Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:09
20.04.2024
Събота
3.139.107.241


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Енергиен Вампиризъм


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Лунни Вампири

Чрез магнетичната си същност лунният вампир изсмуква и с тиха стъпка пренася чуждата енергия към себе си.

 

Енергията на лунните вампири е хладна и влажна. Тя е противоположна на тази на слънчевите. Известно е, че лунната енергия притежава силни магнетични качества. Лунните вампири вадят душата с памук, тихо и спокойно.

Ако слънчевият вампир е "енергиен бандит”, лунният е "енергиен крадец”, двуличен и потаен. Пред хората лунният вампир е тъжен и нещастен, объркан в проблемите си. Той успешно се преструва на глух и сляп. Непрекъснато повтаря, че не разбира и няма отношение към това, което става около него. Той не се кара, не повдига глас, не се сърди, не желае да доказва себе си и да защитава позиции.

Лунният вампир говори бавно и тихо. Той мънка, като по този начин умишлено изнервя околните. Но за съжаление хората са така устроени, че щом като някой не ги напада директно и не ги обижда в лицето, не успяват да намерят подходящ начин да отблъснат досадника, още повече когато този човек е "нещастен” и "искрено”, със сълзи на очи очаква съветите и помощта им.

Лунните вампири са като мишките – тихи и не чак толкова опасни. Те не се обиждат лесно, дори могат да простят обидата и грубостта. Те винаги високо "оценяват дружбата” си с нас, защото са успели да намерят ключа към сърцето ни и знаят как тихомълком, без излишни емоции и напрежение да отворят шлюзовете на енергийните ни канали.

Лунният вампир обсъжда проблемите си с хората, но не чува нито един съвет. Той продължава да бъде еднакво печален всеки път, независимо колко пъти е разказвал преживяванията си. В това поведение по същество се крие истинската цел на лунния вампир. Да изнерви своя слушател, да го накара да му "писне” и да се зареди с енергията му.

Извън дома и семейството си лунните вампири са "по-тихи от водата и по-ниски от тревата”, винаги мънкащи и шушукащи, но към близките си те са груби и жестоки.

Като правило както на слънчевите, така и на лунните вампири е присъщо двуличието.

В обществото, пред хората те са великодушни, дори веселяци, но в къщи маската пада и вампирите лъсват в истинската си светлина – дребнави и нахални – различни от това, което са били преди няколко часа пред чуждите хора.

Подобно на двуликия Ян вампирът показва ту едната, ту другата страна на своята личност в зависимост от обстоятелствата, в които се намира.

При лунния тип хора настроението им е непостоянно, то често се мени. Не им достига вътрешна сила и опора на духа, които носят истинската Вяра и Воля. Този тип хора остро реагират на събитията около тях и бързо преминават от едно психическо състояние в друго, при което новото може да замести напълно старото. Ако са били весели и щастливи, минута след като са отреагирали  на отрицателен източник, от радостта и доброто им настроение може да не остане и следа.

Тези хора не знаят, че вместо да изпадат в отчаяние и психически срив, трябва да си припомнят състоянието, в което са били преди малко.

Лунните вампири са особено чувствителни на обиди, което ги прави още по-тежки за общуване.

Радост на душата – това е чувството, което не достига и което е необходимо в живота на вампирите. "Не падай духом – ще сгрешиш!” – казва народната мъдрост.

Лунните вампири често говорят за своите болести, като очакват съчувствие, но много често в замяна получават репликата: "Престани, писна ми от твоите болежки”. От тези думи те започват да страдат още повече.

Моят съвет е – постарайте се по-често да сменяте впечатленията си. Ходете на театър, на изложби, разхождайте се в парка и в планината. Всичко това ще прекрати отрицателните вибрации на чувствата и емоциите от тежките думи, които сте получили и ще ви изпълни с чиста психическа енергия. Новата енергия ще пробуди духовния ви мир.

Лунният вампир може да се познае по линиите на ръката. Техният цвят е жълт, кафяв или тъмнокафяв за разлика от линиите на здравия човек от лунен тип, които са безцветни или с цвета на тялото.


Енергийните вампири - Александър Александрович

Папка: Енергиен Вампиризъм | Посещения: 1712 | Ченълинги
Контакт          3.139.107.241