Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:52
25.04.2024
Четвъртък
18.191.202.72


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Кармична Астрология


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Кармични връзки и кармични натоварвания

Често говорим за Съдбата, за Кармата и за тяхното влияние върху нас, но какво е по-точно Съдбата?

Карма и Съдба


Под Съдба се разбират факторите, определящи нашия живот и по-точно онези от тях, които смятаме за неподвластни на нашата воля. В древността се е вярвало, че съдбата е в резултат от волята на божеството и всеки се раждал с вече 'написана' съдба.


Всъщност нещата стоят по-различно в реалността, фактически предопределеност няма и в огромната си част живота на човек се определя от неговите мисли, желания и действия. Освен нашите желания и действия, обаче и други неща подпомагат или пречат на на реализацията ни. Първите по важност от тях са характеризиращите енергийното поле, те са по рождение, това са влиянието на числата и вибрационните излъчвания на звездите / планетите и постоянните звезди/освен това влияние оказва и енергийното поле и взаимодействието му с околната среда и близките ни хора. Важен фактор е и каузалността/ причинно - следствената връзка между случващите се събития/, така наречената Карма.


Комбинацията от взаимодействието им с нашите мисли, емоции и действия определя нашия живот и по-точно онова, което наричаме Съдба.

Нека разгледаме някои от основните, започвайки от последния - Кармичните записи.

Какво представляват кармичните записи?


Това е информацията, записана в енергийното ни поле за всяко действие, мисъл или емоция и последствията от тях, както в тази, така и за всяка една от предишните ни реинкарнации. Но не всеки запис представлява кармично натоварване. То се получава при влагането на негативни емоции в записа или ако урока целящ душата да е в по-пълна хармония със себе си и околния свят, не е усвоен правилно.


При наличие на подобен проблем подсъзнанието го определя като приоритетен, и насочва всички ресурси към ситуациите, водещи към неговото разрешаване. За съжаление, тъй като хората с подобен блокаж имат и блокаж в 6-та чакра те не могат да установят проблема и той след определен период от време води до патологични изменения в енергийното поле. По същество това представлява кармичното натоварване.


Симптомите на подобен род енергийни нарушения са традиционните: нервно напрежение, често главоболие, проблемен сън, агресия - външна или вътрешна/автоагресия/, както и различни нервни или психични нарушения и депресии. Проблеми с общуването, както явни така и подтиснати такива, които с времето се развиват в социални и професионални провали.

Особен случай представляват кармичните връзки - това са интимни връзки, започнали в предишна реинкарнация и възстановени през настоящата. Такива връзки са силно емоционални, най-често са приливи и отливи. Записите на двамата взаимодействат и в резултат се наблюдава и явно доминиране на единият партньор или несподеленост на чувствата. Възможна е ситуация, при която да има намеса на външни фактори.


С времето проблемите в подобна връзка се усложняват сериозно, но за разлика от обикновените връзки едни подобни отношения, ако не бъдат хармонизирани и изчистени от допълнителните негативни структури, водят до енергийни блокажи в чакрите като най-ясно изразен е проблематичния личен/интимен/ живот. 


Папка: Кармична Астрология | Посещения: 5005 | Ченълинги
Контакт          18.191.202.72