Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


03:30
24.04.2024
Сряда
3.16.83.150


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Проверка на съвместимостта по кръвната група

  0 и 0

В такъв брак и двамата партньори обичат да излизат, да се срещат с нови компании и да се веселят. Това ги устройва, понеже всичко, което е необходимо на 0-та е свободата да се занимава с това, което му е интересно. Те прекрасно си подхождат в сексуален план. И двамата обичат експериментите и нововъведенията в леглото. Проблеми могат да възникнат във връзка с невероятната способност на 0 да се приспособява. При възникване на известно неразбиране между съпрузите, 0 могат да решат, че е по-добре нещо да променят, а не направо да решават въпроса. Подобна тактика може да доведе до пълното неразбиране на проблема.


  0 и А

От 0 и А се получават добри, но трудни партньори. По природа А са интроверти, а 0 - са тяхна противоположност. А предпочитат стабилност, 0 обожават приключенията. А се стараят да избягват откритата демонстрация на чувства, а 0 правят това с огромно удоволствие. Противоположностите обаче се привличат, и именно благодарение на това бракът между А и 0 е възможен. Слабостта на единия партньор е силата на другия. А смятат 0 за интересни и необикновени, възхищават се от тяхната свободна, общителна натура. На свой ред 0 са заинтригувани от задълбочеността на А. Основният проблем в подобен брак обикновено стават несъвместимите възгледи на партньорите по отношение на всекидневието. А го приема като благодат, 0 не може да го търпи. В секса става същото - А се придържат към ритуала, 0 се нуждае непрекъснато от нещо ново.


  0 и В

Специалистите определят и двете групи като активни. Те са активно обаче по различен начин - В са по-прагматични и организирани, 0 са по-бързоподвижни. И по темперамент те са абсолютно противоположни. В са интроверти, 0 - обратно; В обичат тесния семеен кръг, 0 обожават да се срещат с други хора. Но както често става противоположностите се допълват взаимно. В цени общителната и открита натура на 0, а 0 се възхищава от целеустремеността на В. Подходът им към секса също е противоположен, но находчивостта на В и приспособимостта на 0 се съчетават прекрасно.


  0 и АВ

0 и АВ са доста сходни в много неща - те са общителни, бързоподвижни, техният подход към брака практически е един и същ. В този съюз има и други интересни аспекти. Така например, макар 0 да са енергични и винаги готови да започнат нови проекти, те нямат стремежа на АВ да направят всичко идеално каквото и да става. АВ добавя в домашния ред елемент на практичност и акуратност. И двамата партньори умеят да се приспособяват лесно към промените, което позволява на двойката да се справя успешно с всекидневната рутина и с възможните проблеми. Но има и една потенциално конфликтна зона: желанието на АВ да има неприкосновено пространство. За 0 подобен стремеж може да бъде абсолютно неразбираем. Затова пък 0 и АВ прекрасно се съчетават в сексуален план -- и двамата обичат новите неща.


А и А

Брак, в който и двамата партньори са от кръвна група А ще бъде много организиран и сдържан. Обаче А са доста чувствителни, те се обиждат лесно. Затова повечето конфликти ще възникват именно поради това, че някой от тях ще се почувства обиден. Тогава спокойствието им отлита и около тях става доста горещо. А са хора на навика. те се чувстват прекрасно, когато дните се нижат един след друг, месец след месец без да се променят. Понеже и двамата партньори предпочитат всичко да бъде предсказуемо, сексът при тях е по-скоро своеобразен ритуал, при който времето, позата и продължителността ще бъдат неизменни. Именно това обаче е нужно на А.


А и В

Всеки от партньорите в такъв брак е талантлив по своему: А -- творчески, В -- технически. Те функционират съвместно като добре подбран екип. И двамата се справят отлично с поддържането на механизма на техния брак в работно състояние.
Прекрасно се съчетават и в сексуален план. За В е много важно да достави удоволствие на партньора си. А могат да бъдат достатъчно изобретателни, независимо че им харесва постоянството. Струва си двамата да отрегулират системата на сексуалните си отношения, и ще съумеят да станат една щастлива двойка. Проблемите в подобен съюз възникват основно поради това, че и двамата са прекалено разсъдливи. Затова пък, когато възникне конфликт, те са състояние да погледнат на него обективно и да се постараят да го решат.


А и АВ

В много неща А и АВ си приличат: те са натури творчески, темпераментни, готови да оказват на партньора си постоянна емоционална подкрепа. В подобен брак А удържат бурната натура на АВ. Сложният темперамент на АВ ги прави доста взривоопасни. А пък винаги са готови да застанат до съпруга си при възникване на проблеми. Затова пък АВ не допускат партньора им да скучае.
В сексуален план А и АВ прекрасно се сработват. Подходът на АВ към секса е много изобретателен, при това обаче те не възразяват срещу склонността на А към рутината -- нещо повече, дори се наслаждават на това. И изобщо, до разсъдливия А се чувстват в безопасност.


В и В

В подобен брак партньорите постигат неочаквани резултати: всеки от тях запазва немалко от личната си свобода и в същото време те са истински близки. Бракът между В и В е доста продуктивен -- в смисъл, че партньорите си помагат взаимно в развитието си. Възникват обаче и проблеми, особено когато в тях се разгаря съревнователният им дух. Тогава в дома им става горещо. В има склонност да отстоява възгледите си до последно. Затова в такъв брак съществува опасност да се превърне в семейство, където партньорите се обичат, но изобщо не могат да живеят заедно.


В и АВ

В много цени оригиналността и приспособимостта на АВ, които пък са привлечени от строгия ред и упоритостта на В. И единият, и другият тип се възхищават от онези качества в партньора си, които на тях самите не им достигат. Заедно съпрузите са силен екип. Независимо от различния им темперамент, и В, и АВ от първите дни на брака си се стараят да говорят за всичко открито и искрено. Със своята субективност и догматизъм В е склонен към авторитаризъм, и само АВ може да понесе това. Отношението на АВ към секса като цяло е доста сложно - иска му се нещо ново и непредсказуемо, докато В предпочита да планира нещата предварително. Силата на АВ обаче е в това, че те се приспособяват прекрасно към всякакви обстоятелства и с радост ще направят компромис.


АВ и АВ

Бракът между двама с кръвна група АВ е едно наистина енергично и бурно явление. Срещата на двама "сложни" темперамента обещава изненадващи резултати. Да се предскажат постъпките на АВ практически е невъзможно. И благодарение на този елемент непредсказуемостта на тези бракове заприличва на увлекателна партия шах. Тъй като АВ притежават невероятни запаси от енергия, съпрузите ще се подкрепят и вдъхновяват постоянно един друг. Но те ще имат проблеми с контрола на своя "сложен" темперамент, и това може да доведе до възникване на съществено напрежение. Понеже АВ стигат до крайности във всяка своя изява - както в хармонията, така и в кавгата - техните сексуални отношения ще бъдат или чести и страстни, или редки и безразлични. Като цяло, бракът между двама с кръвна група АВ притежава всичко, освен стабилност.

Папка: Статии | Посещения: 2236 | Ченълинги
Контакт          3.16.83.150