Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


12:03
19.04.2024
Петък
18.116.239.195


Онлайн: 6
Гости: 6
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Пламъци Близнаци


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Срещата на Близначните пламъци

Приветствам Ви, Планета на Близначните Пламъци. Аз Съм Чамуил в Светлината на Любовта. Ние Сме Едно Цяло и съвместното ни послание е пропито от Радостта при срещата ни с Вас, любими.

А сега, възлюбени, да разгледаме метафората Земя и Цвете.

Земята е Енергията Ин – тя подхранва, вдъхновява цвета за растеж, напъпване, разлистване и благоухание.

Цветът е енергията Ян – той познава Слънцето, Небето, вятърът, пеперудите, Живота и т.н. като разказва на Земята за наблюденията, откритията и озаренията си.

Те не могат един без друг, както и Близначните пламъци.

Когато се срещнат, Близначните Пламъци веднага се разпознават енергийно. Как се случва това?

- Сходство на Енергиите. Близначни Пламъци от един сътворен Лъч (Кълбо). Еднаквите светлинни копия се чувстват на момента.

- Сходство в честотата на вибрациите. При срещата си Близначните Пламъци, винаги са в синхронно ниво на развитие на Душата. Това, което единият от Близнаците е познал на другия край на света, другия вече го отчита на свръхсъзнателно ниво.

- Общо Предназначение. Това впоследствие го показват знаците – общи духовни интереси, приятели, книги, филми...

- Признакът на Допълнението – Даровете, таланта и хобито са взаимодопълняеми, а не се повтарят или отдалечават.

- Признакът на Прочистването – веднага прочистват егото си огледално на фино ниво (емоции, страхове, илюзии, убеждения и т.н.). Често именно този признак може да отдръпне Близнаците един от друг. Затова ви напомняме, скъпи, подгответе се за срещата грижливо – разграничете се от егото, открийте капаните и методите му.

- Енергийно чувстване от разстояние – приближаване, отдалечаване (физическо, психологическо) усещане на състоянията и т.н.

- Телепатично общуване – четене на мисли, често еднакъв ход на мисълта при изпълнение на Предназначените задачи.

- Нива на разпознаване:

А. Физическо усещане сърдечния ритъм при Срещата – блясък в очите и трескаво състояние;

Б. Психологическо – Усещането на Източника, Покоя, Радостта, Любовта, Присъствието;

В. Енергийно – вълните на Родния Лъч, синхронни честоти на вибрациите;

Г. Творческо – желание за съвместно творчество, за създаване на съвместни проекти.

- Любовта в енергийните половинки на лъча върви възходящо – от разпознаването до сливането. Верността и предаността на половинките е най-мощната, защото не са ограничени от Договора за Любов (както в случаите на кармичните партньори и Родствените Души). Любовта им е естествена. Тя просто съществува. Не се ражда и не умира, не се появява. Тя е! Вечно!

И така, предлагаме на сърдечното ви внимание Планетарната Медитация „Ускоряване срещата на Близначните Пламъци”.

Ще повторим, че това е планетата на Близнаците. И в епохата на Новата Ера е изцяло уместно да се срещнат половинките за изпълнение на Мисията, а не само за запълване празнината от емоционалната самотност.

Отпуснете се, любими. Заемете удобна поза. Можете да пуснете любима ви мелодия, която да не отвлича вниманието ви, да запалите свещи, да ароматизирате с благовонни масла помещението за медитация.

Почувствайте съединяването си с Вселената. С всяка Същност на Източника. С приятелските планети на Светлината. Почувствайте сърдечната си връзка със Земята. С нейния Близначен Пламък – Небето. Просто бъдете, присъствайте.

Почувствайте душевната си здрава връзка с всеки човек, с Колективния Разум на човечеството. Пожелайте среща на всички Близначни Пламъци по Земята (енергийни и физически). Помнете Закона за Изобилието на Вселената – колкото по-чисти са по вибрации желанията ви, толкова по-бързо ще се претворят в живота личните ви мечти. Пожелайте на всички това, което искате да получите.

Почувствайте това. То е нашият Дар. То е Енергията за Ускоряване на Срещата, чувствате ли го? Вдъхнете тази енергия в сърцето си, познайте нейната трепетност, чувственост, топлина. А сега си преставате, енергетиката на Вашия Близначен Пламък. Лесно е – енергията е идентична. Просто я дублирайте.

Заедно сте. Колко е прекрасно това, скъпи. Радостта изпълва Енергиите ни. Чудесен миг на Срещата. Триизмерната реалност ще съедини Телата ви подобаващо, но със сърцата и Душата си, вие сте заедно. Бъдете в това чудесно състояние толкова, колкото поискате. Но не забравяйте за приземяването след медитацията. Почувствайте, как Енергиите на Земята докосват Телата ви, Душата влиза в тялото до допустимото за функциониране ниво. И вие няма да загубите този Дар. Оттук-нататък той е с вас. Той се е влял в клетките ви, биополето ви. Признайте си това чувство преди заспиване, преди събуждане, когато пожелаете. Бъдете горещо обичащи винаги!

А сега, възлюбени, приемете още един Дар на Любовта от Нас, от нашия Дом – „Молитва за подмладяване”, Дарът на Розовия Лъч!

- обърнете се към Висшето си АЗ с молба за партньорство;

- вдъхнете последователно в клетките си седемте Лъча – синия, розовия, зеления, златистия, белия, виолетовия и жълтия. Ще се активизират седемте нишки на ДНК, които вкупом отговарят за подмладяването на организма и вярвайте, вярвайте, скъпи!

- произнесете намерението „Давам разрешение на Възлюбеното си Аз Съм Присъствие да активизира за постоянно енергийната и физическа дейност на тимусната жлеза”. Масажирайте целия гръден кош при тези думи, като укрепвате с физическото действие резултата.

- Визуализирайте се млад, красив, жизнерадостен, лек, искрящ, светещ и си кажете „Щастлив/а съм, радостен и прекрасен. Благодаря на Светлината, на Висшето Аз за очистването, оздравяването и подмладяването. Аз съм изпълнен със Сили, Радост, Покой и Любов.”

С Любов и Почтителност, Владеещите Розовия Лъч – Чамуил и Любов

Послание на Учителя Чамуил и Любовта от 19.12.2011


Превод: Анита

http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=4182
Папка: Пламъци Близнаци | Посещения: 1936 | Ченълинги
Контакт          18.116.239.195