Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


18:12
16.04.2024
Вторник
3.17.6.75


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Барбара Марчиняк


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Посвещение на Земята чрез цялостност

Тази красива Земя е толкова вълнуващо и великолепно съкровище, че привлича същности от далечния космос, които идват и оценяват красотата, която виждат тук. Искаме да почувствате тази красота вътре в себе си и да позволите да пулсира във вашата същност. Позволявайки на тази красота да проникне във вас тя ще ви развълнува дълбоко и вие като вид ще започнете да изисквате разкрасяването на Земята да се превърне в първостепенна задача за всички. Искаме да посеем тази идея във вас, за да осъзнаете отговорността си към Земята. Помогнахме ви да осъзнаете отговорността към себе си и сега сте на път да станете най-доброто, което можете да бъдете; поздравяваме ви за това. А сега какво ще направите за Земята и как ще стане това?

Научихме ви да изисквате най-доброто за себе си във всеки възможен момент. След като Земята е ваш дом как ще направите така, че тази енергия да стигне до нея и да повлияете с това, което знаете?

Колко от вас са се разхождали из собствените си земи, считайки ги за свято място и са показвали на Земята колко много я ценят? Този вид общуване ще ви привърже към красивата Земя. Действайте с привързаност. Вгледайте се в боклука си, това, което изхвърляте без въобще да имате представа какво е. Това е точно отражение на нещата, които ви накарахме да направите със себе си. Вгледайте се в мислите си и в боклука, който запушва съзнанието ви. Всичко, на което ви научихме може да се отнесе и до Земята. Където и да отидете общувайте със Земята и показвайте на планетата, че се пробуждате. Трябва да мислите за себе си като за светлинна нишка; където и да отидете, независимо дали с кола, влак, или самолет, вие носите вашата светлинна нишка. С преплитането на все повече и повече нишки по цялата планета, в крайна сметка ще се образува фантастична космическа вълна от светлина.

Ние живеем в един свят, който е на ръба да забави скоростта, преди да изпадне в диво безумие. Можете да започнете това забавяне, като съзнателно се грижите по-добре за Земята. Според преобладаващото съзнание на Земята в този момент, и особено в САЩ, най-добре поддържаната ливада е символ на положението на собственика. За да имате добре поддържаната ливада трябва да използвате възможно най-много пестициди и химически торове докато ливадата заприлича на килим, който спокойно можете да си сложите в хола. Как е възникнала тази ценностна система и какъв е нейният смисъл? Смисълът на тази ценностна система е в това, че някой е направил пари от определен продукт и е организирал рекламна кампания, която е популяризирала продукта и хората са започнали да го купуват.

Общувайте със Земята, вслушвайте се в нея и нека тази красива планета ви научи да живеете в хармония. Този процес е бавен и няма да го усвоите за една нощ. Чуйте как Земята казва: "Виж какво, на теб ще ти бъде ли приятно, ако някой излива пестициди върху кожата ти?" Именно това става, когато ги изливате върху Земята. Земята е усещащо същество или сбор от същества. Усещащите същества, които съставят Земята са влезли в този сбор от съзнания от любов към единството на това съзнание и от желание да изпитат какво е да бъдеш дом за съзнанието. Както например вие сте дом за всички бактерии и всички неща, които живеят по вашата кожа и във вашето тяло. Вие работите с тях. Земята разбира, че за да бъде добра майка за своите деца, трябва да ги остави сами да учат своите уроци. Вашите уроци са, разбира се, уроците на отговорността. Ако искате нещо, има определени разклонения и неща, които трябва да направите и отговорности, които трябва да поемете, за да постигнете своята цел. Земята учи човешките същества да бъдат отговорни, като ви позволява да предизвиквате разрушения по нейната повърхност и във вътрешността й.

Когато Земята е застрашена и човечеството е прекалило, тя ще направи всичко необходимо, за да научи човешкия вид да се грижи правилно за дома си, за да можете вие, като обитатели, да получите един голям урок. С божествената си любов към човечеството и божественото си приемане на ролята на учител, Земята ще ви научи на собствените си тайни и сила, за да можете да разберете как да действате в сътрудничество и с любов към нея, а не с неуважение.

Това неизбежно води до огромната вероятност Земята да направи някои основни промени, за да привлече съзнанието на човешките същества и да им покаже какво изпускат. Ако поради някаква промяна на Земята двадесет милиона души изчезнат за една сутрин, може би останалите хора ще се събудят. Може би.

Чували сте предсказания за промени на Земята много, много пъти. Някои от вас са ги приемали с известно съмнение. Смятали сте, че това не може да се случи на вас, макар да сте допускали, че може да се случи на някой друг и да го прочетете във вестник от другия край на света. А какво ще стане ако промяната се случи пред вашата врата или в съседния град? Какво ще стане ако големи градове в САЩ започнат да се сриват? Как смятате, че ще се чувствате ако се събудите някой ден и разберете, че се е отворил процеп в земята от Ню Йорк до Вашингтон? Това ще бъде ли достатъчно, за да ви разтърси? Достатъчно, за да промени структурата и стойностите в живота ви?

Вече започвате да разбирате по-добре какво става, защото сега вестниците ви започват да отразяват какво се случва. Историите всъщност са налице от доста време. Еколози и защитници на околната среда говорят за промени в средата от двадесетте години, но хората смятаха, че проблемите сами ще се решат. Освен това проблемите на околната среда не могат да продадат тиража на вестниците, а и до известна степен хората никога не са изпитвали желание да се научат да бъдат отговорни. Това поведение ще доведе до опасни последици; повечето хора ще се направят, че не знаят за какво става въпрос и ще си мислят, че проблемите са дошли от въздуха. Ние предвиждаме, че положението в някои страни ще стане толкова тежко, че ще бъде забранено да се карат коли.

Ученията или уроците на Земята в този момент са свързани с много неща. С промяната на честотите всичко ще се промени. Когато се променят честотите, сякаш се изнасяте от дома си: цялата среда се променя. Тези промени са замислени така, че да извисят живота на всички. Те са замислени така, че да отведат всички вас на едно по-велико място, изпълнено със спокойствие и познание. Те са измислени така, че да откъснат човешките същества от парадигмата, която е определяла вашия свят като нещо стабилно и с ограничени параметри.

Когато човешките същества превърнат качеството на живота в първостепенна задача в своя живот, почитайки живота на Земята, на тази планета ще стават много малко промени. Но повечето хора, особено в Западния свят, са загрижени за една много по-различна страна на живота: колко електронни уреди притежават, колко дрехи имат в гардероба си и колко коли са паркирани в гаражите им. Тях изобщо не ги интересуват пораженията, които нанася цялото това промишлено производство върху усещащото същество, което е ваш родител.

Ако човешките същества не се променят - ако не направят разместване в ценностната си система и не осъзнаят, че без Земята не могат да бъдат тук, то Земята от любов към своето ново начало и стремеж към една по-висша честота, ще направи прочистване, което ще донесе отново равновесие. Има възможност много хора да си отидат от Земята за една сутрин. Може би тогава всички останали ще започнат да се пробуждат и да осъзнават какво става. През цялото време е имало събития, които са ви стимулирали, насърчавали и насочвали да осъзнаете, че трябва да настъпи глобална промяна. Съществуват зелени движения, които ще се разраснат невероятно. Това какво ще стане със Земята зависи от това до колко всеки един от вас е готов да се промени.

Каква е вашата отговорност във всичко това? До колко сте готови да се промените? Дойде времето не просто да говорите, а да действате. Когато се задължите да промените собствения си живот, автоматически давате достъп до промяната на цялата планета.

Земята се стреми към своята цялостност. Сега планетата се чувства лишена от нея, обезчестена и необичана. Земята ви обича и ви предоставя място за действие; тя е жив организъм. Земята скоро ще възвърне своята цялостност и ще ви покаже колко е важно да я обичате така, както обичате себе си. Обичайте себе си и обичайте Земята, защото те са едно и също нещо.

Промените в Земята могат да изиграят важна роля за разбиването на системата. Те ще доведат до краха на застрахователните компании, което ще доведе до пропадане на много други системи. Много от финансовите къщи продават своите ипотеки на застрахователните компании и застрахователните компании започнаха да инвестират сериозно в облигации, които носят висок риск, но и висока печалба. След още няколко природни бедствия като урагана Хюго и земетресението в Сан Франциско и като се прибави една война и подземната икономика - колко мислите, че ще издържат? На теория никой още не е наясно със ситуацията. Тя засега се изразява в чекове, които пътуват от една банка към друга и поддържане на положението на милиметри над водата. Така че повече от вероятно е да се използват промените в Земята, за да се стигне до този крах. Промените в Земята ще доведат също така до едно съединение и триумф на човешкия дух, защото мъже и жени ще започнат да помагат на други мъже и жени, когато започнат бедствията. Това свързва хората.

Има технологии, които могат да прочистят това място много бързо, ако такъв беше замисълът. Но тъй като в момента човешкият вид не поема отговорност за Земята, това би било безсмислено. Настоящият вид трябва да се научи да уважава гнездото си. Всички вие трябва да се научите да уважавате телата си, тъй като без телата си нямаше да бъдете тук и без Земята също нямаше да бъдете тук. Вашето тяло и вашата планета са двата ви най-големи подаръка и най-ценните неща, които притежавате. Би трябвало да се отнасяте с преклонение, уважение, почит и любов към Земята и към своята физическа същност. Това ще намери отражение във вашия дом, вашата собственост, Земята, с която сте свързани, както и земята на вашето тяло.

Земята е по-устойчива, отколкото можете да си представите. Тя е тук, за да ви храни и поддържа. Животните също са тук, за да работят в сътрудничество с вас. Ако всичко се прави с любов, зад него стои силата на Създателя. Направеното с любов не може да донесе болка и вреда. Ако имате нужда от водач, който да решава как да се държите, запитайте се: "Живея ли възможно най-достойно? Живея ли в любов? С любов ли се отнасям към Земята, животните, всички хора, които срещам, и всички неща, които правя?"

Всичко на Земята може да бъде използвано, ако в този процес тя се обича и почита. Може да е трудно да си представите една група работници на нефтена платформа, които се хващат за ръцете и молят за насока и разрешение да проникнат в Земята преди да спуснат сондата. И все пак, ако това се правеше, нещата щяха да бъдат в много по-голяма хармония. Смешно ви е, защото смятате за глупаво общуването с нещо, което не ви отговаря. Но ако занимаващите се с промишленост, образование и изобщо всички хора се спрат за миг и обещаят да бъдат достойни, да обичат всичко, и помолят да не бъдат наранявани Земята и хората, това ще бъде прието изключително добре. Това ще задвижи плана за една високо развита цивилизация. Тези неща започват да се осъзнават; много хора в момента получават тази информация.

Много хора не искат да се влеят в редиците и да се изправят с достойнство, защото се страхуват, че ще си навлекат неприятности. Те казват: "Предпочитам да запазя работата и сигурността си. Останалото да върви по дяволите." Едно от най-невероятните неща, които могат да се случат в едно общество става, когато бъде отнета сигурността на всички. Смелостта започва да разцъфтява като наскоро засадена градина, защото хората нямат какво да губят. Човешките същества започват да се изправят.

Никога не смятайте, че усилията ви са напразни. Използвайте силата на мисълта си, за да определите ясно какво искате. Поискайте помощ от нефизическите сфери и си представете резултата, който желаете да постигнете. Разберете, че вие създавате своята действителност и че всеки друг човек също създава своята действителност. Всеки има възможността да се събуди по всяко време. Когато тръгвате към нещо, изхождайте от по-широката картина.

Когато достатъчно хора създават своята собствена действителност и я създават съзнателно, ще създадете една нова планета. Ще настъпи буквално разцепване на световете. Най-вероятно това разцепване няма да стане преди по-малко от двадесет години. Междувременно най-вероятно Земята ще бъда разкъсвана няколко пъти от войни. Ще се случат няколко доста смущаващи и объркващи космически драми с ваши братовчеди от космоса, които трябва да обявят публично кои са те.

Земята е тръгнала по пътя към измерен сблъсък и много измерения или вероятности ще се пресекат през това десетилетие. Някои от тези действителности ще бъдат шокиращи - в зависимост от степента на шока, който е необходим на всеки човек, за да се изстреля съзнанието му в друга парадигма. Шокът не означава непременно унищожение. Той може просто да бъде метод за промяна на начина, по който гледате на действителността. Когато сте шокирани от нещо, вече не можете да възприемате действителността така, както сте я възприемали само преди един миг. Внезапно получавате удар в стомаха и всичко се променя. На вашия свят предстоят многобройни шокове и то не просто на национално ниво. Говорим за глобално пресичане на измеренията, при което действителностите сякаш ще се сриват само за тези, чиито действителности трябва да се разрушат.

Според представата за вероятностите няма една единствена реалност и вие самите непрекъснато се разклонявате в други реалности чрез мислите си. Не че променяте света, просто променяте света, който обитавате. Това напомня за идеята, че светът не е нещо постоянно. Той е изграден от енергия и тази енергия приема форма чрез мислите на тези, които участват в света.

Има и винаги е имало вероятни земи и вероятни изживявания. Има вероятни "вие", които водят съвсем различен живот от този, който вие познавате. Вие сте честота и енергия. Вие пулсирате в ритъма на една струна енергия, която съществува пеейки и това ви е толкова познато, че непрекъснато сте съсредоточени върху една страна от своите изживявания. Изживяванията се получават от много гледни точки и вие се учите как да променяте честотата и ритъма, за да можете да забелязвате това, което обикновено не забелязвате.

Вие сте под непрекъснато наблюдение, заради неврологичните промени, които стават във вашите тела. Преобразуването и реструктурирането ще превърнат нервната ви система от магистрална система с две платна в магистрална система с дванадесет платна. Когато това стане, ще имате спомени за събития, които са протичали едновременно с други събития. Отначало това може да ви обърка, защото няма да има къде да ги включите.

Да кажем, че години наред си спомняте за празничния обяд по случай Деня на благодарността през 1989 или 1990. После изведнъж се появява спомен за събитие, което никога не сте си спомняли, и то тече успоредно със спомена за Деня на благотворителността. Тогава осъзнавате, че сте били на два празнични обяда. Ето това ще стане, когато нервната ви система навлезе в една нова пулсация и библиотеката на тялото ви бъде възстановена. Когато светлинно-закодираните влакна се преобразуват и дадат сигнал, че са на разположение, нервната система трябва да може да го пренесе и преведе.

В момента става огромна поляризация на енергиите с много участници и наблюдатели. Много от дошлите да наблюдават имат цел и да разрушават; те са дошли да научат своите "разни неща" в този момент. Има също така участници, които са решени да създадат един възторжен свят. Според нас, когато започнат да се оформят вероятните светове ще настъпят големи размествания в човешкия вид на тази планета. Ще ви се струва, че настъпва голям хаос и безредие, че народите започват война един срещу друг и земетресенията се случват по-често. Ще ви се струва, че всичко се разпада и не може да бъде възстановено. Както понякога вие имате размествания и сътресения в живота си, когато променяте старите си навици и навлизате в нови енергии, така и Земята се отърсва от зависимостта и трябва да се очаква период на наместване и приспособяване. Освен това ще ви се струва, че животните и рибите напускат Земята. Тези животни сега се преместват в новия свят, който се образува. Те не слагат край на своето съществуване, те просто преминават в новия свят и ще ви очакват там.

До известна степен това е трудно за обясняване, тъй като е извън изживяванията в триизмерния свят. В общи линии вие преминавате в четвъртото измерение. Когато този ход бъде осъществен, вие буквално ще образувате една нова Земя. Ще ви се струва, че сте се събудили от сън в един свят, който е първичен и красив. В небето над вас е пълно с наблюдатели, които гледат и чакат да видят как ще направите това и ви предлагат помощ. За много хора тази промяна изглежда абсолютно невъзможна. Но не и за вас, които сте изучили тази енергия като алхимици и древни атланти в храма. Обучението, което сте получили преди е кодирано във вашите същества, за да ви подготви за този кръстопът.

Хората, които напускат планетата по време на промени в Земята, вече нямат място тук и спират хармонията на Земята. Когато дойде момента примерно двадесет милиона души да напуснат едновременно планетата, ще настъпи огромна промяна в съзнанието на тези, които останат. Когато голяма група хора премине заедно в друго измерение те оказват огромно въздействие върху съзнанието на оставащите.

Разширете рамките си. Започнете да мислите за други действителности, различни от действителността, която включва само работа, спане и ядене. Когато сте будни, позволете на съзнанието си да разширява кръга на възможностите си и допуснете нови идеи до себе си. Идеите са свободни; те са навсякъде и на планетата непрекъснато се получават сигнали, които ги съдържат.

Когато Земята извършва своите промени, не всеки ще изживява едно и също. Тези, които трябва да претърпят унищожение, ще изживеят промяна или завъртане на Земята, съдържащо унищожение, защото те няма да имат място при новата честота. Тези, които са готови да понесат една по-висока вибрация ще изживеят промяна на честотата. Така че за едни може да настъпи краят на живота им, такъв какъвто те мислят че е и ужасно унищожение, а за други - състояние на въодушевление. Съществуват различни възможности. Помнете, че живеете в един свят от символи, който е резултат от вашите мисли. Външният свят е символ на това, което се случва вътре във вас. Така че, ако светът се разпада какво символизира това? Символизира разпадането или срива на това, което е вътре във вас, за да започне зараждането на една нова система и една нова енергия.

Задължително е да обичате и благославяте промените в обществото и да не изпадате в страх и безпокойство заради това, което ви се случва. Вашата задача е да бъдете във вибрацията, която познавате, дори и без да разбирате, че всяко едно събитие дава възможност на Духа да върши своята работа и да извисява. Вие сте изключително мързелив вид. Подарявате своята сила на всеки, който би направил нещо за вас - вашия шеф, вашата съпруга или съпруг. Подарявате силата си отново и отново. За да се обърнете към себе си имате нужда от събития, които ще ви позволят да започнете да управлявате живота си. Благославяйте настъпващите на Земята промени и в предстоящите събития вярвайте, че това, което искате с яснота ще се случи. Ще бъдете подложени на проверка. Ще се запитате: "Аз жертва ли съм тук? Дали светът около мен се разпада? А може би се извисява около мен, докато всичко наглед е в процес на разпадане?"

Важно е вашето основно вярване да бъде, че ще сте на точното място, в подходящото време и ще правите каквото трябва. Ако решите, че ще бъдете на точното място, в подходящото време и нещо повече от това - ако го знаете - ще бъдете готови да получите насоки. Може би без дори да търсите, ще получите парче земя и възможност да се свържете с някого. Ще разберете и ще кажете: "Това е за мен. Ще го взема."

Независимо дали вярвате в това или не ще дойде време - или нека да кажем може да дойде време в живота на много от вас, когато ще затворите вратата за живота такъв, какъвто го познавате. В буквалния смисъл, може да се откажете от къщата, която имате и да си тръгнете само с няколко вещи. Това ви се струва невъзможно, нали? Нещо вътре във вас ще каже: "Боже, този свят пощурял ли е? Какви стойности имам аз? Кое е най-важното за моето оцеляване сега?" Тогава Духът ще дойде, ще ви даде насоки и ще ви каже кое е най-важното за вашето оцеляване. Може това да са просто няколко вещи, които ще отнесете със себе си. Някои от вас в този живот буквално ще застанат на прага на своите къщи, ще погледнат навътре и всичко ще се окаже безсмислено, защото най-важното са духовните ви стойности и вашият живот. Всички материални придобивки и колекции от неща не означават нищо в светлината на това, което ще станете. Можете ли да си представите какви събития ще се случат, за да ви доведат до подобни действия? Тези събития определено няма да са маловажни.

Не забравяйте, че съдбата на човечеството е да се развива. Ние ви гарантираме, че след десет години животът такъв, какъвто го познавате, вече няма да го има. Светът, какъвто го познавате - действителността, каквато я познавате, удобствата, развлеченията, пътуванията и всички неща, които правите няма да ги има след десет години. Вие сте тук, за да извършите своята собствена еволюция. Сега, когато предстои тази еволюция да се разпространи из целия свят ще бъде много интересно. Не говорим за еволюция на стотина души; говорим за еволюция на вида. Трябва да се случат събития, които ще накарат хората да се пробудят. Ето защо вашето предизвикателство ще бъде да живеете живота си смело и да имате смелостта да живеете своята светлина.

Препоръчваме на всички вас да се запознаете с ученията на индианците. Започнете да проучвате тяхната култура, да свирите на техните инструменти, да танцувате и т. н. Това ще пробуди много неща във вас и ще ви научи на много неща за Земята. Вие сте програмирани за ритуални действия; когато извършвате ритуали тялото ви започва да си спомня кои сте и какво знаете.

Според нас общностите ще станат много популярни през деветдесетте. Те ще се образуват върху парчета земя от по 50 или няколкостотин акра, или може би даже 25 акра, и в тях ще живеят между 30 и 100 души. Тези групи ще се събират, защото членовете им ще знаят вътрешно и ще идват. Новите технологии, които ще бъдат използвани в бъдещите общности, ще бъдат основани на любовта. Няма нищо лошо в технологиите. Основният недостатък на технологиите, които сега се прилагат на Земята е, че те се използват, за да разделят, манипулират и контролират хората, а не за да ги извисяват. Ключът е в технологиите с любов. Много хора ще получат огромно количество техническа информация, която сякаш ще идва от неизвестността. Може да получите информация за дадено изобретение и въпреки това да нямате представа какво създавате. Може да се наложи да го прехвърлите на някой друг, за да види бял свят. Хората ще работят заедно в хармония, за да създадат тези нови технологии.

Част от еволюцията на съзнанието представлява съединяването на едно съзнание с друго - да не работите по отделно. Може на един човек да му хрумне някаква идея, друг да я осъществи, а трети да я продаде. Според нас ще има огромен нелегален пазар на изобретения. Тези изобретения никога няма да се появят на традиционния пазар, защото ще бъдете оплюти и унищожени ако се разбере, че имате такива способности. Между отделните общности ще тече голям търговски обмен на такива технологии и те ще правят най-различни неща вместо вас.

Възможно е едно от най-полезните ви изживявания на тази планета да бъде живота в сътрудничество с група хора, които обичат Земята и тя отвръща на чувствата им. Когато обичате Земята и показвате към какво се стремите тя ще ви храни и ще се грижи за вас. Това е ключът.


Барбара Марчиняк, „Вестителите на Зората – Учението на Плеядите”

Папка: Барбара Марчиняк | Посещения: 1195 | Ченълинги
Контакт          3.17.6.75