Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


05:00
20.04.2024
Събота
3.135.219.166


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Изборът на душите през 2012 г. е нещо, което задължително ще се случи, независимо дали го искате или не.

За да бъде направен какъвто и да било избор човекът трябва да е запознат с възможностите, от които избира. Това се нарича информиран избор. Ето 4 такива възможности:


Вариант 1

На първо място, имате избор да продължите да не избирате.

Това е ваше право – да се откажете от избора – и никой не може да ви застави.

Този подход е подходящ за душа, която не е виждала достатъчно примери от този род и, като следствие, ще продължи своето развитие в 3D на следващия цикъл от съществуването.

Това не е движение напред. Просто душата ще премине урока още един път.

Къде ще завърши своя път такова същество, зависи от неговото висше Аз. Но е напълно възможно да се върне на Земята в началото на същия цикъл, ако това е желателно.


Вариант 2

Следващият вариант се състои в това, да се избере това, което обикновено наричан "служене”.
Това е изборът на тези, които са ориентирани към любовта и светлината.

Ако вие чувствате, че за вас е по-добре и по-правилно да пропуснете напред другите, да отдавате, да служите, да обичате и способствате за по-добър свят - тогава STO (Service To Others: служенето на другите) е за вас.

Ако вие решително сте направили този избор, то вече живеете в тези идеали. С развитието на прехода ще се окажете в реалност,където във все по-голяма степен ще бъдете обкръжени от същества от вашата полярност, и по някое време вие ще започнете да срещате и да си взаимодействате с космическото семейство от тази полярност. И, може би, в един момент ще отидете с тях на друга планета, която ще ви подхожда повече от Земята.

Планетарните цивилизации, които са поляризирани по този начин, са много мирни и приятни. Съществува хармонично съществуване,което е много подходящо за мнозина. Може би то ще е малко скучно. Казвам скучно, защото събитията имат тенденцията да са предсказуеми поради това, че конфликтите са редки и никой не се стреми да изпревари другия. Въпреки това, има някои възможности за съществуване за създания от типа STO.

Извън пределите на тези общества има конфликт, който вечно бушува със съществата от противоположната полярност. Позволете да ви разкажа за тях.


Вариант 3

Третият вариант за избор е в това, което се нарича служене на себе си.

Той е противоположен и се уравновесява със служенето на другите. STS (Service To Self: служене на себе си) е изборът за тези, които търсят преди всичко удоволствия, власт и слава.

Ако чувствате, че сте най-важното същество на света и за вас е добре винаги да сте пръв, то тази полярност е за вас. И ще откриете, че вече живеете в тези идеали

Може би ще имате някакъв вид легална власт над другите в качеството си на ръководител на предприятие или началник в правителството. Или ще намерите радост в криминалната власт над другите, или даже в психодрамата агресор – жертва.

Вие ще сте в сферата на действие на тези, които определяте като властимащи. И ще работите за тях, но изключително за да придвижите кариерата си. В процеса на развитие на прехода ще се окажете в реалност, населена със същества, които също като вас, имат само собствени интереси. И в нужния момент ще се срещнете с други жители на междугалактически цивилизации, които основно са STS.

Тук няма да скромнича. STS – това е труден път и аз изпитвам голямо състрадание към тези, които вървят по този път. Това е пътят на самотата. И тук никога няма отсрочка. На никого не можеш да вярваш и всички манипулират за своите цели. В действителност, това е сам да изядеш или да бъдеш изяден от другите.

Но мнозина процъфтяват в такива обстоятелства. Това са тънки стратези и те се стремят към върха на групата, в която се намират. Те обичат властта и славата, имат такива, които им припяват и правят всичко, каквото им се каже. Те са много предразположени да играят ролята на жестокия стопанин, за да осигурят дисциплина. Съществува множество възможности за компенсация, за да живее човек в толкова жестока реалност. Разбира се, егото има абсолютна власт в търсене на своето удовлетворение.

Една от характеристиките на цивилизациите STS се явява алчното и чрезмерно използване на планетарните ресурси. Друга характеристика е неудържимият екпанзионизъм. Съединете ги заедно и става съвсем естествено постоянното желание на тези цивилизации да колонизират други планети.

И ако на тези планети бъдат открити други цивилизации, то те ще търсят начини да ги потиснат и да използват сила, ако това е необходимо. Всичко, което искат, е ресурси и роби.

По тази причина бързо се установяват демаркационни линии. Цивилизациите STO се обединяват и защитават от постоянното нашествие на цивилизации STS това, което им принадлежи. Затова между тези полярности на Небесата се води постоянна война.

Често войната влиза в глуха линия и границите се стабилизират. Това става, защото цивилизациите STO са хармонични и са предразположени към сътрудничество и взаимопомощ. Разбира се, те се защитават съвместно. Тогава лесно образуват обширни пангалактически алианси, които имат достъп към съвместни ресурси и стават страшни врагове за цивилизациите STS.

В противовес, цивилизациите STS не могат лесно да образуват алианс. Ако направят това, то техните договорености са слаби, защото служат само на лични ефимерни егоистични интереси. Заради дребни неща съюзниците си нанасят един на друг удари в гърба и алиансът се разпада.

Цивилизациите STS се развиват чрез покоряване. Империите се разрастват за сметка на много планети, а после след постоянни вътрешни конфликти за власт следва разкол и разпадане. Но тези цивилизации винаги се стремят да вземат надмощие над другите и войната за тях се явява естествен начин за съвместно съществуване.

Това е дуалността STO/STS, където имате избор.


Вариант 4

Това е изборът за пълен изход от дуалността и за издигане на вашето съзнание над дребните войни. Това е изборът на единното съзнание.

На всички цивилизации STO и STS в един прекрасен момент се налага да направят същия избор, както и на вас днес. Тогава те ще имат възможност или да сменят полярността, което става рядко, или да извършат голям скок и да се съгласят с това, че полярността е илюзия.

В действителност съществува само Единство.

”Аз” се явява най-дълбоката истина, да бъдеш единен със ВСИЧКО.

”Другият” и "Аз" - това са времеви илюзорни конструкции, които са дошли в нашия живот поради неграмотност.

Следователно, Разделението се явява факултативен опит. Напълно е възможно да запазиш своята индивидуалност, като се освободиш от разделението. Ако е направен такъв избор, тогава за такава цивилизация се появява напълно нов начин за съществуване. Реалността, която е основана на всяка частица, ...на всяка индивидуализирана част от душата ...която се проявява така, както трябва. Където всяко същество отдава най-добрия си талант, а в замяна получава това, от което има нужда от всичко, което я обкръжава. Достигането на такова ниво на съзнание дарява свобода и стимул. Това означава, че няма и най-малката необходимост от конфликти. Няма също така безпокойство поради недостиг на взаимодействие.

Тези, които са избрали, единното съзнание, припознават самите себе си в качеството на единно цяло с Източника на всичко живо. Важността на това дори не е нужно да се обяснява. Това означава, че сте свързани направо с безкрайната енергия, безкрайното съзидание и безкрайния потенциал.

Вие сте в състояние да съсредоточите своето внимание върху всичко, което пожелаете. В състояние сте да се телепортирате във всяка една точка, която можете да си представите. В състояние сте да творите с волята си.

Всички реалии и вселени се явяват израз на игривите мисли на подобни същества. В действителност светът, в който се намирате днес, се явява мила беседа на съществата. И самите вие, които и да сте, в крайна сметка се явявате едно от многочислените синхронни проявления на подобни същества.

А ето добрата новина. Ако пожелаете, ако вашето сърце поиска това, то вие сте в състояние да направите правилния избор – избора на единното съзнание - и да се издигнете над полярността на дуалността.

Наистина е велико чудо това, което става сега на вашата планета. Вие сте първата планетарна цивилизация, където става нещо подобно: директен преход от етапа на избор на дълбоката дуалност към единното съзнание. Никога по-рано не е имало такова нещо, вашата планета и това пространство-време избират модел, по който се развива съвършено нова духовна еволюция.

Значи това е възможно за вас. Можете незабавно да започнете да се пробуждате за единното съзнание.

---
Разберете, че няма осъждане нито на тези, които избират дуалността, нито на тези, които избират да не избират. Това е само за да избегнете в бъдещото си съществуване, тази или друга полярност. И има още нещо, което трябва да осъзнаете.

Когато се събудите за истинското единно съзнание, вие ще разберете, че целият свят също прави този избор. В края на краищата, целият свят ще ви се открие. И щом като направите това, ще можете да излезете от играта и ще получите целия свят. В действителност, никой и нищо не се явяват част от Единното.


Адаму от монадическата същност в цивилизацията на Плеядите.

https://www.facebook.com/note.php?note_id=10150649940051816
Папка: Великият преход | Посещения: 987 | Ченълинги
Контакт          3.135.219.166