Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:52
20.04.2024
Събота
18.191.195.110


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Великият преход. Подготовка

Всички вие сте обезпокоени от предстоящите събития, които ви очакват през тази значителна за планетата ви година. Това е естествено за човешкото възприятие.

Не се бойте от нищо, повтаряме ние! Както любещ родител ще бъде с детето си в значим момент от живота му, за да го подкрепи и помогне, така и ние, всички сили на светлинната йерархия, ще бъдем всяка секунда с всеки от вас.
Ние също се подготвяме за това радостно събитие. Представете си, колко еони от време сме го очаквали. Разбира се, времето за нас няма значение. Но процесите в развитието на Вселената и великият експеримент на вашата планета, са били под внимателното наблюдение на всички същности.

Много пъти не сте успявали да доведете планетата до квантов преход, затова се е провеждала очистване на старите енергии, които могат да доведат до унищожение на планетата, което пък би повлияло на вселенския енергиен баланс. Затова се случват така наречените велики потопи – очистване с водната стихия.

Още в началото на миналия век имахте прогнози, че приближава следващото очистване на планетата, но сега по-жестоко, очистване с огън. Всички параметри на вашето енергийно развитие можеха да доведат до взривяването на планетата отвътре. Вече не говорим за оръжието, което сте изобретили и може да унищожи целия живот на Земята в неговата физическа форма и при използването му може да предизвика сериозни изменения в магнитно-резонансната структура във вашия спектър на Вселената.
Но радостната за всички нас вест е, че сте преодолели всичко това и няма да има унищожаване на планетата. Тази радостна новина вече е предадена по всички канали за връзка, които работят на Земята. И сега милиарди същности от вселенското общество се готвим за това велико събитие.

Това не са просто думи. Извършва се огромна работа и към нея се присъединяват и много раси от други цивилизации от различни нива на Вселената. Протича подготовка за промяна на магнитната структура на планетата, промяната на енергийния й потенциал. Извършва се работа с други полета, които все още не са известни на вашите учени. Извършва се работа със цялата планетна система, във връзка с квантовия преход на вашата планета, понеже, както разбирате, вашата слънчева система е семейство. Всички планети и спътници, всички небесни тела са свързани помежду си в пряк физически и нефизичен смисъл.

Примерния сценарий за развитието на събитията вече е виден за нас и за много от вас. Ние говорим примерен, ЗАЩОТО ВЪВ ВСЕКИ МИГ В ТОЗИ СЦЕНАРИЙ СЕ ВПЛИТАТ ПОДРОБНОСТИ И ШАРКИ, СЪЗДАВАНИ ОТ ВСИЧКИ ДОБРОВОЛНИ ПОМОЩНИЦИ И ВСИЧКИ ВАС!

Ние използваме думата „шарка", защото по друг начин е трудно да се нарече тази величествена картина, понеже тази шарка се изплита от милиарди енергийни импулси. Повярвайте, прекрасна е.

И така, повтаряме. Не трябва да се страхувате от нищо. За вас всичко ще премине практически за един миг. Представете си, че спите и виждате сън, може би страшен, а може би прекрасен (при всеки е различно). И този сън възприемате като реалност. И се събуждате и разбирате, че е било само сън и сте се завърнали във вашата реалност. Точно така ще се случи с вашето съзнание. Ще се събудите в друг свят, в качествено променен свят.

Но за да се събудите „правилно", ще ви дадем практически съвети. Можете да се възползвате от тях или не – това си е ваш избор. Но вслушайте се внимателно.

Първо. В никакъв случай не трябва да се страхувате! Светът, в който преминавате е по-фин. На ваш език ще го наричаме астрален свят, макар да не е точно това, което разбирате. При преминаването, се освобождавате от физическото си тяло, но всички останали тела остават, т.е. първата матрьошка ще се отвори и ще освободи следващата.

Ние не напразно използваме аналогията с матрьошката (кукла в кукла, обвивки). Навярно вече се досещате, че с продължаването на развитието, ще се освобождавате от следващите тела матрьошки. (Повтаряме: физическо, астрално, ментално, енергийно, казуално тела). Същото се случва с мнозина от вас по време на смъртта (по-точно, завръщане към божественото).
Света, в който ще попаднете има ред особености.

Структурата на материята му е по-фина, а значи по-пластична. И затова процесите на формиране различни образования, са значително по-бързи, от физическия свят. Т.е. всяка ваша мисъл (вече няма да разговаряте със звуци, а телепатично) – може мигновено да се реализира и структуризира в елемент от финия свят. Ние говорим за мисъл-формите.

Затова е МНОГО ВАЖНО, С КАКВИ МИСЛИ ЩЕ НАВЛЕЗЕТЕ В ТОЗИ СВЯТ! ВАШАТА ПОСЛЕДНА МИСЪЛ ПРЕДИ ПРЕХОДА ЩЕ СТАНЕ ОСНОВА ЗА НАЧАЛНО ФОРМИРАНЕ НА ВАШЕТО СЪЩЕСТВУВАНЕ В НОВИЯ СВЯТ.

Затова казваме, не трябва от нищо да се страхувате! Енергията на страха е много силна. Ако навлезете в новия свят с енергията на страха, там ще ви бъде страшно. Ние не ви плашим, напротив, искаме да ви убедим: доверете се на нас, които ви обичаме и охраняваме. Не се бойте от нищо! Смело поемайте в плаване – ние винаги сме редом!

Затова още сега трябва да започнете да тренирате мисловните си процеси и да работите с менталното си тяло, за да ви стане навик. Премахнете целия негатив от вашите мисли. Това е най-главното! Премахнете всички съмнения и страхове, агресия и злоба. Иначе в новия свят ще ви е трудно. Енергията на мислите ви, първо, ще ви създаде трудности при прехода, в това число и във физически смисъл, понеже трябва да преминете през процес на енергийно очистване, не бива да влизате с кални обувки в чистия дом.

А след това, попадайки в новия свят и нямайки устойчиви навици да контролирате мислите си, изчиствайки ги от негатива, ще създавате около себе си астрално-енергийни структури с негативна зареденост, които ще влияят на живота ви в новия свят.

След това, започвайте да работите с астралното си тяло още сега. Вече предадохме, че захранването и формирането на астралното ви тяло става основно за сметка на вашите емоции – ако видите астралното си тяло, мнозина биха се ужасили. ПреФОРМАТИРАЙТЕ ГО. Не са достатъчни само благи мисли. Напълнете астралното си тяло със светлите емоции на радостта и любовта, лекувайте го с благодарността и възхищението. На вас ви е дадена толкова широка палитра от чувства – използвайте ги и вашето астрално тяло ще стане прекрасно. Ако ви е трудно да го направите, изградете навик, постоянно да контролирате мислите и чувствата си. Ако възникне негативна мисъл или чувство (например гняв), не отлагайте, веднага го неутрализирайте. Не се укорявайте. Изпратете след него светлина и радост. Променете траекторията и оцветяването на вашите мисли или напълно неутрализирайте вашия импулс.

Например, изпитали сте чувство на гняв по отношение на някакво събитие или човек. Спрете се. Успокоите се. И изпратете любов и благодарност след обекта на вашия гняв. Ако ви е трудно да се успокоите – дишайте, вдишвайте божествената прана, тя ще очисти каналите ви, прочетете молитва – всичките способи са ви известни.

При постоянна тренировка, този процес ще ви отнеме няколко секунди, а след това нуждата от него съвсем ще изчезне.

Всички тези действия ще очистят астралното и менталното ви тяло и ще повиши нивото ви на светимост. За какво? За да преминете безболезнено в новия свят, за да се събудите в него и да се усетите прекрасно същество.

По-нататък – работа с вашето казуално тяло – тялото на причинно-следствените връзки. Предавали са ви информация, че при съществуващия сега облик на вашия свят, че можете да захвърлите кармическия си товар от изминалите въплъщения. Да, тази възможност е предоставена на всички желаещи. НО! Пълното захвърляне е нулиране, на което нито един от вас не е давал съгласие. Затова, първо, част от кармическите връзки остават, и затова някои същности няма да ги видите в своя живот, но основното количество си остава с вас, особено тези, с които ви свързват отношения на любов и привързаност.


Но от момента на захвърляне кармическия импринт, много от вас, почти всички, вече са успели да завържат нови кармични възли. Затова сега е важно да очистите и тях. Това е много просто, не желайте да причинявате зло на нито едно същество в обкръжаващия ви свят, имаме предвид всичко: и хора, и камъни, и растения, и животни. Очиствайте отношението си към света всеки един момент. Вашите мисъл-форми трябва да се очистят. Простете на всички обкръжаващи, за всички, от ваша гледна точка, обиди или зло, което са ви причинили.

Това е също много важно. Влезте в новия свят с чиста и светла карма, нали от това зависи по-нататъшния ви живот. Ние вече сме предавали, че трябва да забравите цялото минало, което си спомняте, всички минали обиди, които отнемат от вас много енергия. А сега си спомнете и освободете всички стари енергии. Простете на всички! Струва ви се, че е трудно да го направите? Тогава, замислете се над това, че обкръжаващите ви хора са актьори от великия спектакъл на живота ви, сценария, за който сте написали сами и сте предложили на тези същности да участват в него, в една или друга роля! Да, така е. За какво ги обвинявате тогава? Те просто са изпълнили за вас своите роли, за да можете да получите определен опит в това въплъщение. Ще кажем веднага, че практически всички от вас, многократно преминават през опита на прощаването в разни варианти. Защото това ви се удава най-трудно.

Сега е настанал момента, когато можете да го направите просто. Можете да не си спомняте всички обиди и негатив. Просто изпращайте, колкото се може по-често във Вселената мисли и чувства на благодарност към всички съучастници във вашия жизнен процес, молете ги да ви простят, ако сте им причинили умишлено или неумишлено зло, изпращайте им любов и светлина. Формата може да бъде всякаква, формата ще ви я подскаже вашето сърце и вашата душа – слушайте ги!

Трябва да разберете, че всичко това не са просто думи, а метафизика. Това, с което се обкръжите и напълните, сега преди великият преход, това ще ви обкръжава и напълва в новия свят. Всичко зависи от вас. Ние сме готови да окажем всякаква помощ. Обърнете се към своите пазители. Можете да молите за помощ в очистването по време на сън. За целта, преди сън изразете отчетливо намерение и разрешение към висшите сили, да ви помогнат да поработите с вашите тела по време на сън. Правете го всеки път и ще усетите промени. А денем, когато бодърствате – радвайте се на света във всичките му прояви. Изпълвайте тялото си с енергията на радостта, любовта и възторга. Как? Съвсем просто е – огледайте се наоколо! Всичко го има редом с вас! Ежесекундно контролирайте вашите мисли и чувства. Това е важно.

По-нататък. Разбира се, в преходния период ще има катаклизми и катастрофи, където ще загиват хора. Всичко това вече го наблюдавате. Върви очистване на планетата. Гея също като вас почиства физическото, астралното и енергийното си тяло. В това й помагат многобройни структури на Вселената. Помагайте и вие. Изпращайте светлина и любов на планетата си като на живо същество, притежаващо съзнание. Общувайте с природата, нали сега се решава въпроса, в какъв вид, не само за човека, но и за всяко същество, ще премине в новия свят. Вие всички сте взаимно свързани, и колкото и да ви е неприятно, за вселенските сили са еднакво важни и тревичката и човека. Всички са творци на различни стадии от развитието си.

Можете да не се безпокоите за планетата, на нея и помагат, но помагайте и вие. Що се касае за смъртта на хора по време на катаклизмите – не се опечалявайте от това. Всичко става с тяхното съгласие. Работата е там, че не всеки човек може да премине безболезнено в новия свят. Затова част от хората, със съгласието на духа им, физическите им тела се отстраняват (нека не ви плаши тази формулировка) от физическия свят. Те ще ви чакат в новия свят и мнозина сега преминават през очистване на телата си при преминаването в новия свят. Това е тяхното желание, когато им съобщават, че преминаването в новия свят няма да е безболезнено за тях и им предложиха помощ. Такова желание може да изкаже всеки от вас и на него ще му бъде оказана помощ.

Но ако вие все още живеете на планетата, значи имате възможност самостоятелно да преминете в новия свят. Или е възможно, някой от вас да не е повярвал в трудностите на прехода, или самостоятелно се е отказал от несамостоятелно преминаване по различни причини (разбира се, имаме предвид не решението на мозъка ви, а решение на духа ви). И ние ви разбираме – да дочакате на планетата това грандиозно събитие, действително си струва!

По-нататък, част от хората са изявили желание да не се въплъщават в новия свят, а да преминат въплъщение в други светове на Вселената. Това е избрана част от тези, на които причинно-следствените връзки на този свят, практически са разкъсани и те могат да започнат своите въплъщения и творчество в други части на Вселената. За целта ги отстраняват физически от вашия плътен свят за въплъщение в други светове.

Затова не се озадачавайте с въпроса, защо е загинал този или онзи човек, добър ли е бил или лош. Ние разбираме, че за вас смъртта на близък или смърт на дете, е много печално събитие. Не се опечалявайте! Смъртта не съществува. Радвайте се за тях. Те доброволно преминават квантов скок в индивидуален вариант или ви напускат за да познаят радостта от творчеството на други нива от Вселената.


Сега, задавате въпроса, кой ще остане с вас в новия свят. Това е взаимно желание. Още сега можете да изразите своето намерение, с кого бихте искали да останете. Но знайте, че същността, която молите да остане с вас в новия свят, има свои планове. Затова, ако ги обичате, разумно е да им оставите правото на избор. При всички случаи, решението ще бъде взето от тях, законът за свободната воля продължава да действа. Но, ако ги помолите да останат с вас, то след като ви обичат, могат да решат да останат с вас. Вие решавайте. Ние не бихме препоръчали да въздействате на този процес. Нека всеки решава сам. Изпращайте на близките си любов и светлина, вашата съпричастност и взаимовръзка, все едно, няма да се загуби в дълбините на Вселената, нали напред е вечността!


Папка: Великият преход | Посещения: 1487 | Ченълинги
Контакт          18.191.195.110