Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


20:49
19.04.2024
Петък
3.143.17.128


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Инелия Бенц. Петото измерение не е местоположение, а Сътворение

Ние създаваме нашата собствена реалност. Това е било известно от хиляди години и държано в тайна в западното общество. То е също така една от най-важните информации, които „силите, които бяха” се опитват да спрат да достигне до спящите маси.

Причината това знание да е било държано в тайна е, че когато човек е спящ (духовно несъбуден), той може да бъде воден, за да създава нечия чужда реалност, посредством страх, убеждение и създадени илюзорни реалности, които са толкова убедителни, че е трудно да повярваш, че не са истински.

Но когато разсъждаваме за петото измерение или за някое друго по-високо измерение, често забравяме, че става дума за същото.

В повечето фини измерения основният материал е по-фина физическа материя, но това което се случва там, когато преживяваме или дори навлизаме в тази по-малко плътна реалност, е наше собствено творение. За да навлезем в по-фино и пластично измерение, се нуждаем от осъзнатост и способност да си позволим да бъдем и творим тази по-малко плътна реалност. Постигаме това като ставаме по-малко плътни.

В резултат на по-малката твърдост на петото измерение (или 4-тото, или 12-тото и всички между тях), тези, които са го направили част от своята среда, са по-осъзнати за собствената си природа и природата на тяхната реалност. Ние сме много повече „способни”, отколкото в триизмерната твърдост.

В по-фините измерения, за да „използваме” силата на друг човек, се нуждаем от неговото съзнателно разрешение. Причината за това е, че в тези измерения е останала много малко неосъзнатост и е много по-трудно да бъде използвана от другите.


Ние творим петото измерение

Да, цялата физическа реалност е многоизмерна и е една илюзия. Но ние я сътворяваме, за да преживеем опита на отделната индивидуалност. Всички реалности съществуват на едно и също „място”, което е безкрайно. Но същевременно, избираме да бъдем осъзнати само за малък спектър от всички заобикалящи ни реалности. Този тънък спектър определя това, което преживяваме като „реално”.

Разликата между 3-то, 4-то и 5-то измерение се изразява в правомощията, фиността на твърдата материя и способностите.

Следователно, това, което преживяваме във фините измерения, е това, което сме избрали да преживеем там. Те не „съществуват”, докато не ги сътворим и преместим нашето съзнание в това пространство.

Не съществуват измерения в Единството, тъй като там няма отделена конструкция на индивидуалност с „други” или „друг човек” или „среда”.


От позицията на Единството, разликата между 3-то и 5-то измерение е безкрайно малка и несъществена. Но от наша гледна точка и осъзнаване, не би могло да има две по-различаващи се преживявания на физическо съществуване.

И най-важната точка – няма измерения, в които да се преместим. Ние активно ги създаваме миг след миг, чрез повишаване на нашата собствена вибрация, повишаване вибрацията на планетата и като сме напълно осъзнати за намерението си и енергията зад цялата ни комуникация с другите и със себе си. Това е персонален процес на творчество.

Как да достигнем да тази точка на съзнателно творение? Като повишаваме собствената си вибрация, повишаваме вибрацията на средата и въплъщаваме Новата Парадигма. Как да го направим? Намерете средствата, които резонират с вас. Има хиляди такива. Ако това, което казвам резонира с вас, потърсете подходящи за вас средства в Ascension101.com Tools section. Има подходящи средства за вас, за планетата, за човечеството и за цялата матрица. Повече от 1,6 млн. души са посетили тази част от сайта ни над 3,363 млн. пъти. Тези хора разучават различни средства, на които впоследствие учат останалите.

Хората откриват нашият уебсайт Ascension101, предавайки си от уста на уста. Човек споделя с другите това, което му е свършило работа.

Също така, ако се интересувате от личния си растеж, Ascension101 Course е създаден специално за да създаде енергийна промяна, която не само ще ви подпомогне в процеса на разширяване на съзнанието, осъзнаването и възнесението, но също така ще подпомогне екипа и уебсайта, така че милиони души да имат достъп до информацията, вдъхновението и знанието, които са на разположение в сайта. Приходите от този курс ни позволяват да имаме време, средства и умения, за да създадем свободния раздел за Световно оправомощаване, който можете да виждате всяка седмица на сайта. Този сайт ще бъде на разположение до 2017 година, след което вече няма да бъде необходим, (ако направим нещата правилно), тъй като ще е достигната критичната маса от оправомощени личности, която ще издигне целия вид до знанието за тези инструменти и способности, без да е необходимо да преминат курса, да ползват средствата, да слушат интервю или да четат статии.

Какво остава да се прави след като повишим собствената си вибрация, вибрацията на планетата и сътворим 5-тото измерение?

Това зависи от вас. Моята роля не е на създател, а да ви вдъхновя за собствено оправомощаване, връщайки ви собствената власт, да бъдете суверен на своята собствена реалност, като ви показвам, че имате на разположение средствата, качествата и способностите, така че никой друг отново да не може да взема силата ви без вашето съзнателно съгласие. Вашата роля е да създадете новата Парадигма, 5-тото измерение или както по друг начин наричате този опит във фините физически реалности. Кога да започнете? Казвам, започнете СЕГА!

ВИЕ сте твореца. Започнете да създавате новата реалност точно сега. Тя не е местоположение, на което да пристигнете, а нещо, което ВИЕ създавате днес чрез повишаване на собствената си вибрация и избирайки какво желаете да сътворите.

Моето име е Инелия Бенц и аз съм тук, за да повиша вибрационното ниво на планетата.

А вие, за какво сте тук?

 
превод: Живо Слово

източник: http://ascension101.com/
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=5640
Папка: Великият преход | Посещения: 3071 | Ченълинги
Контакт          3.143.17.128