвате четвърта плътност, трудно ще можете да пренесете напълно осъзнаването от седма плътност в четвърта. Макар че, душата от седма плътност притежава свой аз в четвърта плътност и може да има достъп към този аз, Азът от четвърта плътност не може да поддържа нивото на разширено осъзнаване на седмата плътност. По друг начин казано: тези от нас, които пребивават в по-високите плътности, не могат просто да се материализират във физическа форма и да продължават да ходят по Земята като същества от дванадесета, осма или десета плътност. Това не е възможно. Или по-точно е много трудно. Даже на нашите вибрационни нива съществува вероятност да бъдем „прихванати" в тези по-ниски нива от плътности, ако успеем направо да се материализираме в тях. Ето защо, голяма част от същностите идват посредством канал. Ето защо, голяма част от нас общуват чрез така наречената телепатия.


ПО-НАТАТЪШНО ОПИСАНИЕ НА ВЪЗНЕСЕНИЕТО

Какво представлява Възнесението? Възнесението е ниво на съзнание, което се движи от четвърта към пета плътност. Вашето съзнание определя вашия опит. Вашето съзнание определя какъв вид проводник ще използвате, за да възприемете живота.

Така че, къде ще поместите своето съзнание се определя от това, как разглеждате живота. Вашите метафизици знаят това много добре. Когато достигнете до пета плътност, вибрацията ви ще бъде такава, че замърсената обкръжаваща среда на вашия свят повече няма да влияе на физическата ви форма. Докато издигате съзнанието си в по-високите плътности по спиралата на еволюцията, вие ще откривате, че вашата форма става все по-фина и в някакъв момент тя ще стане невидима даже за ясновидците. Каналът ни вижда като сияещи небесно-синьобели звезди, но нашата истинска форма не съществува в смисъла, който влагате в понятието „да съществува". Ние сме безвременни и безформени. Ето защо образът на небесносиня бяла звезда представлява понижена версия на нашия вид. Нашата енергия се излива в целия космос. По същество, всичко в космоса е създадено от нашата творческа енергия. Много е трудно да бъде описан нашия свят, тъй като той няма нищо общо с вашия. Но за вас не е нужно да познавате в детайли как изглежда нашия свят. Ето защо ние ще ви предадем описание на Възнесението, какво представлява то и как работи, за да можете напълно да се насладите на процеса Възнесение.

При възнесение се променя вашият носител на възприятията /тялото/. Променя се изходния план, който вие заемате, променя се и енергията, която излъчвате. Върху Земята в трета плътност е наложен етерен свят, който се нарича Светлинно тяло на Земята в пета плътност. Когато влизате в тялото от светлина на Земята в пета плътност, в качеството на носител на възприятията на този свят, трябва да ползвате своето етерно кристално тяло от светлина в пета плътност. За сега можете да навлезете в този свят само в медитация, но няма да усетите пълнотата на това място, докато не се научите да преминавате границите на по-ниските честоти на битието.

Всеки човек носи в себе си способността да живее в света на петото измерение на петата плътност, тяло от петата плътност. Всеки от вас притежава този потенциал. Как изглежда петата плътност?

Земята от петата плътност прилича на земята от четвъртата, с изключение на това, че се появява излъчване, освобождаване, излъчващо към всичко. Няма болка. Няма остаряване. Способни сте да възстановявате тялото и да изглеждате вечно млади, ако това е вашето желание. Между съществата от петата плътност, съществува голяма любов. Няма конкуренция или алчност. Няма вина и позор. Просто има прослава на разнообразието на формите от светлина; има сътрудничество, което не подлежи на описание, тъй като езикът на светлината е телепатията.

Затова, когато се намирате в тялото от светлина на петата плътност, вашият първичен фокус ще стане обучението и изцелението на другите, както и това, какво още може да бъде изследвано в безкрайната Вселена.


МЕХАНИЗМА НА ВЪЗНЕСЕНИЕТО

Нека поговорим за този механизъм. При много хора са се появили симптоми. Изменили са се моделите на съня. Едни спят с прекъсвания през нощта. Те се събуждат посред нощ, изпълнени с енергия. Във физическите тела на други възникват странни разстройства, които не могат да бъдат обяснени. Трети са или хронично уморени, или изпълнени с енергия. Четвърти изведнъж откриват в себе си ясновидски способности, духовните и психични усещания нарастват с всеки изминал ден. Пети усещат пробягващо по тялото електричество.

Това са само някои от симптомите на Възнесението. Можете да станете много емоционални - единия ден спокойни, на следващия да имате отвратително настроение. Когато преминавате през процеса на Възнесение, когато шаблонът на Възнесението отключва заложената в клетките програма, отначало процесът върви много бавно. Постепенно той набира скорост, докато вече не може да бъде спрян. Приблизително около 2012 година, този процес е безвъзвратно задвижен за милиони хора. Ние смятаме, че това прилича на концепцията за онова, което при пилотите на самолети се нарича скорост Т1 и Т2. При достигането на скорост Т2, самолетът трябва или да намали скоростта, или да се разруши.

Сега всички вие малко намалявате скоростта, всички се движите към Възнесението. Затова е важно да разберете, че борбата или съпротивата към каквото и да е в живота ви, ще направи процеса на Възнесение много по-малко радостен. Не се борете с тъмнината. Учете се от нея. Осветявайте я със своята светлина. Разкривайте какво представлява тя на практика - че тя е нещо несъществуващо.

На нашето ниво на вибрация, ние притежаваме могъществото напълно да приключим с цялата дисхармония във вашия свят, но никога няма да го направим, защото това би отнело необходимия опит на душата. Това би ви отнело свободната воля. На тези сеанси ние активираме вашата ДНК и я модифицираме, така че в живота си по-чувствително да усетите резултатите от своята работата по пътя към Възнесението.

Сега, преди да продължим, искаме да попитаме имате ли някакви въпроси. Молим за извинение за това, че днес каналът трудно удържа нашата енергия. Въпроси?

Въпрос: Защо каналът трудно удържа енергията ви?

Основателите: Докато говорите, нашата енергия се излъчва във вашата аура. Нивото на енергията ни обаче е такова, че се налага да го понижаваме няколко пъти, за да ви бъде полезна. Това е, както казвате вие, необходимост от аклиматизация - да се приспособите към нашата вибрация, към нейното разпознаване. Тя е нежна и любяща. Но тя е по-висока от всичко, което познавате като усещания. Затова се налага да правим чести паузи, за да получим достъп до нужните части, области на рецепторите на мозъка и съзнанието на канала. Други въпроси?

Въпрос: Какво можем да направим, за да се приспособим към вашата енергия? Какво можем да сторим със странните модели на сънищата?

Основателите: В будно състояние можете да се обърнете към водачите и майсторите, притежаващи правото да обучават и да попитате как да се справите с нарастващата енергия, когато се събуждате вечер. Събуждането вечер е именно поради нарастването на енергията. Във вашия свят съществува система от вярвания, която утвърждава, че сте длъжни да използвате всяка минута от времето си. Затова мнозина не вярват, че да не правиш нищо в тези часове, когато се събуждате, е най-продуктивно. Но за някои хора, това е напълно приемливо.

Въпрос: Какво можем да направим, за да увеличим осъзнаването в процеса на Възнесение?

Основателите: Осъзнаването, подробното осъзнаване, няма заместител. Това означава, че каквото и да правите от момента на събуждането си, до края на деня, това трябва да бъде съзнателно осъзнато. Вие трябва да следвате съзнанието си и да се учите от него. Трудно е да се учите, когато умът съди или вече е създал картина за това, какво чувствате. Ако сутринта, ставайки от леглото, ударите пръстите на крака си в рамката на леглото, вие сте склонни да си кажете - „Лошо начало. Мисля, че днес няма да бъде хубав ден". Не си позволявайте да творите, когато сте в лошо настроение. Спомнете си, че всичко в своята същност е красиво. Помнете, че от всеки жизнен опит ще получавате онова, което ви е нужно, в съответствие с нивото на вашето осъзнаване.


Сал Ракели - Послания на Основателите - книга 3
Папка: Сал Ракели | Посещения: 3597 | Ченълинги
Контакт          3.145.119.199