Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


01:40
26.04.2024
Петък
18.223.125.219


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Какъв сте в брака - според кръвната група

Ако А обикне 0... или какво може да подскаже кръвната група на партньора ви

I група (0)

Природата е снабдила О с всичко необходимо, за да бъде един брак успешен и интересен. Те са общителни, обичат веселието, харесва им да общуват с интересни хора и да се занимават с необикновени неща. Стараят се винаги да запазват топли и приятелски отношения с партньора, дори ако възникнат проблеми. Най-силната им черта е тяхната приспособимост. Докато другите двойки все още само започват да привикват към съвместен живот, О вече отдавна се чувстват на мястото си. Съвместният живот с О е лишен от рутина. Те са спонтанни, могат да решат, че трябва да отидат на театър 10 минути преди започването на спектакъла или да замислят кратко пътешествие за събота и неделя едва в петък вечер.
Всекидневието ги отегчава и това се проявява най-силно в секса. Нуждаят се от изненади - секс в неочаквани места, в необичайно време.

II група (А)

Семейните А предпочитат да анализират всичко с помощта на откровени разговори. По време на семейна криза те се стараят да изяснят причината за възникването й и да се опитат да стигнат до разумен компромис. За тях е типичен аналитичният подход. Разбира се, те могат да измъчат партньора си със спомени от преди много години и въпроси, защо партньорът им е постъпил така или еди-как си и какво се крие зад това. Подобна тактика обаче е за предпочитане пред премълчаването на конфликта. Доста чувствителни, могат лесно да се обидят. По принцип, приспособяването им към семеен живот е доста сложно, понеже А в брака трудно се променя. Като цяло кредото на А в брака може да се определи така: дълбоките чувства са недостатъчни и е необходим рационален подход към проблемите и творческо решение.

III група (В)

Независимо, че специалистите достатъчно ниско оценяват възможностите на В в областта на интимните отношения, те притежават качества, които могат да ги направят най-идеалните съпрузи - решителност и оптимизъм. Те винаги проявяват своите чувства максимално открито и недвусмислено и ако партньорът им чувства същото, тогава в са готови да узаконят отношенията си незабавно.
В брака на преден план излизат такива земни аспекти като организация на финансите, поддържане на дома, съвместно вземане на решения, а за това се изисква упоритост, стабилност, логика и умение да се планира - всичко това при В винаги е наред. Хората с тази кръвна група възприемат брака като проект, над който трябва постоянно да се работи. Домашните задължения те разпределят така както е удобно и за двамата партньори. Най-важното качество на В за брака е усещането на собствената отговорност за всичко. В случай на неприятности В няма да обвинява всички подред - от съпруга до съдбата, а ще кажат: "Аз трябва да поправя това."

IV група (АВ)

АВ умеят да се настройват към чувствата на партньора и по някакъв свръхестествен начин да ги разбират. Благодарение на това те стават здрава опора на щастливия брак. Психолозите смятат, че най-добрите качества за хората с кръвна група АВ е алтруизмът и способността за съпреживяване. В случаите, когато на партньора е необходима помощ, те са готови да пожертват всичко. Темпераментът на АВ прави живота с тях непредсказуем. От една страна АВ се стремят в дома им всичко да е гладко и спокойно. При това обаче смятат, че свободата и известно количество време извън семейството съществено може да освежи и разшири отношенията, което може да стане причина за семеен конфликт. Особено когато те са прекалено увлечени от някакво хоби или прекарват несъизмеримо по количество време в приятелска компания.

Папка: Статии | Посещения: 2955 | Ченълинги
Контакт          18.223.125.219