Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


02:29
20.04.2024
Събота
18.219.236.199


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Астрология


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Секс, сексуалност и емоции в зависимост от зодиакалния знак

Всеки от дванадесетте знака, съставящи зодиакалния кръг, има свой маниер в любовта и свой стил в секса, и в разиграването на емоциите.

Различията са продиктувани от разликите в потребностите на знаците и са в пряка зависимост от мястото, което всеки един заема върху зодиакалната лента.

Сексът и изразяването на чувствата е една от основните потребности и същностни характеристики на всеки човек и чрез тях той проектира себе си в партньорството.

Какво би накарало студеният, донякъде фригиден и в същото време подвластен на елемента на огъня Лъв да се съживи и да пламне за любов? Най-вероятната причина би могла да бъде един спонтанен жест на човек роден под знака на Водолей.

По правило, ние сме във възторг от това, което притежаваме. Вероятно заради това жестовете на родения под знака на Лъва са възможно най-скучното и неатрактивно действие за родения Водолей.

Никой да не се засяга! Редовете на тази книга търсят най-вече отговорите, които да обясняват нашите реакции такива, каквито са и да предизвикат адекватен отговор от другата страна. Така нашето желание за секс ще е разбираемо за другия човек и няма да задълбочи различията помежду ни.

Този текст е посветен на начините за откриване на нашата адекватна природа извън самите нас. Той е и за пътищата, които водят през любовта към изявата на личността и заобикалят сривовете, които проектират страданието и депресиите върху нашите емоции.

Разбира се, логично е да се запитате защо започвам с любовта и секса? Всъщност, възможността на една личност да се издигне до равнището на сексуално изживяване зависи от устройството и способностите й като цяло. А това е заложено, преди всичко, в характеристиките на зодиакалния знак!

Сексът е функция на целия организъм. Когато нещата в тази сфера са наред – под това "наред” трябва да разбираме само и единствено, че са точно тези, които отговарят на нашите потребности и представи, то нашият организъм функционира синхронно и здравословно.

Когато откриваме конкретни проблеми и функционални отклонения, които докторите обикновено определят като болести, първото, което трябва да си помислим е, че в нашата среда има елементи, които смущават нашата природа.

Общи правила за това какво да очаквате от партньора от съответен зодиакален знак:

За тези, които са родени под елемента Огън (Овен, Лъв и Стрелец), колкото по-силни са сексуалните изживявания, толкова по-голямо и плътно е удоволствието от любовта, толкова по-силна е страстта. Обикновено тези знаци искат да съпреживяват повече сексуални преживявания от всички останали представители на зодиака.

Представителите на елемента Вода (Рак, Скорпион и Риби) се нуждаят от "подгряване” на чувствата. Ще спечели любовта и ще ги запали за секса онзи, който знае как да ги вдъхнови. Те се нуждаят не толкова от сексуални преживявания, колкото от чувствата на взаимност и човешка топлина. Мисълта за секса е далеч по-привлекателна за тях, отколкото самия акт.

Родените Телец, Дева и Козирог (подвластни на елемента Земя), както и родените под властта на Въздуха – Близнаци, Везни и Водолей притежават силата на първата, отблъскваща реакция. Със студенината, която излъчват, те парализират в първия момент личността, осмелила се да се докосне до тях. Тяхното поведение не подсказва страст и те наистина не се нуждаят толкова от директния секс, както знаците, подвластни на Огъня.

Телец, Дева и Козирог се доверяват най-вече на информацията, която получават от органите на осезанието: "подушат ли” своя партньор, никакви думи не се в състояние да ги разубедят.

Близнаци, Везни и Водолей държат преди всичко на общуването. Духовната близост е ключът към техните сърца, а оттам и към неподозирани дълбини на емоциите и сексуалните им възможности.

Папка: Астрология | Посещения: 4209 | Ченълинги
Контакт          18.219.236.199