Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


12:50
19.04.2024
Петък
3.137.161.222


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Пламъци Близнаци


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Природата и пътешествието на Душите Близнаци

В повечето случаи, душите близнаците се появяват в по-високите плътности. Затова единият от членовете на двойката изследва външните сфери на Творението — от пето до първо ниво, докато в това време другият член остава възнесен, обикновено в шеста или в седма плътност. Трябва да имате предвид, че възнесеният член на двойката може да изследва осма и девета плътност, и не е ограничен от шеста и седма плътност. Възнесената душа може да преживее сливането със свръх душата и с основната душа, които пребивават на ниво осем и девет. Възнесеният член на двойката може свободно да изследва и изучава осма и девета плътност, без да се съединява със свръх душата или с основната душа.

И отново точно тук, вашият език става тромав, тъй като не е лесно тази идея да бъде предадена и разбрана от хората, а ние не сме уверени, че можем да я преведем на вашия език чрез този канал.

Затова няма да се спираме на това какво се случва с душите близнаци, когато един от тях пребивава в осма или девета плътност, вместо в шеста или седма. Това е малко трудно за обяснение.

Понякога се случва душите близнаци да пребивават в по-ниски нива. В тези случаи те рядко отиват на едно и също по-ниско ниво едновременно. Това се случва много рядко. Обикновено единият от членовете на двойката остава в пета или шеста плътност, а вторият пребивава в трета или четвърта. Това помага да се запази чистотата на члена от двойката, който се намира на по-ниското ниво. Ако близнакът, изследващ външната плътност, се откъсне или се прихване към нея (отъждестви се с нея или забрави, че тя е част от всичко, част от цялото), близнакът на пламъка в по-високата плътност меко, но настойчиво му напомня защо е там, какви са неговите цели или мисия и кой е той на по-високото ниво.

Ние ще се връщаме отново към тази концепция. Сега е време да преминем към друга — идеята за късчетата или фрагментите на душата, които не са части. В най-ниските или външни сфери на Творението, особено на трето и четвърто ниво (в това число първо и второ), протичат процеси, които карат душата да се усеща „хваната" или обособена вътре в конкретна сфера. Също така съществуват процеси, принуждаващи душата да се разпада и разцепва на части.


Фрагментиране на Душата

Тези части ще достигат до различните под планове на съществуването включително ниските, средни и висшите астрални сфери; ниски, средни и до някаква степен, до някои висши сфери на третата плътност; и до известна степен - ниските и средни етерни сфери.

Съществуват основни сфери, където се осъществява разделението.

Защо душите се разделят на части? Душата представлява енергийна единица. Тя се състои от нишки, влакна, иглички, шнурове - изберете сами как е по-добре да ги наречете. Нишките се проточват от центъра на самата същност на душата и представляват части на душата, които са свързани с Бога. Енергията на Бога (Духът), се разпределя по тези нишки, както жизнената сила на дървото преминава от клоните в листата и така става неотменна част от организма.

Както при дървото, най-крехките клончета и лисата могат да се откъснат по време на буря, така и външните нишки на душата могат да станат твърде нежни и слаби, в сравнение с нейните вътрешни части. И когато душата се насочи към изследване на външните региони на Вселената, такива късчета могат да се откъснат и да бъдат прихванати от аурата (енергийните полета) на други души. В тези случаи, те вече нямат никаква пряка връзка с родителската душа, освен енергийния отпечатък. На тези души им е много трудно да се присъединят отново към родителската душа и те могат да блуждаят в етерните или астрални сфери, до тогава, докато не открият родителската душа и не се присъединят към нея.

Ако родителската част, към която принадлежи фрагмента не е истински родител на този фрагмент, тя ще се прояви като пришелец, като се свърже с тази същност. Ако това е съвсем малък фрагмент, той ще се наблюдава като съвсем мъничко петънце в аурата на приемната родителска душа. Малкият фрагмент притежава част от съзнанието на изходната душа, от която се е отделил. Тази част на това съзнание ще се внедрява в съзнанието на приемната родителска душа. Новата родителска душа може да всмуче или като магнит да притегля фрагменти от други души.

Например: като отделна душа сега вие приемате ролята на приемствен родител за парчета от други души. Енергията на другата душа може да се закачи към вашето аурично поле, като съзнанието й, в някаква степен, може да се смеси със съзнанието на вашата душа.

Когато в аурата на друга родителска душа, се съберат повече фрагменти от други души, възникват много проблеми. Занимаващите се с лечителска работа, често виждат в конкретната човешка душа, енергиите на много и различни души. За човешката душа става много трудно да разбере и осъзнае своята истинска същност. Външните слоеве на аурата на душата, може да съдържат много фрагменти от други души. Понякога те са твърде много. Ако приемната родителска душа се препълни с късчета от други души, това може да доведе до сериозни ментални проблеми.

Много от вас са срещали поне едно същество, което, носи в себе си толкова много части от други души, че трудно разбира кой или коя е. Целта на присъединяването е опит да се свържат с родителите. Но тъй като фрагментите са само части, те не притежават разум за това, да разпознават кога са се присъединили към своя истински „Аз". Затова те ще се опитват да се присъединят към всяка душа, която могат да намерят. Това напомня паразитните взаимоотношения. Ако изходната душа е достатъчно тъмна и производните от нея частици са също тъмни, те могат буквално да изсушат жизнените сили на родителската душа приемник.

Това се случва с много души, които идват при лечителите с оплакване за крайно изтощение и постоянна умора. При тях традиционната медицина не открива нищо.

Съществуват прости техники, от които лечителите могат да се възползват, за да отстранят от заместващата родителска душа, късчетата от други души. В някои случаи, лечителите могат да изпращат тези частици в светлината, защото, оказвайки се в светлината, те могат да намерят своята истинска родителска душа. Поради ограниченото време на тази среща, ние не възнамеряваме да навлизаме в по-нататъшни подробности за различните проявления на фрагментите на душата. Ще отбележим само, че ясновидците възприемат най-често тези фрагменти на душата като привидения, полтъргайсти, призраци, сфери и някои други проявления.

Разберете, че всички образи, призраци и сфери, по своята същност, са късчета от душа. Някои се явяват като мисъл форма. Мисъл формите са енергийни пакети, които душата отделя. Когато мисълта се проектира с голяма интензивност, тя може да се отдели под форма на геометричен или мисловен модел. Такива мисловни модели могат да приличат и погрешно да се възприемат за частици от души. Подобно на фрагментите, те също се захващат за други души.

Ако в живота ви има някой много близък или някой, за когото вие постоянно мислите, твърде вероятно е някои ваши мисъл форми да са влезли в аурата на този човек.

А да се засели истинска частица от вашата душа в друга душа обаче, се изисква нещо повече от това да мислиш за друга душа. Най-обичайния начин, частица от вашата душа да намери приют в друга душа е, или сексуален контакт, или раждане, или много близки семейни отношения.

Темата, която ви представяме е много сложна и трудна за разбиране от обикновен човек. Затова би ни се искало да направим малко прекъсване и след това да отговорим на въпросите ви.


Сал Ракели - Послания на Основателите - книга 3
Папка: Пламъци Близнаци | Посещения: 2250 | Ченълинги
Контакт          3.137.161.222