Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:10
20.04.2024
Събота
3.142.12.240


Онлайн: 4
Гости: 4
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Ангели и Архангели


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Стъпка 4 – Използвай своята женска енергия да станеш дори още по-чувствителен

Твоята женска енергия може да направи разлика между страха от някой и обичането на някой. Тя ви дава възможност да погледнете зад маската, която някой си слага, и да видите неговата уязвимост. В нашите сърца ние всички сме добри. Бог е в сърцето на всеки човек. Можете да използвате женската си енергия, за да станете дори още по-чувствителни и да използвате своята емпатия, за да разберете наистина как изглежда да си на мястото на някой друг. Да разберете някой отвътре ще ви помогне да разгледате в перспектива техните нараняващи забележки или застрашаващо поведение. Това ще ви помогне да се освободите от него.

Това става възможно, когато мъжката енергия вътре е достатъчно силна, за да предпазва женската ви част. Когато сме наранени от това, което другия човек ни казва, ние често сме наранени не от неговите думи, а от нашата свръхчувствителна интерпретация на тези думи. Често хората не го правят, за да ви наранят, те просто избълват нещо, което не е насочено към вас лично. Вашата мъжка енергия може да ви помогне да не приемате нещата лично. Вашата женска енергия ви помага, за да почувствате какво наистина се случва с другия човек. Като използваме женския дар на чувствителността, ние можем да видим много светлина в този тъмен свят около нас. Ставайки по-чувствителни ние правим крачка към сърцето на нашите събратя, което често е по-топло и светло, отколкото ние сме си мислили. Като забелязваме светлината в сърцето на другите, нашата собствена светлина ще заблести още по-силно.

Да станете дори още по-чувствителни, работи в две направления: не само ви дава възможност да се сдобиете с по-дълбоко чувство за това какво е другия човек, но и той ви опознава по-добре. Те усещат нещо чувствително, топло и красиво у вас, което те не са забелязвали преди това; като отдадете признание на другия човек, той ви отвръща също с признание. Това е начинът, по който започвате да се чувствате у дома си на Земята."

„Всяко човешко същество дава и получава. За да бъдем физически и психически здрави, ние се нуждаем от това да бъдем в равновесие с нашето обкръжение. Потокът на даване и потокът на получаване трябва да бъдат балансирани. В момента, в който ние започнем да излъчваме повече от нашата светлина и извършим прехода от свръхчувствителност към висока чувствителност и станем ангелът, който сме, потокът на даването нараства. Ние излъчваме творческа и красива енергия и я споделяме със своето обкръжение, често без дори да знаем за това. Енергията, която ние отдаваме на света иска да се върне към нас под формата на (физическо) изобилие.

Това поражда проблеми у чувствителните хора. Свръхчувствителните хора често не вярват, че животът може да бъде красив, богат и изобилен за тях. Те усещат, че това не е редно, че те не го заслужават и така блокират потока на получаването, който иска да се върне към тях. Религиозните традиции, които учат, че е по-добре да се дава, отколкото да се получава, че е грях да се забавляваш, подкрепят тази посока на мислене. Страхът и съмнението държат настрана естественото изобилие, което иска да се върне към вас.

Бъде внимателен за това. Проверявайте дали сте готови наистина да се отворите за това, което светът иска да ви даде, към цялата тази любов, която е там за вас. Докато не успеете да кажете „да" на това, което вселената иска да ви даде по пътя ви, вие не сте казали истински „да" на самите себе си. Кажете си високо и любящо „да" на себе си, на всички вас. Приемайки потока на получаването във вашия живот след това ще стане естествено за вас.


Герит Гилен
Папка: Ангели и Архангели | Посещения: 1441 | Ченълинги
Контакт          3.142.12.240