Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


18:47
24.04.2024
Сряда
18.116.42.208


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Сал Ракели


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Обединение на Душата

Въпрос: Как се отнася темата за фрагментиране на душата към нашето ежедневие?

Основателите: Въпросът е в това, как този материал е свързан с нас и какво може да се направи с получената информация. Това е същността на въпроса.

Разберете, за да бъдете силно, творческо същество във вашия свят, е необходимо обединение на душата. За да творите като нас, като съ-Творци заедно с Бог, като Богове Творци (каквото и име да ни дадете), е необходимо да съберете всички ваши фрагменти и частици в едно единно цяло. Ако не направите това, ще приличате на автомобил, на който не работят всички цилиндри.

За да промените своите времеви линии във вашия свят (това ще е темата на днешната ни беседа) и да сътворите промени в масов мащаб, е необходимо да станете цялостни и завършени вътре в себе си. Ако присъстващите в тази стая имаха в себе си събрани всички частици на душата, ако всички вие бяхте напълно обединени като индивидуални души, тогава малката група от души в тази стая би била достатъчна, за да сътвори онова, което се нарича критична маса за изцеление на цялата планета.

Чували сте изречението - „Той или тя днес е разсеян/ а/". Буквално това изречение означава, че душата притежава частици, разсеяни из цялото Творение. Това е енергийно усещане, което вие можете да почувствате във физическа форма. Ако сте разсеяни, т.е. частици от вас са разпилени навсякъде, вие ще се чувствате опустошени и не притежаващи енергия, за да сътворите всичко онова, което би ви се искало. Ето как тази тема се отнася към ежедневния живот. Следващия въпрос?

ПРОЦЕСЪТ НА ТВОРЕНИЕ

Въпрос: Можете ли да ни разкажете как Бог осъществява процеса на творение? Първо се появяваме и след това ли се връщаме към Източника?

Основателите: Бог Творец, който е сътворил вас и нас, е известен като Лъчезарно Цяло; Лъчезарен Източник; Всичко, Което Е; Великият; Великото Централно Слънце и с още много имена. Той е пожелал да изследва своето творение, с помощта на индивидуални аспекти от Себе си. Милиарди иглички с малки пипалца на крайчетата, позволили на Бог да излезе, да се докосне до Своето Творение и да се върне до своя център, за да съобщи какво е било открито.

За да се възползваме от вашия начин на изразяване, ние опростяваме максимално отговорите. Когато аспектите на Бог се разширили навън в Творението, Той решил, че всеки аспект трябва да бъде уникален и да изследва Творението по свой уникален начин. По този начин, безкрайното Творение ще се изследва във възможно максимална степен. По тази причина, някои аспекти изцяло са отишли в трето ниво на плътност, докато други са отишли в седмо или някъде между тях. Някои са отишли в пето, други в шесто и така нататък.

След това те се връщат в центъра, за да разкажат за всичко, което са преживели. Но те не просто се връщат в центъра и изчезват. Напротив, това може да се оприличи с вашите деца, които раждате на Земята. Пораствайки, те не се връщат повече в майчиното лоно и не се опитват да се слеят с вашата физическа форма. Те стават като вас, творят като вас, а в много случаи превъзхождат вашето ниво на творение. Такъв е процесът на еволюция на душата. Той много прилича на процеса на раждане и отглеждането на дете.

Затова ние, като Богове Творци, излязохме от Бог, отидохме в седмо ниво на плътност и след това разказахме на Бог за нашия опит, като се развивахме в осмо, девето, десето, единадесето и дванадесето ниво.

Когато достигнахме дванадесетата плътност, ние бяхме като пораснали деца, които са завършили колеж. Разбрахме достатъчно добре какво означава да сме деца на нашия Творец. Сега вече можем да излизаме и да творим като нашите родители. В нашия случай, ние сме се научили да сътворяваме цели Вселени.

МНОЖЕСТВЕНИТЕ ВСЕЛЕНИ

В днешно време във вашия свят е разпространена интересна идея, според която Бог е този Бог Творец, който е сътворил тази конкретна Вселена и продължението на Себе си във вашата форма. И също така съществува Множествена Вселена /Multyverse/, в която пребивава родителя Бог Творец. В определена степен това е истина. Обаче за вашия ум е трудно да възприеме тази концепция, защото определянето на Бог като вездесъщ, трябва да включва всички вселени, съдържащи се в множествената Вселена.

Достатъчно е да кажем, че ако съществуват десет милиарда души, развити до нивото на дванадесета плътност, то теоретично би могло да съществуват десет милиарда различни вселени, всяка от които е сътворена от една или повече души, и те на свой ред, са разширения на всеки Бог Творец. Бихте ги нарекли под вселени. Те са допълнителни творения на всяко от разширенията на душите, когато те се развиват до дванадесето ниво на плътност, тъй като няма ограничение за онова, което може да бъде създадено, защото то е съгласувано с универсалните принципи на конкретната вселена.

И отново трябва да кажем, че това е тема, която много трудно може да бъде предадена чрез вашия несъвършен език. Затова ще спрем и ще попитаме — има ли още въпроси?


ВРЕМЕ И БЕЗВРЕМИЕ

Въпрос: Учили са ме, че Бог се намира извън времето и пространството и, че съществува вечен и не изменен аспект на Бога. Бихте ли разказали повече за това?

Основателите: Неизменните аспекти на Бога наистина съществуват, но те са неизменни само от гледна точка на вашето ниво на разбиране, тъй като то включва движение на времето и пространството, което се различава много от онова, което сте способни да възприемете. Идеята за безвремието включва възприемането на отсъствие на движение. В своите послания, нашите любими ученици — Арктурианците, описват времето като измерение на относително движение.

В онова, което наричате най-високи сфери на творението, творческият процес протича по съвсем различен начин, в сравнение с така нареченото линейно време. От гледна точка на всички практични цели във вашия свят, той /процесът/ протича в безвремие.

По тази причина онова, което наричате неизменни аспекти на Бог, наистина съществува. Но тъй като Творението е в процес на разширение и разпространение и тъй като то непрекъснато се променя в нови конфигурации от материя и енергия, било то материя от трета плътност или първична субстанция от дванадесета плътност, съществува аспект на Бог, който непрекъснато се променя. И вътре, в този непрекъснато променящ се спектър има принципи, които управляват тези промени, без да се променят самите те.

Например вижте фрактала. Той е модел, създаван от онова, което в математиката наричате рекурсивни функции. В безкрайността моделът непрекъснато се променя, расте, свива се, разширява се, дели се и се обединява. Но функцията, създаваща фрактала, не се променя и всички аспекти на фрактала съдържат функцията на неговото кодиране.

Въпрос: Разбирам, че вие оприличавате функцията като един Божествен Принцип. И все пак, ако Бог е всичко, тогава и линейното време трябва да бъде част от Бог?

Основателите: Съществуват аспекти на Бог, които не се променят. Съществуват и аспекти, приличащи на фрактал, които са части от Творението. Фракталът е Бог и функцията, създаваща фрактала, също е Бог. Функцията, създаваща фрактала не се променя, докато самият фрактал непрекъснато се променя.

Всички ние и всички души в творението, сме аспекти на нашия Единен Творец. Затова в нас и във вас се съдържа един постоянен аспект на самия себе си. Има и много аспекти на себе си, които непрекъснато растат, развиват се, разширяват се, разпространяват се и увеличават осъзнаването, тъй като излъчващите се аспекти на Бог се разпространяват все по-далече и по-далече - до непроявения аспект на Себе си.

И отново достигаме до това, че вашите думи ви объркват. Към сегашния момент няма вербални инструменти, които биха описали точно това, което се опитваме да предадем.

Непроявената пустота, която може да се оприличи на тринадесето измерение, е аспекта на Бог, който още не познава Себе си, ако искате да използваме тази формулировка. Това не е едно и също с непроменящия се аспект.

Непроменящият се аспект е енергия на излъчване, излизаща от централните слънца на различни вселени. Сътворението на енергия и разум, постепенно намира път да излезе във все по-плътните аспекти на непроявената пустота. Вие можете да си представите това като растение, растящо в течна среда. Корените и стеблата на растението непрекъснато създават клонки и то се разширява, докато изпълни средата, в която расте. Средата, в която расте организма, е непроявената пустота. Шаблонът на семето или организма, е част от непроменящия се аспект на организма и на самия живот.

ВСИЧКИ НИЕ СМЕ ПОТЕНЦИАЛНИ БОГОВЕТЕ ТВОРЦИ

Има ли още въпроси?

Въпрос: Наистина ли сме Богове Творци? Нашите деца развиват ли се в посока да станат Богове Творци?

Основателите: Отговорът и на двата въпроса е да. Като издигате своите вибрации и съзнание, за да включите повече от това кой съм Аз, всъщност с времето осъзнавате, че вие сте същества от дванадесето ниво на плътност - Богове Творци. Като издигате съзнанието за това, кои сте вие всъщност, за да включите по-високите аспекти на себе си, вие сте способни да действате като подходящ носител за душите, които искат да се въплътят на Земята, за да изследват измерението на Земята и да помогнат в еволюцията на своите видове.

Повечето от родителите в тази стая имат деца, дошли от светове с по-висока плътност, за да донесат опитностите от тези нива на земен план. Това е част от Божественото ръководство, за което говорят Арктурианците.

Основателите обсъждат процеса на Възнесение

Сега, на кратко ще поговорим за вашия процес на Възнесение. Когато душата се отдели от Бог и реши да изследва външните сфери на Творението, тя има избор - да се спусне най-ниско, в първото ниво и по пътя на връщане, да премине през всички нива на плътност, или да избере да започне процеса на въплъщение във второто, трето, четвърто или пето ниво. Във вашия случай, вие сте избрали да дойдете в третото ниво на плътност и да изследвате нивото постепенно, за да придобиете максимален опит за удовлетворяване на любопитството на душата.

Можете да попитате какво е това любопитство на душата? Това е аспект на Бог, желаещ да узнае за своето Творение. Затова, когато се развивате назад в пътуване към Бог и напред, по спиралата на еволюционния процес, ще достигнете до момента, когато вашата физическа форма ще претърпи промяна и основаната на въглерода плътна материална форма, ще се превърне в светлинна форма, основана на силиция. Този процес се нарича Възнесение.

Благодарение на падението от благоволението, благодарение отъждествяването на душата с нивото на вибрация, в която тя се е превъплътила, се наложило Бог да разработи план, който да предостави на душата повече време за изучаване на уроците и за връщане по спиралата на еволюцията. За това е било създадено колелото на превъплъщенията.

Това позволило на аспекта на душата да се въплъщава толкова пъти, колкото е нужно за изучаването на всичко, което душата иска на това конкретно ниво на плътност.


КОЛЕЛОТО НА ПРЕВЪПЛЪЩЕНИЯТА

Във вашия случай, вие се въплъщавате в третото ниво на плътност. Повечето от вас са се прераждали в третото ниво много пъти и всеки път са преминавали през вълнуващия процес на смъртта на тялото - процес на разпадане на душата на частици. И макар физическото тяло всеки път да се връща в Земята и да се разпада, неговата енергия образува енергийни пакети, които се присъединяват към родителската душа. Ако душата е относително осъзната, тази частица или редица от частици, са способни да се присъединят към родителската душа относително леко. Това може да бъде видяно от вашите ясновидци като облаче, което напуска тялото в момента на смъртта и се възнася в небесата, за да се присъедини към родителската част на душата.

Ясновидците знаят, че тези фрагменти могат да изглеждат като облачета или просто като леки нишки. Това относително точно е описано в някои ваши филми и даже е заснето с високоскоростни камери. Ако фрагмента на душата не заседне в астралния план и не блуждае в търсене на родителската душа, еволюционният процес върви достатъчно бързо и с времето душата излиза от колелото на превъплъщенията и се движи по спиралата на еволюцията, заложена в изначалния Божествен шаблон.

Съществува аспект на Бог, основан на пробите и грешките. Съществува аспект на Бог, основан на експериментирането. Това наричаме грандиозен експеримент. Когато нещо не върви по план, за да бъде коригирано, се включва това ръководство наречено превъплъщение.

Колелото на превъплъщенията е ръководство, предоставящо на душата повече време за изследване на по-ниските нива на битието. Ако не съществуваше процеса на превъплъщение, душите не биха могли да получат адекватен опит от външните измерения, техният опит би бил непълен, следователно не би бил пълен и опита на Бог. Затова колелото на превъплъщенията е било създадено да даде шанс на Бог изцяло да осъзнае и напълно да изучи Своето Творение.


НАСТОЯЩОТО БОЖЕСТВЕНО РЪКОВОДСТВО

Има още едно ръководство, позволяващо на душата да върви направо по спиралата на Възнесението, без да завършва това, което вие наричате карма, незавършени дела или незавършени енергийни операции. Сега, при новото ръководство, душите могат да си върнат всички свои части, всички свои частици, посредством различни процеси. Могат да се премахнат всички кармични уроци, всички кармични импланти от телата в третото ниво на плътност.

Сега вие се придвижвате към процеса на Възнесение. Каналът/ контактьорът/ ни съобщи, че след сеанса ще има медитация, насочена към подпомагане активацията или ускорението на шаблона на Възнесението. Това е вградена в ДНК програма, която подпомага преобразуването на вашето смъртно, основано на въглерода тяло в безсмъртно, основано на силиция. Това ще ви подготви за усещането на сферата на петото ниво на плътност на Божественото Творение. Бог осъществява методически просто ръководство и периодично ни го представя, за да позволи на душите да се развиват по-пълноценно в изследване на Безкрайната Вселена. Сега се връщаме при вас и канала, който ще ви води в процеса на медитация за активиране на Възнесението. Изпитваме голямо удоволствие да прекарваме времето си с вас. Ние знаем, че това е трудна и обширна тема.

Ако не сте разбрали същността на този урок, не се тревожете. Части от него ще проникнат във вашия съзнателен ум и вие ще разберете ползата от него за вашето пътешествие. Бъдете благословени!


Сал Ракели - Послания на Основателите - книга 3
Папка: Сал Ракели | Посещения: 1479 | Ченълинги
Контакт          18.116.42.208