Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


06:39
19.04.2024
Петък
52.14.126.74


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Енергиен Вампиризъм


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Тълкуване на Емблемата на Кармическата медицина

Кармическата медицина се опира на опита на всички известни медицини. Тя е поставена над националността и вероизповеданието, за което свидетелстват Червеният кръст и Червеният полумесец.

В емблемата е използвана чашата на Асклепий (Ескулап). Тя е мярката за точността и ограничението. Според легендата потомството на Асклепий основало медицината. Омир споменава в неговите синове като изкусни доктори, а дъщерите му Хигиена и Панацея и до днес съществуват със своите имена в медицинските речници (хигиена и панацея).

Основна тема в емблемата е змията. Още от древността тя е символ на енергийната мълния и на поразяващата енергия. Кармическата медицина учи, че човешкото тяло е изтъкано от енергии, които го управляват, които му причиняват болестите, но оздравяват. Двойният език на змията припомня принципа на дуалността и взаимодействащите си половини: ден-нощ, бяло-черно, мъж-жена и т.н.

Всяко взаимодействие поражда енергийна вълна. Чрез контактите си с обкръжаващия го свят човек също създава енергийни вълни. Това са вълните на неговите мисли, чувства и желания, които го водят към еволюционното развитие на душата, духа и тялото му, или към неговата деградация, болка и ранната му смърт.

Главата на змията безжизнено е отпусната надолу към земята, а "за змията прахта ще бъде храна”, се казва в Изхода. Отпусната змийска глава говори за това, че промъквайки се в човешките души тя нашепва мисли и чувства, от които започва изкушението. Триезичният пламък е символът на триединството – Отец, Син и Светия Дух. В окултизма той е символ на трите човешки тела: физическото, астралното и менталното. Всяко тяло трябва да сияе със своята топлота, светлина и знание. Трите езика на пламъка са трите божествени лъча. Единият осветява човека с Вяра, вторият с Надежда, а третият с Любов.

Изобразената на емблемата планета Уран е менталната планета на новата епоха на Водолея, в която навлиза човечеството на Земята. Това е епохата на новите знания, учения и религии, на синтеза на науките. В кармическата медицина планетата Уран означава, че единствено чрез тънкото и задълбочено самосъзнание към човека ще се влее истинското здраве. Нептун е символ на религията, знанието и възвишения духовен мир на човека, състояние, което единствено е способно да го приведе в божествена хармония.

Емблемата на кармическата медицина е своеобразно мандало, с чийто ключ ще можеш да осъзнаеш природата и да овладееш тайните на Причините и Следствието, името на които е Карма.

Енергийните вампири - Александър Александрович


Папка: Енергиен Вампиризъм | Посещения: 1241 | Ченълинги
Контакт          52.14.126.74