Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


23:24
25.04.2024
Четвъртък
3.138.101.95


Онлайн: 4
Гости: 4
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Сал Ракели


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Първото падение от Благоволението

В религиозните ви писания се говори за събития, които често се наричат „падение от благоволението", „първороден грях" или „първопричина". Бихме искали накратко да разгледаме въпроса за първородния грях и първопричината. Като индивидуални души, вие сте се появили в седмото ниво на плътност. Когато доброволно сте се съгласили да станете част от експеримента Земя, на вас ви се наложило да понижите своите вибрации до четвърто и пето ниво на плътност.

В сравнение с тялото от седмото ниво на плътност (тялото на душата), вибрациите на телата или проводниците (носителите) от четвърто и пето ниво на плътност, използвани за изследване на световете от четвърто и пето измерение, са вибрации на много плътно тяло.

Когато вие сте понижили своята вибрация, за да изследвате външните светове на Творението - трето, четвърто и пето измерение - се наложило да бъде създадено тяло, което да може директно да изследва тези светове. Формата, която притежавате в настоящия момент, известна като човешка форма от трета и четвърта плътност, е била специален носител, необходим за директното изследване на Земята в ранните периоди от време.

Когато влизате в тази форма, нейната плътност изцяло поглъща вашето осъзнаване. Тя ви очарова, хипнотизира и привлича, и вие забравяте, че сте души от по-високо ниво на плътност, които са заели тялото, за да изследват външната вселена.

Изкривеното възприемане, възникнало в резултат от уплътняването на душата, вие сте нарекли падение, първопричина или първороден грях. Думата „грях" е неудачна дума в смисъл, че нещо при вас не е на ред. Тази дума се е използвала, за определяне на вашите отношения с Твореца, които в процеса на падение са се влошили и силно изопачили. При такова възприемане, вие се чувствате отделени от Твореца, мислите, че Твореца ви осъжда за вашето поведение и, което е още по-лошо, че той съди и оценява достойнствата ви като видове. Всичко това е резултат от изопачената представа за себе си, като същество, отделено от Твореца.

Идеята за греха се появила от чувството, че Бог по някаква причина ви обича по-малко, защото живеете в плътна форма и се намирате на Земята. Това е нашата терминология, описваща вашата фундаментална грешка на разбирането, че сте отделени от Бог и, че Бог изисква подчинение на определени закони и принципи. Разбира се, това е абсурдна идея, защото законите и принципите на Вселената не се променят, не реагират и не приемат или отхвърлят душата затова, че тя се ползва от свободната воля или защото избира да игнорира или „нарушава" тези закони.

Може да скочите от висока сграда и да призовете по-могъщ закон от вашия закон за земното притегляне и вместо да паднете, можете да полетите или плувате. Но във вашия свят мнозинството от душите не са се научили да владеят по-висшите закони и естествено, в такъв случай ще се разрушат. Тялото се разрушава, а жизнената сила си заминава. Законът за притеглянето не се интересува дали човек ще се убие, ако скочи от висока сграда или не. Законът за притеглянето е просто закон за притеглянето. Също както законът за електромагнетизма, е само закон за електромагнетизма.

Безспорно, идеята, че Бог наказва душите за нарушението на естествения закон, е погрешна концепция. Първо, законът не е нарушаван. Но вие притежавате свободната воля да вярвате, че сте нарушили Божествените закони или, че можете да създавате свои закони, в противовес на законите на Бог. Много хора създават закони, които наричате с различни имена, включително и „закони на тъмнината". В противовес на законите на Бог, вие сте създали концепцията за дяволската сила. Затова съдите и казвате - „Това същество е дявол, а тези същества са добри". Ние също използваме термините „светлина" и „тъмнина", но в тях не включваме никакво осъждане.

Като говорим за светлите и тъмните извънземни, ние говорим за душите, живеещи от една страна, в съответствие със законите и принципите на Бог и от друга страна, установяващи закони и принципи, противоположни на законите на Бог. Това е просто един метод на разсъждение.

Извънземни, повлияли върху развитието на Земята Във вашата Вселена и конкретно във вашата галактика, има същества, които се развиват от първоначалния Божествен шаблон. Във вашия локален сектор има повече от сто такива вида. Някои видове изследвали много плътни светове и били привлечени от тях. Те създали системи на мислене, поведение и философия, които ви се струват противоположни на принципите на Бог, или Източника на Творението.

Тези души били наречени „богове на тъмнината", „тъмни извънземни", „тъмни души" и т.н. Когато се използва фразата „тъмни извънземни", тя се отнася за онези раси, които са понижили вибрацията си и не са могли отново да я изравнят с вътрешния божествен източник. Надяваме се, че сме изяснили нашата терминология? Това е добре.

ВЛИЯНИЕТО НА ОРИОН

Има много раси, които взаимодействат със Земята. Някои от тях, днес са очевидни. Доминиращите раси са познати като Съветите на Бетелгейзе и Съветите на Ригел от звездната система Орион.

Съветите на Бетелгейзе и Съветите на Ригел Нека надникнем в паметта на канала. Бетелгейзе е звезда, разположена в южното полукълбо, в долния десен ъгъл на съзвездието Орион. Ако се гледа от северното полукълбо, тя се намира в горния ляв ъгъл.

Точно срещу Бетелгейзе, в горния ляв ъгъл, гледано от южното полукълбо или в долния десен ъгъл, гледано от северното полукълбо, се намира звездата Ригел. Съветите на Ригел произлизат от тази звезда.

Звездите Ригел и Бетелгейзе, са родината на Съветите на Ригел и Бетелгейзе. Човешките форми на Орион, които се развиват в тези системи, много приличат на човешката форма, която притежавате сега. На Земята има няколко вида човешки тела с природата на Орион. Мъжете на Орион обикновено са плътни, широкоплещести, с масивна костна система, притежават големи тела и червеникава кожа. Често ги наричат мачо, войни или с други имена, описващи крайно агресивния мъж. Той е склонен да се сражава с други мъже за да доминира, за да стане върховен водач на тълпата или лидер на групата, което е характерно за конфигурацията на ДНК на Орион. Мнозинството от душите с войнствена агресивна енергия, произлизат от звездната система Ригел. Агресивната мъжка енергия, чрез която се контролират и манипулират другите, е очевидния проблем за вашата планета.

Душите, които са родени на Бетелгейзе, са малко по-меки и не са толкова агресивни, както душите от групата на Ригел. Съществата от Съветите на Бетелгейзе, постепенно станали известни като Богове на Светлината. Душите от Съветите на Ригел, станали известни като Тъмни богове или Тъмна сила.

Потомците на тези съвети, формирали населението на Орион. Преди стотици хиляди години те започнали да воюват помежду си. Вследствие военните действия,  те разрушили своите родни светове.

Осъзнавайки необходимостта от търсене на нова родина в галактиката, за да продължат да съществуват като хуманоиди, след разрушаването на своите родни планети те решили да се установят на вашата планета Земя. Огромен брой орионци са се заселили в период от 500 000 до 1 000 000 ваши земни години. Те се настанили на планетата в своята естествена форма. Как им се е отдало да го направят? Това се оказало възможно, защото атмосферата, гравитацията и електромагнитните характеристики на вашия свят, много приличали на техния и били подходящи за телата им. Те открили, че вашият свят и вашата Земя, са най-подходящата среда от многото други светове в този район на галактиката. Затова голям е броя на съществата от Ригел и Бетелгейзе заселили се във вашия свят.

Какво са правили те? Както и повечето хуманоидни видове, те се кръстосвали с вече съществуващите тук видове: основно плеядианци, които са коренната човешка раса, а в някои случаи с хибриди на плеядианците, оцелели след разрушаването на Пангея, което се е случило преди около десет милиона земни години.

Пропускаме част от хронологията и не детайлизираме как е станало разрушението на Пангея. Достатъчно е да кажем, че много създания загинали в резултат на наводнения и земетресения в края на Великия Цикъл. Този Велик Цикъл бил особено разрушителен и унищожил голяма част от живота на Пангея. Оцелели някои човешки хибриди, животни и резултати от други видове експерименти. В края на този Велик Цикъл, в резултат на наводнения, земетресения и други колебания, е останал само малък процент жизнени форми.

На Земята останали да живеят едва около един милион души. Това били кръстоски с представителите на Орион и хибриди между Орион/ Плеяди. Едните изглеждали като хора, другите притежавали изтеглени черти на лицата, в които се прокрадвала змиевидна природа. Благодарение на факта, че оцелелите плеядианци притежавали най-разнообразни черти, което било резултат от между видовото кръстосване, разнообразието от хора било голямо.
Вече можете да се убедите колко е сложно да се проследят вашите корени. Още повече, че доминиращите видове на вашата планета във времето между Пангея и Лемурия, притежавали вече конфигурациите на Орион, а не на Плеядите.

Процент на  различните  извънземни  в  човешката ДНК

В ДНК на съвременното човечество доминира приблизително 20% плеядианска конфигурация, 75% конфигурация от Орион, а останалите 5 % са смес от конфигурациите на Сириус, Дракон, Андромеда, Арктур, Венера, Лира, Кентавър и много други. Третата най-голяма група образува Сириус. Те представляват около 4%, а всички останали раси са около 1% от вашата ДНК. Алфа Дракон съставлява по-малко от 1%.

СИРИАНИ

Ще пропуснем различните времеви периоди на вашата планета и ще се спрем на епохата на сирианите, тъй като те представляват следващата най-голяма и многочислена група, която се е въплътила на Земята. По време на разцвета на цивилизацията, сирианите са идвали в различни времена и подобно на орионците, са можели да ходят по земята в своята естествена форма. Така те са можели да се размножават и разпространяват много по-лесно от расите, които не били способни да правят това. Драконите и някои други, са могли да идват единствено чрез процеса на въплъщение в човешкото лоно.

Най-значимото посещение на сирианите се случило след разрушението на Атлантида. Атлантида загинала в резултат на война между плеядинците и орионците. Сирианите почти не взели участие във военните действия, разрушили Атлантида.

Лемурийската цивилизация била разрушена основно от драконите и орионците. Но за драконите ще говорим малко по-късно.

В митологията ви, сирианите са били боговете на древна Гърция и Египет. Те са били и на други места, където са станали доминираща сила на вашата планета.
Сирианите дошли във форма от четвърто, пето и шесто ниво на плътност, а в някои случаи даже от седмо ниво. Когато пристигнали на Земята, те са притежавали свръхсила или свръх способности, като по този начин са превъзхождали способностите на орионците и плеядианците. Затова веднага започнали да им се кланят като на богове, както е записано във вашите исторически книги.

Мнозинството, ако не всички богове от гръцката и египетската митология, били от звездните системи на Сириус А и Сириус Б. Един от най-известните богове бил вашият библейски бог Йехова.

Богът, познат като Йехова, бил сирианец от седмо ниво на плътност, дошъл на Земята в естествена форма. Веднага населението от Плеядите /Сириус започнало да му се покланя. Този конкретен сириански бог понижил своята вибрация като приел поклонението, благоволението, обожествяването му от масите. От този акт той затворил собствената си еволюция.

В стария Завет на вашата християнска библия можете да прочетете истории, описващи геноцида, инквизициите, войната, контрола и манипулациите, станали в резултат на развращението на Йехова.

Сириянците се кръстосвали с орионците и плеядианците и  създавали  много интересни хибриди.

Най-известния хибрид е Племето на Лъва. Това били хибриди между Сириус/ Плеяди /Орион. Чертите на лицата им били лъвски, а останалите били хуманоидни. Сфинксът на древния Египет е символичен дар от Племето на Лъва.

ДРАКОНИТЕ

Драконите били още една раса, дошла на Земята от звездната система Алфа Дракон. За тяхно нещастие, те не можели да запазват естествената си форма на Земята. Тази форма била наречена „дракон". Те притежавали змиевидна форма, люспи и в определен смисъл изригвали огън, макар че това е доста изопачено. За улеснение, би могло да се каже, че в естествената си вид, те напомняли драконите от вашия фолклор и митология.

Както вече казахме, поради нивото на гравитация, електромагнетизма и съотношението на елементите във вашата атмосфера, те не са могли да поддържат естествената си форма. За да разпространят своя вид на Земята, били принудени да се въплъщават чрез човешките майки. Тези, които дошли в естествената си форма, постепенно изчезнали. В този кратък период от време, когато те бродили по земята, са се родили приказките за драконите.

Драконите се кръстосвали с вече съществуващите хибриди на Плеяди/ Орион и тяхното потомство се проявило в различни форми и конфигурации. Една от конфигурациите станала известна като Племето на Птиците. Информацията за това, че плеядиянецът Тот е бил от племето на Птиците, е грешна. Това е невярно изображение по стените на пещерите в късния Египет. Художниците, изобразили Тот, са се въплътили в Египет от около четири до седем хиляди години след управлението му. Тази погрешна информация е преминавала от поколение в поколение. Ето защо изображението на Тот с птича глава е грешно.

Тот е бил плеядианец, некръстосан с драконите. Главите на тези плеядианците, напомнят главата на птицата ибис, която и днес съществува във вашия свят. Изображенията показващи, хибридите Дракон/ Плеяди с реална глава на птица е грешка. Те са имали човешка глава, която с дългия закривен нос и издаденото чело напомняла ибис. Това е причината, поради която във вашата митология птичият клюн е станал прилагателно за описване на хибрида Плеяди /Дракони.

АНДРОМЕДИАНЦИТЕ

Ако се върнем на извънземните и взаимодействията им със Земята, има още една група, която е необходимо да разгледаме. Това са Андромедианците. Те са вид, роден в галактиката Андромеда, съседната на вашата. Те са усъвършенствали между галактическата технология до такава степен, че са могли да посещават съседни галактики, включително и вашия Млечен път. Андромедианците дошли в Млечния път и са се разпространили в различни сектори и райони на вашата галактика по причини, които са твърде обширни, за да бъдат разглеждани тук.

Те са идвали на Земята в различни времена, включително в древния Египет и древна Гърция. По времето на Лемурия и Атлантида, не били голяма сила. В сегашно време, поради загриженост от приложението на вашето ядрено оръжие, те са прехвърлили на Земята няколко групи от своите видове. Последната група /по ваше време/ дойде през четиридесетте и петдесетте години на миналия век, за да попречат на програмите за използване на ядрените оръжия. Бог и ние им дадохме разрешение да се намесят в свободната воля, защото вие създавахте, изпитвахте и използвахте ядрено оръжие, което е способно да наруши свободната воля на мнозинството от душите във вашия свят. Те са част от онова, което наричате „Божествена намеса". Андромедианците са част от голяма сила извънземни, които дойдоха в онова време за да спрат и неутрализират вашето ядрено оръжие.

СЪЩЕСТВАТА ОТ ДЗЕТА

По същото време още една група дошла на Земята от звездната система Дзета. Представителите й са известни като Дзети, Сиви или Бели, или под други имена поради факта, че в тази звездна система има повече обитаеми планети. С други думи, души от няколко обитаеми планети на Дзета, са дошли на Земята заедно с други извънземни, в резултат на вашите програми за изпитания на ядрено оръжие.

Съществуват групировки и хибридни групи на Дзетите, дошли на Земята, които по различни причини са встъпили в съюзи с различни военни и правителствени групировки. Една такава група е дошла на Земята, защото била на границата на изчезването. Били са им нужни части от вашата ДНК, за да продължат своето съществуване. Тези, които този канал нарича хуманоиди от типа Дзета Б, са отговорни за похищението на хората по онова време.

В продължение на много години - от 1947 до 1984, Сивите са похитили много представители на човешкия вид, кръстосвали са се с тях и извличали ДНК от различни части на вашите тела. Те се опитвали да създадат хибриди между човека и извънземните или „хибриди Човек /Дзети". Експериментите са се провеждали на космически кораб и в някои подземни бази на Земята.

Целта им е била да спасят своите видове. Това е прекрасна цел и не е дяволска. Техните видове обаче, не са се развили достатъчно духовно, за да разберат свободната воля. На някои от по-просветлените представители на Дзетите се отдало да се въплатят в човешка форма чрез родовия канал. Мнозинството от похитените представители на вашата раса са били Дзети, въплътени в човешка форма. Преди въплъщението, те са сключили договор, да бъдат използвани за тази цел, когато достигнат детеродна възраст.

ПОХИЩЕНИЯ НА ХОРА ОТ ДЗЕТИТЕ

Ще откриете, че приблизително 90% от жените, забременели от хуманоиди от типа Дзета Б, съгласно договора на душата, до въплъщението си на Земята са били Дзети.

Разбира се, че всяко правило си има и изключения. За съжаление е имало група хора, похитени против тяхната воля. Експериментаторите от Дзети които не са били достатъчно просветлени, не са разпознали договорите на душите. Поради това, не всички похитени хора, са били Дзети и тяхната свободна воля не е била уважена. Някои от тях били хибриди Сириус/ Орион или други конфигурации. Това, разбира се, предизвикало проблеми и послужило като причина за война между групировки на Дзета и групи от други извънземни. Около 90% от НЛО, които са наблюдавани в небето между 1947 и 1964 година, са били космически кораби на различни групировки на Дзетите. В някои случаи те воювали помежду си поради проблеми, включващи похищението на хора, които не са част от договорите на душите.

От време на време, Земята е била посещавана и от други различни видове, включително от венерианците, които съставляват по-малко от 1% от вашето население. Венерианците са същества, които са навлезли в атмосферата от повърхността на петото и шесто ниво на плътност на планетата Венера във вашата Слънчева система. Планетата Венера може да обслужва същества само от пето и по-високо ниво на плътност. Души от третото и четвъртото ниво не могат да се въплъщават там, поради горещата и отровна атмосфера.

Същият основен сценарий се разиграва и на другите планети на Слънчевата система. Ще обсъдим това по-късно. Ние пропуснахме доста голям промеждутък от време, когато на Марс е съществувала цивилизация.

Основателите: Сега преминаваме към въпроси и отговори.

Въпрос: Искам да попитам колко далече се намира звездната система Дзета Мрежа?

Основателите: Какво ви интересува - мили или километри? За отговор се обърнете към звездните карти. Има ли други въпроси?


Сал Ракели - Послания на Основателите - книга 3
Папка: Сал Ракели | Посещения: 1304 | Ченълинги
Контакт          3.138.101.95