Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


08:00
19.04.2024
Петък
3.12.162.179


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Астрология


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Подаръкът има Душа

На гости обикновено се ходи по тържествен повод и задължително с някакъв сюрприз за домакина. Да се избере нещо подходящо обаче никак не е лесна работа. Да се обърнем за съвет към астрологията.

ОВЕН.

Това са увличащи се натури. И най-необикновената вещ е в състояние да сложи началото на ново хоби за тях. Мъжете биха се радвали на набор инструменти, автомобилни аксесоари, спортни принадлежности. Жените - на козметичен масажор, сешоар, нов спортен костюм.

ТЕЛЕЦ.

Те обичат качествените, здрави неща, създаващи комфорт. Това може да бъде топъл шал, комплект възглавнички за диван, изискани кухненски съдове. Телците приемат с отворена душа предметите на изкуството. Но дори и дежурният подарък - хубав чай или красива кутия бонбони, винаги ще им е по вкуса.

БЛИЗНАЦИ.

За тях са подходящи подаръци, които разширяват връзката им със света - например електронен бележник или просто телефонен справочник. Би им харесал и комплект луксозни писалки. За децата Близнаци най-желаният подарък са спортните принадлежности.

РАК.

Тези хора обичат да обзавеждат жилището си. Подарете на Рака постелно бельо, килимче за баня, сервиз, някаква дребна битова техника. Възрастните семейни Раци ще оценят албум за снимки или набор подправки.

ЛЪВ.

Подаръкът за него трябва да е ефектен, в шикозна опаковка и гарниран с тържествени слова в момента на поднасянето. За жените - накити, дрехи, книга по изкуство, скъп парфюм. За мъжете - хубаво вино, спортни принадлежности и даже просто снимка на този Лъв в красива рамка.

ДЕВА.

Подходящи за тях са неща с практическо предназначение, но свързани с любимото им занимание. Това може да бъде кулинарна книга, лечителски справочник, натурална козметика. Мъжете ще оценят луксозна риза, гравирани чаши, нови справочници.

ВЕЗНИ.

Те обичат традиционните, но изискани подаръци. За жените това са парфюми, бижута, накити, козметика, бельо. За мъжете - скъп кожен колан, бележник, игла за вратовръзка.

СКОРПИОН.

На тях се подаряват скъпоценни и полускъпоценни камъни, амулети, ароматни пръчици, икони, картини за медитация. За дома - модерни апарати, например йонизатор на въздуха, микровълнова фурна, фритюрник. Мъжете си падат по спортните принадлежности и списанията по бодибилдинг. Жените - по езотеричните книги и новите хранителни добавки.

СТРЕЛЕЦ.

На тях може да се подарява всичко - от битови дреболии до престижни предмети. Те ще оценят вещите, свързани с пътешествия. Достоен подарък за Стрелеца би бил лотариен билет или тото фиш.

КОЗИРОГ.

За сериозните Козирози никога не е късно да си спомнят за детството. На тях може да им се подаряват какви ли не неща - от балони до прахосмукачка, от калкулатор до компютър. Актуален подарък за този знак е часовник. Децата Козирози ще бъдат на седмото небе, ако получат ски или ролери.

ВОДОЛЕЙ.

За тях може да изберете нещо оригинално и необикновено - рецепти от еротичната кухня и компютърни игри, видеокурс по източни бойни изкуства, книги по езотерика. За малките Водолеи предпочитан подарък са развиващите мисленето игри, книги с ребуси и кръстословици.

РИБИ.

Те биха оценили по достойнство тънките вина и изисканите парфюми. Жените Риби ще бъдат щастливи да получат пръстен или колие със скъпоценни камъни, които биха станали техен талисман, сантиментален роман, музикални аудио- и видеозаписи.

Папка: Астрология | Посещения: 1737 | Ченълинги
Контакт          3.12.162.179