Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


02:10
20.04.2024
Събота
3.17.162.247


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Нумерология


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Духовни Посвещения (7)

Духовното посвещение на човека характеризира нивото му на връзка с финия план и начина му на уча­стие в програмите за непосредствено изсветляване на плътната сфера.

Първо посвещение (7 x 1 = 7) - атеист (суеверен човек). Това е ниво, на което връзката с финия свят практически отсъства или, във всеки случай, не играе съществена роля в живота на човека.

Второ посвещение (7 x 2= 14) - смиреният греш­ник. Това е човек, който постоянно усеща своето несъ­вършенство в сравнение с етичния идеал, съдържащ такива категории - например честност, безкористност, любов, доброта, самоотверженост.

Трето посвещение (7 х 3 = 21) - вярващият. Инди­вид, в чийто живот е имало проблясък от светлината на духовния път, утвърдил с пълна вътрешна увереност би­тието на финия план и неговата водеща роля в съдбата и етиката на плътния. Това е човек, търсещ своя духо­вен път, който засега не е намерен. Тук са характерни блуждаенето, грешките, разочарованията и периодични­те падения; вярата (тоест каналът към финия план) ре­довно изчезва, но после внезапно отново се появява.

Четвърто посвещение (4 x 7 = 28) - монах. Това е човек, намерил своя духовен път, който се изразява в безпрекословно служение на финия план. Тук духовни­ят канал е устойчив, но доста суров, и оставя на човека малко свобода за творчество.

Пето посвещение (7 x 5 = 35) - старец. Това е ин­дивид, който притежава устойчив канал към финия план и в някаква степен с негова помощ се е научил да помага в духовните търсения на другите - понякога му се удава да им помогне да видят проблясъците от свет­лина по пътя им.

Шесто посвещение (7 х 6 = 42) - светец. Той е източник на благодат за целия свят, съсъд Божи, имен­но човек, който внася в битието толкова силен канал към финия план, че цялата му духовна помощ достига практически до всички хора, желаещи да я получат.

Седмо посвещение (7 х 7 = 49) - пророк. Това е човек, чрез когото се препредава непосредствената воля на финия план, онова, което преди се е наричало глас Божи.

Папка: Нумерология | Посещения: 2647 | Ченълинги
Контакт          3.17.162.247