Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


04:52
24.04.2024
Сряда
3.144.189.177


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Ангели и Архангели


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Заместители (влизащи) - Четвъртия вид Земен ангел е наречен Заместител (влизащ).

Това е същество, което се въплътява при взаимно съгласие с един „напущащ”, някой който напуща своето същество при катастрофа, болест или докато спи. Влизащия (заместителя) е едно високо еволюирало духовно същество с цел на живота да работи за светлината.

За светлината „Влизащия” трябваше да се въплъти на бързо, поради неговата / нейната цел, и решава да заобиколи обикновените начини на развитие - като фетус, раждане, израстване.

Вместо това „влизащата душа” се настанява в живо същество, което като живо не е било щастливо същество. Може би „влизащия” (заместителя) намира едно депресирано или самоубиващо се същество, или дете което трудно се приспособява.

Душата на заместителя тогава се свързва, обикновено в сънищата, или чрез смяна с депресираната личност и казва „Аз ще поема твоята отговорност вместо теб, и ти ще си в състояние да си отидеш у дома на Небето, без никакво негативно отражение, свързано със самоубийство.”

Ако напущащия се съгласи да освободи своето тяло, и позволи на влизащия (заместител) напълно да обитава, тогава двамата започват процеса на размяната, в което те се опитват, известно време, да се приспособят.

Ако всичко върви гладко „напущащия” тогава претърпява едно събитие променящо живота, като една тежка болест или инцидент. Обикновено преминаването става, когато напущащия е спящ, вместо по време на една кризисна ситуация, но това е рядко.

След съгласие относно времето, напущащия оставя тялото си, а влизащия (заместител) поема постоянно обитаване.

Не като едно притежание или привързаност, сега тялото съдържа само една душа, която е на „влезлия” заместител. Ако всичко е извършено в пълно съгласие и сътрудничество, с напущащия, не са допуснати да се намесят отрицателни или тъмни енергии.

Влезлия заместител поема банката на спомените на напусналия и може би не ще се долавя, че той или тя е заместител. Няма поставени физически следи за влезлия заместител, след като най-разнообразни същества стават влизащи или излизащи. Обаче, имат отличителни черти на „влизащи” в неговия живот.

Драстична промяна на личността. Незабавно щом е приключено влизането на „заместителя” през време на болест или инцидент, приятелите на личността или членовете на семейството започват да забелязват: „ти си толкова различен - аз почти усещам, сякаш никога не съм те познавал?!”

Промяна на начина на живот - Новите въплътени „заместващи”, често намират, че те не харесват начина на живот на напусналия така, че те извършват промяна, след влизане в тялото. те могат да се разведат със своите съпрузи, да напуснат тяхната работа или да отидат да живеят на друго място.

Но, като част от съгласието с „напущащия” обаче те поемат грижа за отговорностите на предишната личност, дори по време на преминаването. Така че, промяната на начина на живот са разглеждани по-скоро като отговорност колкото това е възможно.

Промяна на името - заместителя, може да намери, че името на предишната личност не му / не й подхожда. Затова те могат да изберат да сменят своето първо име, да приемат едно духовно име или да сменят цялото си име.


Ако вие сте един Земен ангел

Всичките четири групи ангели на Земята са силно интуитивни макар, че те често имат затруднение да вярват на своята интуиция. Отчасти, това идва от годините на опитване за приспособяване към живота на Земята.

Все пак, обичайте тук са толкова чужди на техните естествени наклонности, че звездните хора и въплътените ангели накрая се научават да не обръщат внимание на техните вътрешни усещания.

Ако вие се чудите дали не принадлежите на някоя от тези групи, тогава вашето вътрешно ръководство ще ви каже повече. Преди да отидете да спите, кажете това потвърждение на вашето по-висше Аз и духовна група: „Моля, дайте ми един сън с ясното послание относно моя произход, което аз искам лесно да запомня при събуждане.” вие можете да напишете тези изречения на един лист хартия и го поставете под възглавницата си.

Когато вашето подсъзнание емоционално е подготвено, вие ще имате ярък разбираем сън, които ще ви помогне да разберете повече относно самите вас.

Земята има много дарове да даде на света, включително любов, светлина и уроци. Моята молитва е тази, ако вие сте между горните групи, вие ще отворите сърцето си и ще позволите на себе си да се радвате във вашето време на тази великолепна планета.


Дорийн Върчу "Земните ангели"

Папка: Ангели и Архангели | Посещения: 1773 | Ченълинги
Контакт          3.144.189.177