Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


05:35
20.04.2024
Събота
3.145.131.28


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Арктурианците. Отдръпни се назад и бъди

Арктурианците чрез Уте Позега-Рудел, 3 септември 2012 г.

Мили, приятели, ние сме Арктурианците!
Добре е, че си почивате повече! Добре е всеки да го прави!

Идващите енергии са много високи и вашите тела не са свикнали с тях. Не е имало такива високи честоти на Земята и вашето колективно съзнание не е запознато с такива силни потоци на електромагнитните вълни.

Те навлизат дълбоко във вашия физически апарат и променят структурата на вашите клетки и тази на телата ви.
Много от вас вече са запознати с този факт, но повечето от вас наистина не се справят с тази дълбока промяна или неизвестен процес, който променя телата ви.

Вие всички трябва да се уверите, че осигурявате на вашето физическо тяло достатъчно пространство и спокойствие, за да се адаптира. Стресът и ангажираният ви живот е това, което не ви служи в правилна посока, за да се чувствате добре. И ако сте стресирани, не позволявате на еволюционния процес да бъде част от вас, както би трябвало да е.

Тази промяна на всички нива изисква основно съзерцателен живот в най-добрия случай.

Но вашият живот е основно зает, и тези, които го контролират, ви карат да сте заети, като нон стоп запълват съзнанието ви с безполезна информация и имат принудителни изисквания към едно контролирано общество и към вас, като част от него.

Ако сте все още сред този свят, който е творение на управляващите, ви молим да се огледате за вариант как да отстъпите назад от тази машина на живота, която ви държи от заети по-заети! Това разбира се е и намерението, защото заетите хора не могат да бъдат реално в съзнание, както биха били по естествен начин.

Има много неща, които не са важни, но вие ги считате за ‘нормални’ и не могат да бъдат осъзнати, защото сте се задължили да ги правите и всеки ги прави. Те са просто част от един безсмислен начин на живот, при който няма какво да правите, освен да сте обикновен човек.

Човешките същества са по принцип съзерцателни същества и в случай, че не са, то значи нещо се е случило, което да смути тази възможност. Голямата част от човечеството в западните страни са толкова претоварени с постоянни дейности, че са забравили какво е истинският живот и това, което те самите са: духовни същества, които при нормални обстоятелства да създават живота си от гледна точка на спокойствието в тях.

Вместо това, всеки бива движен от външните сигнали на едно общество, което е изгубило центъра на битието си и преследва ожесточено живота, за да изпълни неестествените си консуматорски мечти и да върши принудителните си дейности, и тези мечти стават все по-странни!

Важно е да правите почивки и да преодолеете желанието да бъдете заети. Ако погледнете по-отблизо ежедневната си програма, ще откриете неща, които просто можете да отхвърлите като ненужни за вашия живот.

Колкото по-скоро започнете да постигате вътрешен покой, ще бъдете способни да участвате съзнателно в промените на цялото ви същество, физически и духовно. Дори ако вече практикувате някакви духовни практики, животът ви може да бъде много зает.

Съзнанието ви е това, което ви държи заети, включително и дейностите ви. Това е разбираемо, но е също важно понякога да се отдръпнете и просто да бъдете, да сте! Отделяйте ежедневно по най-малко 30 минути сутрин и вечер за себе си, съзерцавайки и медитирайки, даже по-добре час.

Скъпи приятели, това е толкова необходимо, тъй като в тези притихнали, спокойни моменти вие се отваряте за истински растеж и промяна. Ако правите това, ще позволите на вашето съзнание да се промени, да стане по-дълбоко, което в замяна ще служи за възнесението на Земята и цялото човечество, като съзнателно ще се отваряте за светлината, която ще навлиза във вас.

Процесът на издигане не е само процес, който се ускорява от някои подходящи модели на мислене, но също така е процес, който се простира много по-дълбоко и широко, а именно когато мозъкът е отпочинал, а по този начин и вашите физически и по-фини тела също! Колкото повече те са отворени и спокойни, толкова повече са способни да приемат светлината, която ви благославя с по-дълбоки познания, откровения за това, което всъщност сте.

Този процес е в крайна сметка за вас и за вашата същност, която е Божествена. Тази божественост може да бъде напълно прегърната и позната в недрата си, когато това стане. Това не се разбира с ума, а с неограничените чувства, които проникват и обгръщат вашето тяло-съзнание. Ако осигурите това място, за да се развива и да стане съзнателно, вие ще позволите да се развие безусловно Съзнание.

Това е еволюцията на човечеството и колкото повече се обединявате с безусловното Съзнание, толкова повече общото тяло на човечеството ще се събуди за него, запалвайки като пламък всяка душа от вашето човешко семейство. Огромното и неограничено поле на съзнанието е наследството на човечеството и е знак. В него любовта цъфти безгранично и изобилието е естествено.

Това състояние на Съществуването е мястото, което е предопределено за вас и където е вашата съдба. Представете си го и се запитайте дали сегашният ви начин на живот вече се движи в тази посока. Това ще ви помогне да разберете какви промени трябва да направите, за да приветствате Новата Земя и Новото човечество в своя живот.

С благословия!
Ние сме Арктурианците!


Watch on YouTube (recommended) http://www.youtube.com/watch?v=bTSl9isDHpQ&feature=youtu.be

Уте Позега-Рудел (Ute Posegga-Rudel) пише за себе си:
Аз съм духовен/планетарен лечител, художник и писател-визионер и звездно семе от Арктур, но моят по-дълбок произход е от групово съзнание от 9-12-то измерение в галактиката Андромеда.

Аз съм тук, за да помогна - заедно с много други на тази красива планета Земя – за нейното духовно възнесение и това на човечеството.
Когато пиша съобщенията, които можете да прочетете тук в моя блог, аз се къпя в светлина и енергия, изпълнена с радост и екстаз. Дано и вие да сте в състояние да изпитате тази благословия в собствения си живот!
Превод:Nikolay

http://radiantlyhappy.blogspot.co.uk/2012/09/message-from-arcturians-21-step-back.html
http://bulgarianlovenlightmessages.blogspot.com/2012/09/blog-post_13.html
Папка: Великият преход | Посещения: 1128 | Ченълинги
Контакт          3.145.131.28